Utomlands =)

Tid: 18:08:57
Datum: 2008-07-25
Kategori: Allmänt

Japp, imorgon åker familjen, alltså jag också, utomlands i några dagar =)
Det låter kanske som om vi ska till värsta medelhavslandet eller något, men riktigt så långt ska vi inte, tyvärr.
Vi ska österut. Jag har bara åkt österut ett par gånger när jag tänker efter och båda 2 var till Finland, en gång när jg var 6 och en gång på lyxkryssning förra sommaren.
Nu ska vi dock inte till Finland. Vi ska lite mer söderut om jag tänker rätt, har ingen vidare koll på kartan över huvud taget och speciellt inte däråt till =P
Vi ska till de baltiska staterna och då har ni 3 länder kvar att välja mellan. Vi ska se om det är någon som är snabb och ringer in rätt svar här, eller skriver in det då =P
Det var det inte och den personen hade ändå inte vunnit något för det var inte ens en tävling. Vi ska till Lettland! Där har ni svaret. Tills på onsdag är vi borta vilket innebär att jag inte kommer att skriva något på några dagar nu.
Det är kanske inte ett paradisland, jag har aldrig varit där, men det man tänker på är väl ganska kallt och grått, fyrkantiga tegel eller betånghus, inga gröna områden, ganska smutsigt, mycket klubbar och spelställen, hög prostitution, ja, ett ganska dystert land helt enkelt, men jag tror faktiskt inte det stämmer riktigt. Vi får väl se, men det ska nog bli kul i alla fall. Vi kan dock knappt köpa med oss någo hem eftersom att vi flyger och väskorna bara får väga 15kg/st, annars blir det böter på det. Det är lite synd, men något kanske man kan köpa. Det ska ju vara ganska billigt där =)

Det blev ännu en dag i Varamon idag, men idag fick vi plats på stranden =)
Det var ännu varmare i luften idag och ungefär lika varmt i vattnet. Det är en riktig sommardag säger jag bara, ligga på stranden i Varamon, solen skiner och himlen är blå, man hör alla som badar och skriker, man hör musiken från kiosken, om man ligger där, man går i och svalkar av sig i några minuter innan man återvänder upp till solstolen och solar tills man måste gå i igen, det mina damer och herrar, det är riktig sommar det =)

Nu ska jag väl packa snart och så får vi hoppas att planet inte störtar =P Det märker ni i så fall för då skriver jag atagligen inte någon mer gång. Man kanske skulle författa något slagt tal till livet som varit, men sannolikheten att man störtar är inte stor. Det är fler människor som blir ihjälsparkade av åsnor varje år än som dör i flygolyckor. Det säger en del, men man kan aldrig vara helt säker.
Tänk föresten om man inte längre skulle få ha sina egna kläder på sig när man flög p.g.a. att man kunde ha vävt in sprängtråd i tyget. Då skulle alla få ha någon drekt som man fick ta på sig efter säkerhetskontrollen, alla skulle se likadana ut. Usch, hoppas inte att det blir så i framtiden, men i dagens samhälle är det väl inte omöjligt. Man kan ju ha sprängmedel eller vapen i alla möjliga former numera och i framtiden blir det säkert ännu värre, men så får vi inte hoppas att det blir.
Nu skrev jag en massa onödigt här, så nu får det räcka.
Ha det bra alla läsare tills jag kommer hem igen och lämna gärna en kommentar efter er =)

Kommentarer
Postat av: Jennie

ha de så kul ;D

2008-07-28 @ 21:11:36
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: anda/satan

hehe....kolla in satan bloggen:)

2008-07-28 @ 23:02:26
URL: http://blindstyyre.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: