Skön dag =)

Tid: 22:57:49
Datum: 2009-01-14
Kategori: Leksand

Idag var det värsta vårkänslorna tyckte jag =)
Det var ju hur skönt som helst ute =)

Jag sov till 11:50 eftersom att vi hade värsta sovmorgonen idag =)
Dock somnade jag och vaknade från ungefär 10 och framåt, men det är inte dåligt det en skoldag =)

Jag gick i alla fall upp, åt frukost vid 12 och åkte 12:25 bara för att få ett samtal av Spike som var på väg till skolan. Han hade mött några från webbdesignsgruppen som hade 2,5 timmars håltimme innan den lektionen vilket gjorde att de fick jobba hemma istället och det fick alla andra med så klart...
Så vi hade en lektion idag och det var samhäll där det ända vi gjorde var att fixa till enkäten om skolmaten lite. Så 12:45 började jag och var hemma lite efter 2 =)

Då hoppades det hopprep direkt och det blev 750 hopp idag också, men det gick inte lika bra som igår. Det var jobbigare och jag fick misshopp fler gånger eller vad man ska säga =P
Kämpade gjorde jag i alla fall och det gick till slut =)

Mormor och moster kom också på besök efter att ha varit och ätit hos Emma på restaurangen. Hon serverar ju den här veckan. Det var Emma som serverade dem, men när hon skulle ställa fram dricka fick någon annan ta över för att Emma skulle göra något annat. Grejen var ju bara den att personen som ställde fram kom bakifrån, så moster såg inte att det inte var Emma och tänkte skoja lite och sa "Ska du inte hälla upp också?" Sedan tittade hon upp och såg att det inte var Emma =)

Mitt hockeytips hade sånär gått in ikväll!
Almtuna slog Björklöven med 2-3. De gjorde mål med ca en minut kvar av matchen. Inte kul för hemmasupportrarna. AIK slog Sundsvall borta med 1-2, visserligen bara i sudden, men ändå. Bra gjort av Sundsvall att ta poäng av de i alla fall. Troja klarade av Huddinge hemma med 2-0 och Mora slog Nybro med 3-2. Dock var det Nybro som tog ledningen med 0-1, men Mora vann ändå. Bofors vände 2-0 borta mot Mariestad och vann med 2-4, som jag trodde och Leksand slog Västerås efter en spännande tillställning med 4-5. Västerås ledde både med 1-0, 2-1 och 3-1, men i sista perioden vände Leksand och vann med 4-5 efter att Green satte 4-5-målet med ca 6 minuter kvar =)
Den ända matchen som inte gick som jag trodde var Växjö - Malmö där Malmö avgick med segern efter straffar med 3-4 trots att Växjö ledde med 3-1. Kanske hjälper det för Malmö nu när de har sparkat Bobo, men det hoppas vi inte =)

För tabellen innebär det att Leksand utökar serieledningen med en poäng till 77 mot AIK's 71. Växjö är fortfarande trea med 62 poäng, men Mora är fyra, bara 2 poäng efter och med en match mindre spelad. Så Växjös direktplats hänger löst. Almtuna håller femteplatsen på 59 poäng och Västerås är sexa med 56. Löven har sista playoff-platsen, men med en match mer spelad. Troja är åtta, 2 poäng bakom och kan alltså ta den platsen. Malmö är nia med 2 matcher mindre spelade än de flesta, förutom Björklöven som de har 3 matcher mindre spelade än. Säger vi att Troja står kvar på 34 spelade matcher och Malmö spelar 2 matcher och vinner båda går de upp på samma poäng som Troja och går därmed förbi dem eftersom att de har bättre målskillnad, men till playoff räcker det inte än så länge. Sundsvall och Bofors följer därefter på 47 resp. 43 poäng med en match mindre spelad. Därefter har vi Oskarshamn på 12:e plats med 43 poäng, 2 poäng före Borås som är på 13:e plats. På kvalplatserna har vi allt jämnt Huddinge med 34 poäng och Nybro med 32 och en match mindre spelad. Mariestad är numera ganska lugnt sist med sina 24 poäng, dock har de en match mindre spelad även de, men det hjälper ju ingen vart i alla fall.

Till sist kan vi säga att Nyköping bara ligger sjua i Allettan mellersta med bara 3 poäng efter 5 matcher. Dessutom har Arboga, som även de är ett gammalt Allsvenskt lag och som ligger på platsen före Nyköping, en match mindre spelad. Så det ser inte bra ut för Nyköping. Senast ikväll blev det stryk med 5-2 borta mot Surahammar som ligger trea i tabellen på samma poäng som tvåan Enköping.
Vita hästen ser det lite bättre ut för, de ligger förnärvarande på 5:e plats, 2 poäng bakom Skåre och en poäng före Skövde som ligger sexa men med en match mer spelad. Det har alla 3 lagen bakom Vita hästen, så bakåt är det ingen fara just nu och stackars Kungälv som ligger sist i den tabellen och har 0 poäng efter 5 spelade matcher.

Mjölby, i grupp E's fortsättningsserie går det bättre för. Efter 3 matcher har de 15 poäng och hur kan det gå ihop tänker man då? Jo, man fick med sig X antal poäng in i serien och eftersom att Mjölby slutade femma i grupp E fick man flest poäng med sig därifrån till fortsättningsserien. Ikväll slog man Munkfors hemma med 5-1. En match som jag faktiskt tänkte gå och se först =) men så spelade Leksand, så då struntade jag i det.

Imorgon är det en vanlig torsdag vad jag vet och tyvärr så har vi värsta håltimmen och jag har ingen musik i och med att Milestonen fortfarande är sönder... Man får väl genomlida det också.. =)

Kommentarer
Postat av: Christoffer

Haha, dina skoldagar låter som på estettiden ibland för min del, där man började halv 1 med mentorstid som skulle vara en halvtimme, men som ibland tog 10 min. =) (dela inte med dig av varmgraderna hit, då försvinner all is på sjöarna)

2009-01-14 @ 23:42:38
URL: http://bomletoken.blogg.se/
Postat av: Sharon

Sv: Jag vet faktiskt inte. Jag tror han gör det ibland, men han följer det nog långt ifrån slaviskt.

2009-01-15 @ 15:20:15
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: jojje

vad skönt väder ni verkar ha då. imorse var det tjugo minus här.

2009-01-15 @ 15:51:36
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: nicolina

2009-01-15 @ 21:48:29
URL: http://www.pernheim.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: