Jullov! =)

Tid: 22:34:30
Datum: 2008-12-18
Kategori: Allmänt

Då var det jullov ännu en gång, men det känns det inte som.. kanske är för att det inte är någon snö, jag vet inte. Frågan är hur det kommer bli på snöfronten framåt i tiden med tanke på uppvärmningen och allt. Kommer det bli så många fler vita jular? Man kan ju hoppas i alla fall..

Det var en ganska meningslös dag idag.
Först hade vi svenska där vi egentligen skulle ha sett på film, men vi tyckte att det var bättre att göra klart de muntliga redovisningarna så att de var klara innan jul. Det tog inte lång tid att få dem avklarade, så vid 8:40 gick Spike och jag ner och satte oss i kaffis och gjorde ingenting tills klockan 10 då vi gick till Kennet och fixade lite proxyinställningar och så till skolans nätverk på min dator. Efter det gick vi ner i kaffis ett tag till innan vi gick och åt vid 11. Gröt var det, som vanligt sista skoldagen. Spike tyckte inte det var gott, men risgrynsgröt med kanel och socker, det är gott det =)
Efter lunchen var det engelska, men vi gjorde nästan ingenting där heller. Klein gick iväg och körde lite betygssnack och så. Vi andra gjorde datingcards, man skrev namn, ålder, intressen, bostadsort osv. på en lapp som man lade i en burk. Sedan fick man ta några lappar i grupper om ca 4-6 personer och så skulle man para ihop dem. Jag skrev faktiskt lapparna själv =) trots att jag inte har skrivit svartskrift regelbundet på ca 6 år så sitter det ändå i till viss del. Snyggt blir det ju inte, men Spike kunde i alla fall läsa vad det stod, i alla fall på de flesta lapparna.
När jag hade skrivit klart dem satt jag och lyssnade på musik.
På matten hade de andra bara något läxförhör på räta linjer och grafer som jag inte behövde vara med på, så jag fick sluta och var hemma vid ca 13:30.
När vi väntade på taxin hackade Spike is med min käpp och jag vet inte om det berodde på det eller om den bara gick sönder, men en massa gummisnoddar gick av i en av delningarna. Det är som en liten borste av gummisnoddar där nu =P och käppen går inte att fälla ut för den sitter inte ihop. Tur att vi ska till Ögon imorgon, då kanske jag kan ta med den och se om Elisabet är på Syncentralen så att jag kan lämna in den.
Det var i alla fall en minst sagt meningsfull dag..

Igår var det inte mycket bättre.
Spike och jag simmade på idrotten. Egentligen börjar den ju 10:05, men eftersom att det bara var vi som simmade kunde vi komma lite när vi ville, så vi kom 10:40. 1100 meter simmade vi i alla fall och det var nytt rekord för Spike. Efter det gick vi tillbaka till skolan och åt innan vi hade samhäll och sedan åkte vi hem. Var hemma vid 2 någon gång.

En lite kul grej hände ju Spike imorse. Jag fick skjuts in till dörren, så jag väntade på honom inne vid skåpen, men han kom inte, så jag ringde till honom. Då sa han att han var i sitt trapphus och inte kom ut. De håller på och gräver och donar utanför hans port precis och så hade de ställt en grävskopa precis utanför dörren, så han kom inte ut. Man kunde öppna dörren lite, men inte tillräckligt för att komma ut. När vi pratade sa han att byggarbetarna kom tillbaka, för de hade tydligen varit och fikat, men de åkte bara förbi. Jag vet inte om de såg honom där i trappuppgången, men de åkte i alla fall bara förbi. Till slut fick han gå ut källarvägen, men där höll de på med något och de hade gasmasker och grejor, men Spike gick bara förbi.

Igår var vi hos mormor och firade moster som har gått klart sin undersköterskeutbildning nu. Vi åt mat och fikade. Jag fick ont i ryggen, för stolen jag satt på var spikrak i ryggen och sitsen var asmjuk, så jag fick ligga på golvet ett tag efteråt =P
. Julmust hade jag i alla fall varit sugen på hela dagen, så jag drack 4 glas av det + 2 koppar kaffe till fikat och 2 Balies. Innan vi åkte hemifrån hade jag druckit 2 koppar kaffe till, men trots allt kaffe var jag hur trött som helst när vi kom hem och gick och somnade direkt =P

Malmö fick stryk igår igen, borta mot AIK med 2-0. De har visserligen fortfarande 2 matcher mindre spelade än både AIK och Leksand, men de ligger allt jämnt utanför playoff-platserna. AIK är däremot bara 2 poäng efter Leksand nu.

Till sist, vad händer på jullovet då?
Inte mycket, men jag ska göra en lite kul grej efter nyår. Jag ska ner till Göteborg och träffa en kompis som jag visserligen har träffat 2 gånger, både i Stockholm på träningshelgen och i Göteborg för några veckor sedan, men vi har nästan inte pratat något alls face 2 face så att säga. Vi har bara pratat över msn i lite över en vecka nu och kommit fram till att vi är ganska lika på flera punkter och nu har vi redan bestämt att vi ska träffas på lovet. Ibland går det minst sagt snabbt.. hoppas bara att det blir kul, man vet ju aldrig när man aldrig har träffats sådär på riktigt, men hon är jättelätt att prata med på msn, så det ska nog inte vara några större problem =)
Det ska bli riktigt kul! =)
Annars ska jag bara vara hemma, blir väl dator och musik...

Vad ska ni göra på lovet?

Kommentarer
Postat av: jojje

2008-12-20 @ 15:26:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: