Vilket race!

Tid: 18:08:47
Datum: 2008-05-25
Kategori: Allmänt

Ja, vilket race det blev i Monaco, som det brukar vara. Spänningen blev ju inte mindre för att det regnade heller..
Det gick ju bra på kvalet igår, dubbelt Ferrari, men direkt i starten smt Hamilton förbi Reikkönen, men på det 6:e varvet touchade han muren och fick gå i depå, något som gynnade honom till slut eftersom att det torkade upp. Man visste inte om man skulle satsa på intermidiet eller slicks. Det var grånsfall, men Hamilton som hade gått i depå på 6:e varvet och toppat upp kunde ju vänta ut banans kondision och gå i depå när det hade torkat upp ännu mer. Då hade han redan ledningen, en stor sådan, men den försvann när Rosberg kraschade. Alla luckor försvann och stackars Sutil i Force India-bilen som låg 4:a bara 13s bakom Massa och ganska långt före Reikkönen tappade allt han hade jobbat sig till. Den pacecar-situationen gjorde att racet, för 1:a gången sedan 1997, inte hann köras klart p.g.a. 2h-regeln. När säkerhetsbilen släppte fältet var Reikkönen het, men han körde över en ojämnhet och körde rakt in i stackars Sutil som tvingades bryta racet bara några varv från slutet. Hamilton vann, ganska mycket tack vare att han fick gå i depå på det 6:e varvet. Kubica fortsätter att imponera och slutade 2:a före Massa.

Varmt var det idag också. Jag har bränt mig ganska rejält tror jag =P

Jag kom 2:a på Casino förut när jag, mamma och Shep spelade. jag kom 2:a i förmiddags på Chicago när jag, Emma och Shep spelade.

Grattis mamma på mors dag får man väl också säga även fast jag tycker att det där är ganska töntigt. Det behövs väl ingen mors och fars dag? Fast det är i alla fall mer att fira än namnsdagar som jag tycker känns ganska meningslöst att fira..

Det känns som om jag borde börja plugga lite till tyskaprovet, men det orkar man ju inte när det är såhär fint väder =)

Jag var föresten nära på att tappa ner min mp3 under altanen förut. Den åkte ner mellan springorna, men sladden satt kvar så jag lyckades få upp den..

Jag såg faktiskt, trots att det är dålig musik, lite på Melodifestivalen igår och det blev väl ännu en svensk miss kan man väl säga, men Sverige var inte ens bäst. Jag gillade faktiskt, måste jag säga även om jag inte lyssnar på sådan musik, Grekland och Island.

Mamma och de kom hem från England igår också. De hade haft det bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: