Avlyssnat.se!

Tid: 19:44:25
Datum: 2008-06-25
Kategori: Allmänt

Nu har de startat en ny sida som heter Avlyssnat.se. Den är en protest mot FRA-lagen kan man väl säga.
Förut fanns ju Tjuvlyssnat och Tjuvtittat där alla som ville fick skicka in samtal o.d. som de hade hört på stan, på tunnelbanan eller vad som helst. Avlyssnat.se är samma grej fast med politikerna. I och med FRA-lagen så får de ju kolla alla mail och telefonsamtal och allt även om man inte är misstänkt för något. Då slår folket tillbaka med Avlyssnat.se. Håller de koll på oss så håller vi koll på dem! Allt man hör från politiker, bilder man tar, filmsnuttar man spelar in, ja allt, kan man skicka in till Avlyssnat så publiseras det.
En skitbra idé tycker jag! Vet de vad vi håller på med så ska vi veta vad de håller på med!
Så gå in på:
www.avlyssnat.se
och även:
www.tjuvlyssnat.se
www.tjuvtittat.se

Jag och farsan åkte till Linköping förut och bytte mina shorts. Jag hade absolut inte lust att åka dit, så det var inte alls något vidare kul. Inte nog med det så var batteriet i mp3n slut, så jag fick lyssna på radion hela vägen..

Jag och Shep gjorde mjölkmackaroner och korv idag. Det blev faktiskt ganska gott =) lite grötaktiga mackaroner dock, men ingen större fara =P

Ford kom och strök sig imorse när jag hade duschat. Jag lyfte upp honom och bar ut honom i köket och släppte ner honom. Då strök han sig ännu mer, lilla kissellikiss, och sedan la han sig på köksgolvet och ville bli klappad, min lilla disse =)

Imorgon är det Ögon igen kl 8:30. Jag tror jag har fått en infektion, igen. Nu är det lite bättre igen, men i helgen verkte det som fan. Nu känns det mer som om man har fått in något i ögat. Rött är det också sa mamma. Vi får väl se vad de säger imorgon. Antagligen får jag droppar igen.

Kommentarer
Postat av: jojje

hej ja lilla ford verkar vara så söt;D lycka till hos ögonläkaren

2008-06-25 @ 21:52:04
URL: http://jojjez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: