Slaget om Siljan, 2/3

Tid: 23:05:14
Datum: 2008-11-28
Kategori: Leksand

Det var det som gälde ikväll =)
Mora - Leksand i FM-Matsson arena inföer hela 4428 åskådare. Hemma i Ejendals var det faktiskt nästan lika mycket folk, 3800 ungefär =) Superstars uppnådde alltså inte riktigt sitt mål, men att vara 3800 pers i en arena där det inte ens spelas någon hockey för kvällen, det är inte illa =)

I alla fall så var det faktiskt Mora som tog ledningen med 1-0 efter en ganska tung Leksandsdominans. Inte så rättvist tyckte jag, men i andra kom de blåvita tillbaka och kvitterade efter att Mora hade haft en bra period där 2-0 hängde i luften. Sedan tog Leksand också ledningen med 1-2 genom Morten Green som också hade gjort 1-1. Han var inte nöjd med det utan ångade vidare i sista perioden och satte 1-3 efter att Mora hade slitit fruktansvärt för en kvittering i slutet av andra, men Läcken läckte inte och höll kvar Leksand i matchen. Sedan gjorde Hägga 1-4 och det såg avgjort ut, men så drog Leksand på sig en lite onödig utvisning och Mora gjorde 2-4 och sedan också 3-4, men närmre än så kom de inte utan Enekvist avgjorde i öppen kasse och satte slutresultatet 3-5 till Leksand! =)
Alltså 2 av 3 Siljansderbyn den här säsongen och Leksand har vunnit båda två med 5-3 och 3-5 =) Det ser bra ut =)

Dagen har väl varit sådär annars.
Spike ringde imorse och sa att han hade mått illa hela natten och nog skulle bli hemma idag, men så ångrade han sig och sa att han kunde försöka gå ändå, men på vägen ringde han igen och sa att han hade ångrat sig för han hade spytt i en korsning.. Ändå, trots det, gick han ändå till jobbet. Det ska han ha en eloge för. Det hade inte jag gjort kan jag ju säga. Jag mådde inte heller världsbra imorse, men det gick över. Sedan förflöt dagen som vanligt, samhäll, håltimme, tyska, lunch, engelska och utvecklingssammarbete. Där fick vi sluta lite tidigare för Kagg redovisade bara om Konflikt och så kollade vi på www.gapminder.org som är han den där snubben som vi lyssnade på förra veckans hemsida. Den handlar om världen och så. Vi slutade ca 15:10, så jag ringgde taxin, men mitt batteri tog slut så jag fick låna Spikes mobil. Jag fick stå i kö i typ 5 minuter innan jag kom fram och då sa de att det nog var omöjligt att få en bil tidigare än 16:10 som jag hade beställt till för det var så mycket att göra. Så det var bara att vänta. Vi gick till macken och köpte korv istället och sedan fick vi sitta och vänta i nästan en timme till innan taxin kom nästan 16:30. När jag kom hem blev jag skittrött och somnade nästan. Kände mig nästan sjuk, men så åt vi och efter det blev jag piggare. Jag tackade faktiskt nej till pizza för jag var inte hungrig. Efter det blev det att packa inför imorgon då vi ska ner till Göteborg på Canon cup =) ska bli riktigt kul och se hur bra vi kan mäta oss med FSBU som har spelat lite längre än oss. I alla fall några av dem, men när vi var i Stockhokm på träningshelgen före höstlovet tyckte jag ändå att vi klarade oss bra mot dem. Vi får se, wishh me luck =)

Nu vet jag inte vad som har hänt, men Jaws läser ingenting längre. På msn läser den inte historiken, bara om man kör med kortkomandona för senaste replik och så. När man ska skriva personligt meddelande läser den inget alls. Säger bara "blank" hela tiden. Inte ens i Textview läser den. Det är bara blank hela tiden och i boklistan säger den bara "Inga markerade objekt". Skitskumt. Det var något skumt på tyskan idag med, Jaws ville inte läsa i dokument, men jag startade om datorn och sedan funkade det, men det gör det inte nu. Det är som om det inte står något i dokumenten. Jag vet inte vad det kan vara, men irriterande som fan är det i alla fall. Skriver jag fel här nu måste jag räkna backspace, annars kan jag inte ändra det för Jaws säger bara "blank" om jag suddar. Så var det inte igår och jag har inte gjort något, så jag vet inte vad som kan ha hänt..
Får försöka fixa det, annars får jag höra av mig till Torbjörn på måndag eller något..
Är det någon som vet vad det kan vara för fel??
Dagens låt blirr Syx nya låt Pelle. Den är inte så fruktansvärt bra, men jag har haft den på hjärnan sedan hockeyn slutade =P

Nu ska jag nog sova så att jag orkar upp imorgon. Ska åka från Mjölby ca 8:30. Inatt somnade jag dessutom inte förrän 1, så jag bör vara ganska trött..
Hoppas det går bra i Göteborg i alla fall =)

Kommentarer
Postat av: jojje

tja. jobbit att datorn krånglar man blir skitirriterad då.

nice med Göteborg;D

2008-11-29 @ 20:13:21
Postat av: Sandy

Kan ju vara något med grafiken. T.ex om du fäller ner skärmen eller stänger av den så kan Jaws få svårt att bete sig. :-D Är det likadant om du startar om datorn?

2008-11-30 @ 17:27:02
URL: http://lilzandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: