Glad jul och god påsk! ;P

Tid: 22:41:55
Datum: 2009-04-12
Kategori: Allmänt

Ja, då var man här igen.

I princip inget har hänt sedan jag kom hem från Göteborg i onsdags.

I torsdags skulle det ju ha varit hockey, men så blev det inte, så det blev dator nästan hela dagen istället trots det fina vädret. Det blev nog också en aning tidsförskjutet där skulle jag tro, för dagarna innan, i Göteborg, hade vi ju gått upp runt 7:30. Nu sov jag till 12:10. Så när klockan var runt 1 på natten kändes det som om den var typ 9.

Mamma hade gäster där på kvällen och efter hockeyn, som slutade bra, firade jag med en liten fika sådär vid 23:30-tiden =PEn kopp kaffe, en vaniljmunk, 2 pasionsfrukter och en körsbärstomat.

Sedan såg jag på F1 som pappa spelade in åt mig i söndags. Jag kan ju inte se någon motorsport alls nu i princip för att de har flyttat F1, Moto GP, STCC, FIA GT, WTCC, Nascar, Indy500 och allt annat till Viasat Motor som vi inte kan få in! Det blir jag lite sur på! Så numera är det sammandrag i 6:an som gäller och racet i söndags var något utöver det vanliga. Det var ju på Sepang i Malaysia. Molnen hängde över banan, men det regnade inte. Inte förrän efter ett tag. Regnar det i Malaysia, då regnar det rejält. Ferrari och Kimi chansade på fullweats lite för tidigt, så tyvärr hann de brinna upp innan regnet kom. Så de fick gå in igen liksom alla andra fick göra. Man såg absolut ingenting och det var så mörkt att det knappt gick att köra. Dagen innan var det mörkt klockan 7 p.g.a. alla moln och nu var klockan strax efter 6. Så man skulle inte hinna köra klart racet och det regnade dessutom så mycket att inte ens fullweatsen fick undan allt vatten. Det går ju inte att köra när det är så. Bilarna åker ju som båtar på vattnet och man får ingen bromseffekt eller något.
Så racet rödflaggades vilket innebär att det avbryts. Har man då inte kört över 75% av racet delas bara halva poäng ut. Det hade man inte gjort, så Button, som vann, fick 5 poäng och båda Ferrari-bilarna hamnade utanför poäng och har 0 poäng efter 2 race. Det har inte hänt sedan 92. Ferrari är nog inte vana vid att inte vara ett toppteam längre. Det är däremot Brawn-stallet. Vilken miss för Honda. Brawn är ju gamla Honda, som drog sig ur inför den här säsongen då man var ett bottenteam. Nu är man ett toppteam. Snacka om förändring.

I 1:a racet som, som vanligt, gick i Australien på Albert park, vann också Button har jag för mig. Vettel, i Red Bull-bilen,. låg 2:a, men Kubica hade mycket högre speed än honom och närmade sig rejält. Vettel var lite för optimistisk med sitt grepp i slutet och hade lite för hög fart när Kubica skulle gå förbi, så det blev en sammanstötning där. Barrichello och Trulli tog istället de andra 2 pallplatserna bakom Button har jag för mig. Lita inte på uppgifterna, för jag är inte säker.

Efter F1 satte jag mig lite till vid datorn och lade mig inte förrän 3.

I fredags sov jag till runt halv 1 och sedan gjorde jag absolut ingenting på hela dagen. Satt vid datorn i princip, men jag fixade i alla fall lite med min webbsida som ska vara klar väldigt snart. Tyvärr verkar det som om jag får strunta i alla bilder, för det blir inget bra och det är ju lite svårt för mig att fixa själv. Dessutom ligger allt tydligen uppe till vänster nu. För mig ser det bra ut med frames och allt, men tydligen ser det väl lite sådär ut, så jag får väl försöka fixa det.

Fint väder var det i alla fall i fredags också.

Även denna kväll blev det sent, men inte lika sent. Jag lade mig faktiskt bara vid 1 och sov till 12:10 igår.
Klockan 2 kom kusinerna och åt lax och köttbullar här, som vi brukar göra varje påsk. Lax är ingen hitt, men köttbullar är gott =)

Varmt var det igår med. Riktigt varmt! Man kunde gå i T-shirt =)
Vi ställde ut utemöblerna och jag hjälpte till och torka av och göra rent dem.
Det kanske var i fredags föresten, men skit samma =P

Påskägg fick jag även i år, men inget stort och det behövde jag inte heller. Jag har redan så mycket godis, så jag tycker inte att de behöver ge mig något, men lite godis skadar ju aldrig =)
Lite godis och 50kr fick jag. Jag letade dock inte efter det. Det har jag inte gjort de senaste åren, men när jag var liten hade mamma och de alltid bundit ihop paketsnören i trappräcket som man skulle följa tills man hittade ägget. Snörena gick kors och tvärs över hela nedervåningen =)

När man blev äldre fick man leta mer. Då fick man en ledtråd på ett ställe som sedan ledde till en annan ledtråd osv. tills en ledtråd ledde till ägget.

Igårkväll såg jag på Nyblandad grogg, fixade med musik och sorterade kort efter kategori och år. Det tog ett tag och jag var inte klar förrän 00:45. Då gick jag ner och satt lite till vid datorn till 2.

Idag sov jag till 12:30. Mamma och pappa var i Sjösäter och fixade lite. Frysen hade gått sönder där, så vi får köpa en ny sådan.

Varmt var det idag med och vi som var hemma körde plump ute på altanen =)
Även idag kunde man gå i T-shirt =)

Jag har i alla fall varit lite nyttig och både gjort matte och tyska. Så nu har jag bara kvar webbsidan som ska bli klar och mitt psykologiarbete om kognition som jag knappt har börjat med. Det blir kämpigt. Jag tror det är redovisningar i maj, både skriftligt och muntligt...

Det var de senaste dagarna det och jag får önska er alla en god påsk!

Dagens låt blir en gammal klassiker, tror jag i alla fall, Infinity - Take control!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: