Sista träningen på 4 veckor

Tid: 22:24:59
Datum: 2009-04-04
Kategori: Goalball

Ja, idag var det den sista träningen för min del på 4 veckor. Nästa vecka är det ju påskafton, veckan efter det är jag hos Jocke och veckan efter det är vi i Lübeck =)
Sedan har det gått 4 veckor...

Träningen idag gick väl sådär.
Allt kan inte alltid gå bra och det gjorde det väl inte riktigt idag.

Jag fick hålla i uppvärmningen, för Albin satt fast i köer med taxin, så han kom lite sent, men det var ingen fara =) det gick bra ändå =)

Sedan sprang vi över planen och det var ju inte så svårt, men vissa vågar inte riktigt springa, det märks, men det kanske inte är så konstigt om man normalt sätt ser =P

Lite skottövningar var det därefter och det gick inte alls bra tycker jag. Jag var tillbaka lite i det där att inte riktigt ha kontroll på bollen. Skotten blev lite hur som helst, men vissa blev bra =) men jag har fortfarande bättre bollkontroll med vänsterhanden. Ändå skjuter jag med höger. Det är skitsvårt att skjuta med vänster, men det kanske man borde träna på.
Jag kom på varför jag kanske har bättre kontroll på bollen med vänsterhanden. Det kan vara för att armbandet sitter ivägen på högerhanden. När bollen ligger emot handleden ligger den ju mot armbandet som rör sig lite. Dessutom kan det vara så att jag har något nersatt rörlighet i handleden sedan jag bröt den för snart 6 år sedan. Vad tiden går... Det kommer ni nog få ett inlägg om den 2:a maj =)

Efter skotten var det lite match. Något ojämna lag var det. Det var jag, Albin och Jennifer mot Oskar, Andreas och Thaer. Vi vann 1:a halvlek med 4-1 och 2:a med 7-3.

Till slut körde vi lite bollteknik och så. Jag lånade med en boll hem så att jag kan träna lite här hemma =)
Pappa får ta med sig den när han hämtar alla kläder. De ska Pelle beställa på måndag och vi får de vecka 16, men då är ju inte jag där, så pappa får åka in och hämta dem i veckan där. Samma sak får vi göra med pengarna veckan efter. Då är jag ju inte heller där, så då får vi åka in med pengarna i veckan där. Jag hade i alla fall sålt mest, 44 paket =)
Albin och Jennifer och de hade väl sålt lite över 20st och Pelle mellan 35 och 40. Kevin hade bara sålt 2 och det är ju lite dåligt. Man kan ju anstränga sig lite, men han kanske inte har några hjälpsamma föräldrar e.d.

Efter träningen åkte vi till mormor och åt =)
Fläskfilé, potatis och sås åt vi med frukt, grädde och glass till efterrätt =)

På hennes balkong var det hur skönt som helst! Shep sa att det var 25 grader där i solen och i skuggan i köket var det 14! Det har varit hur skönt som helst idag och det luktade sommar ute förut =) blött gräs och grillkol =)

Sedan i onsdags har det varit varmt. Då gick ju Spike och jag utan jacka och sedan satt vi och solade ute. I torsdags var det lite svalare, men igår var det lite varmare igen och idag var det riktigt skönt! När jag var på träningen satt pappa och Shep på Gyllentorget och fikade ute i solen =) äntligen kanske våren är här! Hoppas det! =)

Imorgon åker jag, Albin och Jennifer ner till Göteborg på påskläger =)
Egentligen börjar det på måndag, men vi fick åka imorgon, för annars hade vi inte hunnit dit till 10 då det börjar på måndag. Så imorgon kväll blir det vi 3, Nicolina, Rolando och Kristofer som sover där =) men det ska bli kul! =)
Jag ska nog ändå ta det lite försiktigt med all träning, för jag vet inte riktigt hur mina fotleder är. Det gör fortfarande lite ont.

Igår skulle mamma föresten haft gäster, men de blev sjuka, men mamma hade gjort Espressopanakotta som de skulle ha haft. Den fick vi äta upp istället och den var riktigt god! T.o.m. godare än den som Mikael hade när han fylde i höstas =)

Det var väl allt jag hade att bjuda på idag... Nej, en sak till, vi hade ju debatt om bistånden i skolan igår, men vi fick inget bistånd till våra mikrokrediter. Vi sa att regeringen skulle ha hand om dem och det ska de helst inte ha, för då finns det risk att pengarna aldrig kommer ut till folket utan stannar där innom regeringen istället. Annars kanske vi hade fått något. Nu fick de som ville ha bistånd till brunngrävning och till vattenkraft pengarna.
Vi var ju i ett Afrikanskt land, Landet långt bort. Vi representerade byn Allra längst bort. Det var alltså vi som ville ha bistånd för att kunna ta mikrokrediter så att vi kunde starta småföretag i och med att vi hade flera duktiga handverkare o.d. i byn, men vi hade inga pengar till att starta verksamheter och det fick vi alltså inte heller =P

Dagens låt blir White lions med låten When the children cry

Kommentarer
Postat av: jenny

haha, ja det är bara och grilla på de :P

2009-04-04 @ 23:33:40
URL: http://jeannu.blogg.se/
Postat av: jenny

hehe, jo jag gör det. :)

2009-04-05 @ 10:31:39
URL: http://jeannu.blogg.se/
Postat av: jojje

oj du verkar ha fullt upp som vanligt. ja så ni har påsklov nu?

sv: jag är ju bara 1,55!!!!! haha respektingivande lr hur..

nu är bloggen svart med typ mellanrosa text och en bild på Jaffas ansikte. också står det min ängel här på jorden haha. på bilden alltså och ett hjärta i högra nedersta hörnet.

2009-04-05 @ 10:34:16
Postat av: Jennie

svar; hehe ja det var de allt :)

usch ja :/ men de blir du nog igen

2009-04-05 @ 12:02:10
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: malin

svar: japp det hopppas jag med! Och nej svenskan var inte så jättesvår. Vem är du då?

2009-04-05 @ 15:33:18
URL: http://malajn91.blogg.se/
Postat av: vispen

Ja, du verkar ha mycket att göra. Vad är det för läger du ska på då, ett påskläger, vad gör man där? haha:) God mat du har ätit också, både hos din mormor och sen panakottan som din mamma gjorde:)

2009-04-06 @ 13:11:57
URL: http://Http://www.vispen91.blogg.se
Postat av: Sandra Gee

Hej Johan!

Åh va kul att du äntligen fått höra Hurricane! =)

Tack tack :)



Jasså? är det så? =)..

Vad är det om är bättre med mittsoloprjekt? :)



KRAM

Sandra!

2009-04-07 @ 00:25:40
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Lisa

Sorry! Uppfatta inte riktigt det du sålde. Jaja. Ha kul för mig också!!!

2009-04-07 @ 17:21:06
URL: http://lisalyser.blogg.se/
Postat av: Sandy

Då är det väl bara jag som är konstig. :) Jag tycker man skriver för sig själv, inte för andra. Sen kanske man skriver (bättre är inte rätt ord, men du fattar säkert) om man vet att det finns en möjlighet att andra läser det man skriver. Som att... få mer struktur på sina tankar. OM jag bara skriver i "privat" så går det helt enkelt inte... längre. Jag har kunnat förr, men det går inte. Jag har no structure what so ever och allt bara blir ja... Hoppar runt och ingen ordning. Så jag är glad att jag kan skriva och tänka att någon kanske läser, för då blir det iaf liiite bättre. Sen kan det bli riktigt konstigt ibland, även om jag försöker intala mig att folk läser, men det får man väl bjuda på. Det var liksom stämningen man var i då. Fattar du något av det här? Har du MSN?

2009-04-08 @ 19:24:06
URL: http://lilzandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: