Träningshelg =)

Tid: 22:04:09
Datum: 2008-10-21
Kategori: Goalball

Nu, äntligen, skriver jag det här inlägget. Skulle ju ha gjort det igår, men så blev det inte för jag satt och pluggade tyska adjektivböjningar och lite sådant i 6 timmar, roligt va? Nej..

I alla fall så kommer här ett litet sammandrag av helgen =)

Jag sov ju som sagt hos mormor natten till i lördags. Fick vakna klockan 6, t.o.m. tidigare än när det är skola.
Mormor skjutsade mig till Fontänen där Pelle hämtade Albin och mig. Sedan åkte vi till Norrköping och hämtade resten och så bar det av mot Staden med stort S, våran huvudstad =P
När vi kom fram åt vi på en rastaurang som bjöd på maten, men det fanns bara spagetti och köttfärssås, pastasallad och lasagne. Jag tog spagetti och köttfärssås så klart.
Till restaurangen kom även Klara och Jennifer som hade åkt tåg tillsammans med Göteborgarna.
Efter maten var det träning som gällde. Vi bytte om och sedan skulle vi hitta till hallen från omklädningsrummet vilket inte var så lätt. Jag gick med Albin och vi gick efter alla de andra, men plötsligt, när vi hade gått upp för en trapp, var de bara borta, men sådan tur var kom det någon och hjälpte oss har jag för mig. Rätt kom vi i alla fall och det var bara att sätta igång direkt.

Först var det pressentation av oss och sedan var det uppvärmning. Det var ingen jag kände igen från Göteborgslaget, bara Nicolina.
Uppvärmningen bestod bl.a. av att springa mellan målen med t.ex. höga knän framlänges dit och höga knän baklänges tillbaka. Lite läskigt när man inte ser faktiskt, men det var inte bara sådana övningar, man skulle också vara 2 och 2 och göra en massa övningar med bollar som t.ex. situps och dutta bollen bakom huvudet och så.

Efter den rejäla uppvärmningen kom några landslagskillar, bl.a. Micke och Stefan som var nere och tränade oss i juni. Vi tränade lite straffräddningar när alla stod på ett led och så fick man ett nummer, 1 eller 2, och när ettorna skulle slänga sig åt ett håll stod tvåorna kvar osv.
Vi tränade också lite skott och så pratade vi lite taktik med Niklas.
Det var en bra dag som slutade vid femtiden då vi tog oss tillbaka till hotellet för att duscha och så innan kvällsmaten som även den bestod i lasagne...
Efter kvällsmaten hade vi ett musikkryss som följdes av lite lekar, eller en lek i alla fall =P. Det var den där när man får ett kort, så samlas korten in igen och en person drar ett kort ur leken. Alla som har den färgen, t.ex. ruter byter plats förutom om man har någon i knät. Då får man sitta kvar och så gäller det att gå ett varv. Ganska kul.
Till sist hängde nästan alla med Albin, mig och Andreas till vårat rum där vi pratade lite.

Söndagen inleddes med att man vaknade astrött och pallrade sig up till frukosten trots det. Efter en kopp kaffe var man dock lite piggare i alla fall och det bar av till hallen där vi spelade matcher hela dagen. Vi delades in i olika lag med deltagare både från Göteborg och Linköping, killar för sig och tjejer för sig. Det fanns en kille från Värmland där också och en från Landskrona. Alla lag hette något gudanamn och jag var med i Sevs tillsammans med David, en från Göteborg och Jenan, han från Landskrona. Den grabben kommer vara med i landslaget om några år. Det är jag ganska säker på. Han är bara 13, men han är hur bra som helst. Visserligen så har han tränat i 5 år och har t.o.m. landslagsspelare som tränare om jag inte missminner mig helt, men ändå.
Vi spelade första matchen mot Hades och vann med 14-9 eller något i den stilen. Jag och David bytte backplats en bit in i första halvlek för att det inte gick så jättebra, men efter det gick det betydligt bättre trots att jag var vänsterback =O. Det är lite förvånande, men det kändes faktiskt riktigt bra att spela vänsterback. Det brukar det aldrig göra, men med Jenan som center och David som högerback så gick det bra =)
Sedan var det en tjejmatch och sedan var det vi igen, mot Hercules den här gången och nu vann vi med 14-5. Albin kunde tyvärr inte vara med och spela för han vrickade/stukade foten i lördags, men han blev nog så sugen på att spela för i andra halvlek hoppade han in i Hercules och han gjorde stor skillnad kan jag säga, men jag tror ändå att vi vann andra halvlek också. Så det var riktigt kul =)
Mat var det sedan och sedan var det 2 matcher till innan vi slutade, bara att titta på för oss som redan hade spelat klart våra 2 matcher. Till sist fick vi några inbjudningar till bl.a. någon kupp nere i Göteborg i slutet av november och någon grej i Örbyhus i december. Vi pratade om det på vägen hem, men vi tror att vi struntar i dem och satsar på Malmö open i februari istället. Den där grejen i Örbyhus verkade mest vara en prova på-grej och kuppen i november var så dyr och så var det inte så många i laget som var så superintresserade av den. Så det blir Malmö open i februari istället och för er som inte vet så är det världens näst största tävling efter paralympics, så det är ganska stort..

Imorgon ska jag hålla min lektion i goalball i skolan =) det ska bli kul, hoppas bara klassen tycker det också =)

Imorgon åker vi också till Kalmar på FN-rollspelet och kommer hem på fredag igen.. hoppas det går bra..

Leksand förlorade ikväll sin första match för säsongen mot AIK med 3-1. Jag kände på mig att det skulle bli svårt. Det var slutsålt redan i förrgår tror jag det var och det var 5 år sedan AIK över huvud taget sålde slut till en match och 20 år sedan det var slutsålt så långt i förväg, så intresset är stort just nu och Leksand som inte var så jättebra mot Huddinge i fredags fortsatte den tränden ikväll med, men det är bara att komma igen. På fredag är det match igen, men jag kommer dock inte ihåg mot vilka det var. Nybro kanske.

Dagens låt blir Master Blaster - Everywhere (DJ Splash edit)

Kommentarer
Postat av: Anonym

tja du verkar ha haft kul på träningshelgen:) shit, näst största tävlingen, då måste ni va ganska bra va?

Gud, Kallmar och Norrköping och Stockholm. det känns typ som utlandet jö hehe.

2008-10-22 @ 09:53:20
Postat av: Jessi

Hm när jag läste "tyska adjektivböjningar" somnade jag nästan ;) Det låter fruktansvärt tråkigt! Jag läste tyska i fyra år men jag kan typ ingenting.. Haha fast idag bestämde jag mig för att börja läsa tyska steg ett igen ;) Då kanske jag fattar något iallafall :D





Idag var det matteprov på Algebra och andragradsekvationer och massa äckliga saker... Det gick sämst tyvärr :(





Kram

2008-10-22 @ 18:04:13
URL: http://jessi91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: