Torka spy...

Tid: 17:35:00
Datum: 2009-04-22
Kategori: Att leva med en synnedsättning

De senaste dagarna har väl varit blandade.

I måndags gjorde jag typ ingenting, bara gjorde klart min webbsida. Nu har jag bara kvar CSS-mallarna, men det tar nog inte så lång tid =)

Igår däremot hände det mycket.
Jag vaknade 5:30, som i måndags, och läste lite tills jag gick upp vid 9:30. Tidigt för att vara en ledig dag...

Strax innan hade jag hört Ford inne i mammas och pappas rum. Det lät som han spydde och jag tänkte "Nej, fan också!"
Mamma hade åkt till jobbet och jag var själv hemma. Så jag tvingade mig själv att gå in i deras rum och det luktade. Nu är det ju dock så att när man inte ser är det inte så lätt att torka spy. Man vet inte var det ligger och måste känna, men bara tanken på det gör att jag nästan spyr själv. Tänk att ta i spy!
Jag hade dock inget val, så jag funderade på hur jag skulle lösa det. Till slut kom jag på den dumma idén att vira in handen i toapapper och känna med. Jag kände i mammas säng, men hittade inget. Jag kände i pappas säng, men hittade inget. Jag luktade och kände att det nog låg borta vid mammas sida någon stans, men var?
Jag kom fram till att det nog låg på golvet. Så jag gick och virade in handen lite till innan jag försiktigt kände på golvet. Där låg en stor hög med någonting! Så äckligt! Toapappret höll ju så klart inte, det borde jag ha tänkt på, så det läckte igenom och jag spydde nästan själv. Jag drog sönder pappret, lät det ligga där och hämtade en skurtrasa som jag lade över hela skiten och gick och slängde. Usch vad jag hatar det! Är det något som är äckligt så är det spy! Jag klarar det inte!
Tänk er själva, ni som ser, att torka spy när man inte ser. Ser man är det ju bara att slänga någon trasa över allt och slänga det, men när man inte ser vet man inte ens var det ligger. Så då måste man känna. Kattmat har jag inga problem att ta i, det luktar knappt ens äckligt tycker jag, men spy, det går bara inte!

I framtiden, om jag får barn, då måste jag skaffa någon slags kylspray som man kan frysa ner det med. Då är det nog lättare att ta i.

Efter det lilla morgonäventyret gjorde jag faktiskt gröt till frukost. En dubbelportion och sedan gjorde jag rent Fords matunderlägg, plockade ur och i diskmaskinen, dammsög hela undervåningen, gjorde psykologin och lagade mat. Visserligen spagetti och köttbullar, som vanligt, men ändå =P

Det var duktigt gjort av mig tycker jag. En massa bra saker gjorde jag, så då får jag några poäng för det =P

Idag har jag, precis som i måndags, nästan bara suttit vid datorn, men jag har i alla fall gjort lite nytta. Jag har faktiskt gjort klart psykologiarbetet!
Vi har ju haft nästan hela våren på oss, men jag har ju varit så dum och inte jobbat något alls med det. Inte förrän förra eller förrförra veckan började jag med det. Redovisningarna börjar vecka 19, så jag kände att det nog var dags att börja med det då =P
10 sidor exklusive framsida blev det till slut och det är riktigt bra med tanke på att det inte var så jättelätt att hitta information om det tycker jag. Nu är det bara att ta ut lite fakta av det och sätta ihop till ett muntligt framträdande som jag ska lära mig utantill =)

Imorgon åker vi till Tyskland för att fira mormor som fyller 70 på fredag, och nej, mormor bor inte i Tyskland. Alla jag har sagt det till har frågat om hon bor i Tyskland, men det gör hon inte. Så nu vet ni det =P
Det ska bli kul och eftersom att jag inte är hemma på fredag så säger vi grattis till mormor nu istället.

Grattis mormor! =)