Troligen inget Borås...

Tid: 22:57:58
Datum: 2008-11-07
Kategori: Allmänt

Nej, det ser inte så ut, tyvärr...
Det handlar ju om nästa helg. Masinvation mot Borås, 6-7 i princip fullsatta bussar + självresande leksingar kommer att gästa Borås. Det hade varit hur kul som helst att åka dit, men vi har tvekat för länge, eller pappa har tvekat. Han visste inte om vi kunde åka dit eller inte och nu är bussen som går från Söderköping och via Mjölby full, så det går inte. En chans till finns det dock och det är att man bokar en biljett där det ingår mat, men då får man ta sig dit själv och vi har inte satt på vinterdäcken än. Så p.g.a. det så ser det ut att skita sig. Skit! Det hade ju varit den roligaste hockeymatchen jag hade varit på i så fall, men vi får väl se vad de anordnar för resor efter nyår. En hockeyhelg till har de, men den kostar 1500 spänn. Synd var det här i alla fall =/ Nu får jag väl komma på Öppet hus som vi har just den dagen istället och snacka om det jag skulle prata om, en reflektion över att leva som synskadad i dagens samhälle.

I alla fall så var vi och simmade med klassen i onsdags och det gick väl sådär. Spike hade inte med sig badkläder för han ville inte bada, men det ångrade han sedan =P
Det var första gången jag var i en simhall sedan jag började se såhär. Förut har jag simmat efter lamporna i taket och fönstren, men nu går inte det, men det skulle inte vara några problem ändå tyckte jag, men det blev det. Inte p.g.a. synen utan p.g.a. resten av klassen och att vi var så många. Det var folk i hela bassängen, men Spike och jag kom fram till att jag kunde simma fram och tillbaka längs ena långsidan bara så skulle det funka. Det gjorde det också, ett tag. 400 meter hann jag simma. Sedan blev det för mycket folk överallt så jag kunde inte simma mer. Lite dåligt tycker jag. Visst, de ska väl också få bada, men bara för att jag inte ser så ska jag väl också kunna simma om jag vill det? Nu har vi i alla fall bestämt att jag och Spike ska dit och simma på några fler idrotter innan jul. Då lär det ju vara mindre folk i alla fall.

Vårterminens schema har kommit ut på nätet nu och det är väl ganska likt det jag har nu. Nu slutar jag 1 på tisdagar. I vår kommer jag att sluta 13:15 på torsdagar. Nu slutar jag 2 på torsdagar. I vår kommer jag sluta 2 på tisdagar, så de tar ju ut varandra. 8:00-16:00 går jag ju på fredagar nu, om man inte sticker hem på utvecklingssammarbetet. I vår kommer jag att gå 8:00-16:00 på onsdagar istället. Det dåliga där är bara det att före webbdesignen, som är sista lektionen, har jag en timmes håltimme. Annars hade jag slutat ca 13:30 den dagen. Sovmorgon har jag ju haft på onsdagar nu tills kl 10:00. I vår blir det sovmorgon på fredagar istället, till 9:40. Då går jag till 4. Utvecklingssammarbetet ligger på fredagar där med, men inte sist. Efter det har vi tyska. Det är lite surt, så då är det kört att dra hem då. Den stora förändringen tidsmässigt sett blir att jag går till 16:00 på måndagar också istället för 14:00 som nu, men det är inte säkert att det blir så varje vecka för psykologin ligger sist där och halva den kursen är typ projektarbete sa Ajö, så då kanske man kan dra hem innan den. I så fall slutar jag vid 2 eller något där.

Idag var jag även astrött. Jag somnade vid 12 igår tror jag, men det ger ju skillnad om man har somnat vid 10 hela resterande veckan..

Jocke ringde förut också och nu har vi bestämt att han kommer ner hit den 24-25 januari också. Det var något specialpris på biljetter då, 50 spänn tur/retur! Så det gör ju inte så mycket om jag inte kan då. Hockeyhelgen då är ju körd i så fall.

På tal om körd så har vi skrotat vår idé med en sportcamp som projektarbete. Det var inga klubbar som svarade på våra mail. Så nu ska vi istället ha en fotbollsturnering om ca en månad om det går som vi har tänkt oss. 8 lag, 4 från Dacke och 4 från Kungshöga. 35 spänn i deltagaravgift samt 40 spänn i lagavgift. 10kr för åskådare och så ska vi ha kiosk och grejor =) det blir nog bra =)

Kommentarer
Postat av: Matilda

hejsan!

läget med dig?

..du har inte hittat nåt om artikeln?

kram

2008-11-08 @ 00:04:59
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
Postat av: Jennie

tråkigt om de inte blir nån resa :/ dock så ska jag dit imon för pojkvännen bor där ;D haha

2008-11-08 @ 00:21:36
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Jennie

tråkigt om de inte blir nån resa :/ dock så ska jag dit imon för pojkvännen bor där ;D haha

2008-11-08 @ 00:21:37
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: jojje



hej. ja tycker dom ska sätta upp en simbana på badhuset så du kan simma där utan att det är en massa folk.

2008-11-08 @ 11:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: