Gamla tider & framtiden

Tid: 00:27:34
Datum: 2008-07-13
Kategori: Allmänt

Jag och Shep har precis sett klart på Tomb Raider II, men ingen av oss fattade något =P vi pratade om massor annat. Om framtiden och gamla hederliga tider.
Jag tänkte på vilka jag gick i samma klass med på lågstadiet. Bl.a. så var det Emeli Stedt som dessutom gick ut trean nu. Hon kom ihåg mig från den tiden sa hon på nollningsfesten i höstas. Hon kom ihåg att jag var vig då och det är jag fortfarande. I alla fall så sa Shep att hon är kusin med hennes kompis Lisa. Ett lite roligt sammanträffande =)
Min gammla kompis Dennis Pihl kommer jag också ihåg. Det är alltså över 10 år sedan vi var bästa kompisar nu. Vi brukade säga att vi cyklade till Vadstena, men egentligen var det bara Väderstad och inte ens det. Bara till skyltarna som visar att man har kommfit dit hehe. Det fick vi så klart inte egentligen, men det gjorde vi i alla fall och sedan sa vi att vi bara hade cyklat lite.
Vilka minnen alltså från lågstadietiden.

I framtiden då. Jag funderade på vad mina barn ska heta, om jag får några. Det känns väldigt långt bort just nu.
Jag har ju sagt länge att min son ska heta Steeeve med 3 E. Det är coolt, men mer allvarligt så tror jag att det kommer att stå mellan Mattias, David, Niklas eller Fredrik. Blir det en tjej så är det värre. Det finns många fina tjejnamn, men de som ligger bäst till just nu är väl Jenny, Malin, Sara, Hanna och kanske Linn. Jennifer har jag gillat tidigare, men det har ramlat tillbaka lite, men det är ju fortfarande fint.
I vilket fall som helst så känns det där med barn väldigt avlägset för tillfället..

Kommer man bo i lägenhet eller villa då?
Jag är nog mer för lägenhet faktiskt, men en positiv grej med att bo i villa är ju att man kan spela hur högt man vill utan att grannarna klagar. Eller klaga kan de väl göra ändå, men det blir ju inga åtgärder förutom en försämrad grannvänskap =P

Jag och pappa var faktiskt ute och cyklade lite idag. Det var ett tag sedan jag cyklade nu.

Mamma var i Jo med sin syster och kusin idag.
När man hör "Jo" är ju det första man tänker på den gamla glassklassikern Banana Jo. Shit vad god den var! Bananglass i med ljus choklad utanpå =) formad som en banan var den också =P

Blåvitt slog Djurgården på stopptid idag. Jag är inte så mycket för fotboll, men ska jag hålla på något lag så blir det Djurgården, så det var ju inte s åbra, men jag håller mig nog till hockeyn och där finns det bara ett lag. "Hela Sveriges lag", de vita och blå, Leksand såklart! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: