Jocke has left.. =(

Tid: 20:53:13
Datum: 2008-11-23
Kategori: Allmänt

Japp, nu har han åkt hem igen =/
Det var riktigt kul att ses igen.
Det var ju första gången sedan i juli vi sågs och det var också första gången sedan i juli som jag var med någon över huvud taget.

Morsan och farsan fick ju hämta honom på stationen igår när jag var på träningen och sedan fick de komma dit och se slutet av den.
När vi kom hem fick jag en DVD av honom. Han hade köpt någon annan film och så ingick den här, som han redan hade, så den fick jag =)

Vi tänkte fixa min dator i mitt rum, för den är så seg. Visserligen är det en 02:a, så den börjar ju bli lite gammal och det har ju hänt en hel del sedan dess, men mitt AVG funkar inte riktigt som det ska, så vi tänkte scanna datorn med Fsecures online-scanning, men det gick inte så bra, så vi testade Windows live onecare istället, men det gick inte heller. Det bara avbröts, så vi kunde inte göra något åt det. Så istället körde vu lite poker, som man måste göra när vi ses =) jag vann =)
Sedan var det kvällsmat, hamburgare, och sedan försökte vi med Windows live onecare igen och nu gick det. Vi körde inte en fullständig datorgenomgång, bara skydd. Det stod att det kunde ta upp till 2 timmar beroende på hur mycket skit man hade. Det tog typ 4-5 timmar att gå igenom min dator hehe =P snacka om mycket skit ;P det var typ 15-20 objekt och 10 problem, alltså ca 10 virus och spionprogram... inte bra..
Under tiden som datorn scannades såg vi på Bert den siste oskulden och drack punsch =)

Idag körde vi lite mer poker, men nu vann Jocke. Fia körde vi också, som är en klassiker från Ågesta-tiden när vi ses =) jag vann 2 gånger, men sista gången förlorade jag.
Jag har tur i spel och otur i kärlek... =(

Så åkte han hem, men vi ska försöka att ses över nyår och se på hockey som också har blivit en tradition de senaste åren. Djurgården - Södertälje är det den 30:e december. Han visste inte, men han skulle kolla om det var ok att jag kommer upp till dem över nyår. Annars får vi vänta tills den 24:e januari då han kommer ner hit igen, det har vi redan bestämt =) det ska bli kul =)

Det var det roliga den här helgen.
Nu till det dåliga.

Min dator pajade igår..
Jag vet inte vad det är. Den bara startar om sig hela tiden, man kommer ingen stans.
Jag ska försöka få tag i Torbjörn imorgon och se om han kan komma tidigare än på torsdag, för på torsdag ska jag ju ändå få en ny dator p.g.a. strecken som är över hela min skärm. Mig gör det ju inget, men alla som ser blire ju störda och nu ser det tydligen t.o.m. ut som en tapet =P
Så det är ju tur det i alla fall, men nu när inte datorn funkart alls så kan jag ju inte göra någonting alls i skolan vilket innebär att jag i alla fall är hemma imorgon och kanske på tisdag.

Hoppas Torbjörn kan få igång den, annars är allt jag har gjort i höst borta. Lite av det jag hade på den har jag ju sparat på HD:n, men ingenting av det jag har gjort i höst. Det är ju inte bra. Då måste alla böcker ominstalleras o.d. men allt jag har gjort är ju ändå borta i så fall. Vi får väl vänta och se...

Kommentarer
Postat av: oskar

jag hade samma problem med min dator. jag tror Torbjörn startade datorn i felsäkert läge och tog bort virus och spionprogram. sen funkade den utmärkt.

2008-11-23 @ 21:42:48
URL: http://seigon.blogg.se/
Postat av: oskar

vet inte. jag brukar be pappa om hjälp med det.

2008-11-24 @ 00:49:08
URL: http://seigon.blogg.se/
Postat av: jojje

tja

du har iaf tur i nånting jag har otur i båda hehe..;D

ja ha haft typ detdär problemet me min dator två gånger. han omformaterade typ hela skiten hehe.

2008-11-24 @ 16:13:38
Postat av: Jessi

synd att du och jocke inte ses så ofta :(





Kram

2008-11-24 @ 20:46:13
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: Jennie

svar; haha! Jaja, jag mena ju självklart carro ;P

2008-11-25 @ 08:38:26
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Lina

hoppas ni ses snart igen då:)

2008-11-25 @ 23:08:55
URL: http://tjjugge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: