En liten trip

Tid: 19:09:33
Datum: 2008-07-05
Kategori: Allmänt

Familjen tog en liten eftermiddagstrip ner till Hästholmen i eftermiddag och åt glass och kollade på utsikten =)
Det var ju trevligt =)

Igår brände jag en massa filmer. 13st närmare bestämt. 8 Jönssonligan-filmer fördelade på 2 skivor + Bert den siste oskulden, Götakanal 2, Jalla jalla, Naken och Nattbuss 807 på en skiva. Dessutom brände jag min mix 28 som, precis som 26:an, är i mp3-format.

Nu blir det lite sport, så ni som inte gillar det kan hoppa över ett stycke =P
Kovalainen har poal inför morgondagens GP på Silverstone. Australiensaren Mark Webber startar 2:a före Reikkönen och Hamilton som visade pro på nerver när det väl gällde igen. Kvalkungen såhär långt i år, Filipe Massa misslyckades helt och startar 9:a, endast före Kubica i Q3. Han satte inte ens någon tid p.g.a. tekniska problem.
Inför det här racet är det Massa som leder och det är första gången sedan 1993 som en brasilianare leder VM.
Det råder Hamiltonyra i England för tillfället. Alla vill se honom. För första gången sedan man började köra F1 på Silverstone 1948, t.o.m. före det att F1 blev ett officiellt VM, är det slutsålt alla 3 dagar. Totalt 240 000 besökare, 80 000/dag.

Idag öppnade nya Starshop inne i Leksand med 10% på allting. Dessutom kom flera kända spelare som Jens Nielsen och Johan Hedberg dit.
Till slut kan jag säga att det bara är 74 dagar kvar till nersläpp säsongen 08/09 =)

Jag funderar allvarligt på att köpa en bil. Även om jag inte kan köra så vore det ändå kul. Antingen ett stylingobjekt eller en redan stylad bil ska det vara i så fall =P

Jag och Jocke diskuterade lite om återträffen med The prepz senare i sommar idag. Det blir nog svårt med kryssningen.. i så fall blir det på höstlovet, men jag tyckte att det skulle vara kul att göra något innan också, så jag föreslog Svartkrogen i Stockholm. För er som inte vet så är det en krog där det är helt mörkt. Grejen med det är att man ska få uppleva hur det är att vara helt blind. Om jag inte missminner mig så är det bara blinda personer som jobbar där, eller i alla fall synskadade.
Det vore kanske något tyckte Jocke så jag har mailat till tjejerna så får vi se vad det blir av det hela =)

Kommentarer
Postat av: Jennie

svar; ja de har du rätt i :) men just nu vill jag göra så mycket som möjligt.. är ändå hemma på dagarna ;)

2008-07-05 @ 19:34:48
URL: http://hallon8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: