Fluginvasion!

Tid: 00:22:27
Datum: 2008-07-01
Kategori: Allmänt

Ja, det är nästan äckligt! Här är det inte mygginvasion, här är det fluginvasion! Det är hur mycket flugor som helst och man får inte ihjäl dem heller. De är på en hela tiden. Köket är nog värst, men vardagsrummet är inte heller dåligt..

Idag har jag skrivit på min bok. Det var länge sedan! Jag har inte haft någon motivation eller lust att skriva alls, men idag hade jag det.
För er som inte vet, vilket säkert är de flesta, så skriver jag på min andra bok om 30-årige Hallvor Hasselsson i Göteborg. Den första boken skrev jag hela högstadiet och den blev exakt 100 A4-sidor. I den boken kan jag säga att han bl.a. åkte till Grekland på semester, åkte till Sydamerika för att upptäcka Inkafolket efter att ha blivit inspirerad av en bok, var med om ett rån, träffade en tjej m.m. I den här andra boken ska jag inte avslöja vad som händer, men mycket händer i alla fall, det kan jag lova ;P
Det vore ju kul om man någon gång fick ge ut en bok =)

Läst har jag också gjort idag. Vinterstaden heter boken jag läser nu, kommer inte ihåg vad författaren heter, men den är inte så jättebra tycker jag. Ska jag lista några av de absolut bästa böckerna jag har läst så blir det nog..
Forrest Gump av Winston Groom, den är ju så otroligt bra!

Dollar av Lee Child, alla Lee Childs böcker om den före detta militärpolisen Jack Reacher är ju hur bra som helst, men främst Dollar och Bränd. De är riktigt bra och våldsamma ;P

I samlarens spår av Jeffery Deaver, samma sak med Jeffery Deaver som med Lee Child, alla hans böcker om den numera förlamade brottsplatsundersökaren Lincoln Rhyme är riktigt bra, men även hans första bok Tyst gisslan är riktigt bra.

Solen är en fet gud av Jon Ewo är också grymt bra. Lite mer åt humorhållet. Den handlar om Adam som ska bli vuxen över en sommar och gör upp en lista på vad han måste göra för det. Det finns även 2 till böcker i den serien, Månen suger och Jorden är tuff och naken, men de är inte alls lika bra tycker jag.

Sen är ju så klart alla Walanderböckerna och alla Bertböckerna riktigt bra.
Jag läser ju en hel del, så det finns många bra böcker att läsa =)

Känns lite som att rubriken här borde ha varit "boktips!" eller något liknande =P

Kommentarer
Postat av: jojje

thanks för boktipsen. ja ska låna dom;D

2008-07-01 @ 17:29:33
URL: http://jojjez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: