Tiden går snabbt...

Tid: 19:39:30
Datum: 2009-02-24
Kategori: Allmänt

Det kan man ju lugnt påstå...

24:e februari idag. Det är 2 månader sedan det var julafton. Om 2 månader är det den 24:e april och nästan Valborg och maj =)
I helgen är det redan 4 veckor sedan jag var nere hos Nicolina senast. 4 veckor innan det var det helgen vecka 1 och första gången jag var hos henne. Om 4 veckor i helgen är det helgen vecka 13, den helgen då vi kommer hem från Idre och ytterligare 4 veckor framåt är det helgen vecka 17 då vi är i Lübeck och firar mormor =)
Det blev inte Rom, tyvärr.. Det var för dyrt. De väntade för länge med att beställa och trodde att det skulle bli billigare igen vilket det inte blev. Så det blev Lübeck istället =)

Tiden går alltså ruggigt fort och snart är det riktig vår! =)

Idag var det några typer från SSU, socialdemokraternas ungdomsförbund. De pratade lite med Spike och mig på lunchrasten och tjejen där, hon hade jobbat på US =)
Förra våren innan Marie-Louis tog över som någonting, vet inte riktigt vad hon är, men det var ju lite kul och hon tyckte att jag skulle gå med i deras förbund, för en sådan röst som min behövde de tyckte hon. Någon som ser det här med tillgänglighet på ett lite annorlunda sätt än de gör, men jag vet inte, jag får se =)

Nytt hopprepsrekord blev det idag igen =)
Det var 3 veckor sedan jag hoppade senast, men ändå klarade jag 1207 hopp =) Det var adfktiskt inte sådär jättejobbigt =)
Jag pratade lite med Albin efteråt och han fattade inte hur jag kunde orka det =P

Annars så är det matteprov som kommer gå åt helvete imorgon. Jag har ju inte en chans att hänga med i de andras tempo, men jag får ju ett specialprov, som vanligt, med det som jag har jobbat med, men grejen är ju bara den att jag inte har jobbat med så mycket...

Igår var jag supertrött och orkade verkligen inte göra något alls på eftermiddagen. Jag bara låg och läste och grejade. Jag somnade visserligen 2 natten till igår, var inte trött och låg och tänkte, men jag brukar ändå inte bli sådär trött. Idag var jag också trött även fast jag somnade innan 11 igår. Idag ska jag lägga mig astidigt tänkte jag, innan 10 eller något, men det får vi väl se hur det blir med det... Har ju i alla fall sovmorgon imorgon =)

Jag får klara mig utan Nicolina hela veckan nu, för hon är i USA på träningsläger. Lite coolt tycker jag, att bara åka iväg till USA sådär helt plötsligt på träningsläger. Det är inte alla som får det, men det blir säkert jättebra där och jag hoppas det går bra för henne där! =)

Nu blir det att äta och sedan måste jag väl plugga lite på mattedjäveln...

Kommentarer
Postat av: jojje

sv: ja de har galler, dom flesta, men jaffa kravlar sig ut på sidan av gallret haha.

jo det är bara bra med sesam. han är gosigare än nånsin haha.

ja tycker du ska gå med i det där förbundet!;D men ja va coolt med usa. dit vill ja också fara!

2009-02-25 @ 10:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: