Jay Gee is here! =)

Tid: 23:30:32
Datum: 2008-07-20
Kategori: Allmänt

Ja, nu äntligen är Jocke här! Min ända riktiga kompis som jag inte har sett sedan höstlovet. Det var ett tag sen, men det är oerhört kul att träffas igen. Vi pratade om att vi måste ses oftare. Det får inte gå nästan 1 år mellan gångerna, det är för mycket..

Vi hämtade honom på stationen i alla fall, åkte hem och såg på F1 som började nästan precis då. Vi sket i att käka middag idag, åt bara lite jordgubbar som inte var så jättegoda och några mackor. Istället åt vi pizza ikväll och då var vi hungriga kan jag säga =P men så äter man för fort naturligt vis så att man knappt orkar hela pizzan ändå hehe =P
Efter F1 körde vi poker, som vanligt =) vi kör en specialversion där man får en poäng för sticket och en poäng för högst par eller tvåpar eller vad det nu är man har. Sedan kör man till 21. Vi körde 2 gånger. Första gången vann jag med hela 21-10. Det är den nest största segermarginalen någonsin när vi har spelat. Jag har fört protokoll alla gånger vi har kört, förra sommaren, i höstas och så nu. Den största segermarginalen har Jocke. Han vann med 21-9 en gång.
Andra gången vi körde var det jämnare. Det stod 19-20 till Jocke. Jag var alltså tvungen att ta både sticket och par-poängen och det gjorde jag och vann med 21-20 =) Det blir nog mer poker imorgon skulle jag tro =)

På F1, som var på Hockenheim, blev det ett händelserikt race till slut i alla fall. Det trodde man inte i inledningen då Hamilton drog ifrån från sin poal med Massa på andra plats. Sedan kraschade dock Glock kraftigt ut på start och mål så att det blev pacecar. Efter att säkerhetsbilen hade samlat ihop hela fältet öppnade depån igen och alla gick i depå. Alla utom Hamilton, Heidfeld och Piquet i sin Renault som låg 3:a av någon anledning. När säkerhetsbilen gick in igen hade ju Massa ett guldläge eftersom att han var den som låg först av de bilarna som hade varit inne för sitt andra depåstopp. Heidfeld gick in i depå, men klarade faktiskt att komma ut framför Kovalainen som låg 4:a. Hamilton gick även han i depå, men han kom dock ut bakom sin teamkamrat som dock fick, trots att det är förbjudet, någon typ av stallorder och bromsade nästan demonstrativt mycket för att släppa förbi Hamilton som var helt överlägsen honom i fart. Han susade även förbi Heidfeld och Massa. Sedan var det bara Nelson Piquet junior kvar där ute framför honom som ännu inte hade varit inne för sitt andra depåstopp. Hamilton kom dock ändå ifatt honom och gick förbi och vann racet, men Piquety slutade sensationellt nog på en andra plats, för han gick aldrig in för något andra depåstopp. Han körde på en enstoppare och klarade andra platsen i mål vilket säkert också kommer att rädda hans framtid i Formel 1. Massa slutade 3:a och Heidfeld 4:a. Reikkönen fick inte till det på hela helgen. Han startade 6:a och slutade också 6:a. Alonso fick inte heller till det trots att han startade 5:a. Han och Vettel gick jämsides ut ur depån vid safteycaren och Vettel trängde nästan Alonso ut utanför den vita linjen. Efter det var han nog lite arg och gjorde många misstag och förhastade manövrar och slutade till slut 11:a, klart distanserad av sin stallkamrat Piquet.
Under hela racet låg Ford på min mage, lilla dissen =)

Jocke och jag såg nyss klart på Nattbuss 807 och drack varsin grapetonic. Nu ska vi nog se på en till film =)

Kommentarer
Postat av: H.Murray

lost? Oj, jag har ingen aning hur de hörande som blev döv känner sig. Jag känner väldigt några kompisar som har blivit döv men dom är ungdomar i alla fall. Jag frågade dem hur känns det att inte vara hörande längre. De säger bara; ja det är tråkigt men jag måste respekera den jag är men det är mycket annorlunda att vara i dövs värld... Men jag säger inte vad synd utan... okej. kanske jag förstår inte men jag har upplevit att fick höra ljudet i mitt öron. Ibland önskade jag mig att jag ville vara hörande. Plötsligt tänkte jag på mig själv för att jag är ju döv och varför kan jag inte vara nöjd? Men just nu har jag lyckats bättre med självförtroendet :) döv och blind? Jag tror de är glad att vara döv och blind. jag känner vissa de. Jag är så stolt över dem. Min mamma jobbar med dem. Själv är hon hörande. Hon älskar att vara med dem. jag kan inte ens tro att jag lyckades att se bra men blev döv. Men det gör inget, jag har ju ett eget bra liv. stolt

2008-07-20 @ 23:59:47
URL: http://deafmurray.blogg.se/
Postat av: Jennie

svar; det är helt underbart där så åk dit nån gång :)

Okej jag trodde man va tvungen att vara inloggad ;D men asså om du bara klickar bort rutan så är du ju inte utloggad. Men jaja skit samma :)

Ha en trevlig vecka utan mig nu då!

2008-07-21 @ 08:01:01
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: H.Murray

Det är bra att du tar hand om dina öron. och jag måste också ta hand om mitt öron för att jag vill absolut inte bli stendöv liksom 102 decibel. :D ha det bra (Y)

2008-07-21 @ 10:15:28
URL: http://deafmurray.blogg.se/
Postat av: sandra

hehe, vad trevligt med två synskadade:):) men läs min blogg om du har tid....blindstyryre....hehe:)

2008-07-21 @ 13:41:51
URL: http://blindstyyre.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: