Detroit Stanley cup-mästare 08!

Tid: 23:57:48
Datum: 2008-06-05
Kategori: Allmänt

Ja, inatt vann de guld med 2-3 i matchen och 4-2 totalt.
Lidas blev den första europeiske lagkaptenen att lyfta bucklan =)

Jag ringde till Ögon idag. Jag ska in dit imorgon kl 10 och kolla trycket. Jag såg lika illa imorse som jag gjorde igår så jag ringde dit och såg vad de tyckte.
Så här blir det ingen sovmorgon imorgon inte =P

Idag redovisade vi våra Visk-projekt. Min grupp jobbade ju om Sydafrika och vi hade gjort en bra pjäs om vardagslivet i Sydafrika. Jag var en vit företagare som sköt en svart som gick över min mark i slutet. Tyvärr är det ju så. De vita skjuter svarta som går över deras mark, men de svarta har börjat komma igen mer nu på senare tid och skjuter vita de med..
Det är ju inte bra något av dem.. men så är det..
Efter alla 6 gruppers redovisningar dukades det upp mat och kakor från de olika länderna nere i kaffis. Albin fick agera servitör åt mig eftersom att Spike inte var där. Han fick en akuttid till käkkirurgen på US idag 10:30. Efter det hade han tänkt att komma tillbaka, men det hann han inte för han var tvungen att skallrötgas också så det var ingen idé att han kom tillbaka alls.
I alla fall så bjöd vi från Sydafrika på kanelpaj och frukt. Vi skulle ha haft te också, men vi hade inget vatten =P
Det godaste tycker jag utan tvekan var någon pannkaksrulle med banan och någon smet i. Det var jättegott =)
Så det var en lyckad dag. Alla gruppers lekar gick också bra även om jag inte var med på så många, men våran var jag med på. Ona keka meka lisa hette den. Man sitter i en ring och krokar i varandras lillfingrar. Sen säger man just "ona meka keka lisa" och gungar med armarna. Sen säger nån i ringen "aoa" och så säger den till vänster om den personen "like what?" och den till vänster om den bestämmer ett ämne och så ska alla i ringen säga t.ex. ett bilmärke. Kan man inte, då åker man ut.
Lite rörigt blev det, men det gick =)

Vi fick reda på betygen i drama idag också och jag fick mitt första MVG =D wihii!

Nej, nu är det nog dags att sova om jag ska orka upp vid typ 8:30 imorgon =P

Kommentarer
Postat av: vispen

Hej!



Nu har min blogg flyttats och det kanske din också har gjort. Jag vill bara se om det går att kommentera andras bloggar utan att man behöver fylla i den där bilden.

2008-06-07 @ 15:49:52
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: