Sjösäter

Tid: 22:46:08
Datum: 2009-07-05
Kategori: Allmänt

Ja, jag följde trots allt med till stugan i helgen. Det var ju varmt i fredags. Det skulle ju dock bli sämre, men jag hade ändå inget bättre för mig, så jag följde med dit.

Man hann inte göra så mycket i fredags eftersom att vi kom dit ganska sent, men ett dopp hann vi med i alla fall och det var grymt skönt i vattnet! Jag skrev ju förra veckan att det var skönt i Varamon. Det var inget mot det här! Riktigt skönt var det!

När vi skulle sova var det dock svinvarmt i rummet. Emma och jag sov där nere i TV-rummet. Det var nog första gången jag låg där, i bäddsoffan. Den var hård och det var som sagt svinvarmt i rummet och dessutom hade jag täcke i påslakanet. Först låg jag och läste i 2h. Jag har börjat läsa Luftslottet som sprängdes nu och den verkar lika bra som de 2 andra. Sedan låg jag och försökte sova, men varje gång man var nära på att somna kom en fluga/mygga och satte sig på en, så jag somnade nog inte förrän 4-4:30 någon gång.

Vaknade 9:30 av att mamma gastade till alla på övervåningen att det var frukost. Jag tänkte vara social och gå ut och äta frukost med de andra på verandan, en klassiker, men det orkade jag inte, så jag låg kvar i någon timme till och åt sedan själv inne i köket.

Dagen bjöd inte på mycket. Jag började sortera all min musik som jag har tänkt göra ett längre tag. Jag hade ju med mig datorn, men när det inte finns något nätverk kan man lika gärna passa på att göra lite annat, så jag sorterade halva min "Annat-mapp".
Ett dopp hanns även med denna dag och det var lika skönt i vattnet som dagen innan. Jag simmade lite för att träna lite + att jag trampade vatten enbart med armarna och bytte sedan till enbart med benen. Bra träning =)
Alle och pappa kom senare på kvällen och vi grillade hamburgare.

Inatt sov jag lite bättre, men jag var vaken i ca 2h mitt i natten och låg och läste.
Idag åkte Emma, Alle och jag in till Åtvid och handlade lite. Vi köpte glass, men vad glass har blivit dyrt! Det är väl som med allt annat, men en Lakritspuck för 14 spänn! Det är ju bra att klassikern är tillbaka, men 14 spänn tycker jag då inte den är värd.

När vi kom tillbaks satt alla andra, inte helt oväntat, och fikade.
Efter fikat fick jag åka båge! =)
Sofia har ju MC och Mikael har registrerat sin avstälda igen nu sedan han träffade henne. Så nu har båda de motorcykel =)
Jag och Mikael drog iväg på en liten tur med Sofias hoj. Jag fick låna hennes rödsvarta skinnställ och rosa hjälm. Skinnstället var lite kort i ärmar och ben, men hjälmen var helt lagom. Innan jag provade den hjälmen hade jag provat en crosshjälm som hade varit med och kört VM nere i Australien. Lite coolt, men den var lite stor för mig.
Det var andra gången jag åkte MC. Första gången var på Sikar för 2 år sedan, men då puttrar man ju bara fram lite. Där åker man ju MC varje år, men jag kan ju inte påstå att det är sådär jättekul. Nu gick det lite snabbare. Jag tror nog faktiskt det gick snabbare än vad jag upplevde det, för jag tyckte inte att det kändes som om det gick så fort.
Det var inte riktigt min typ av motorcykel heller, en Honda är det, av lite mer offroad-stuk. Jag vill ju ha en sporthoj =) Jag är så enormt sugen på att ha en egen MC! En Suzuki GSXR1000, tror jag de heter, skulle jag vilja ha, eller en Honda CBR. En vitblå Suzuki eller en vitrödgrön Honda ska det vara. En röd Yamaha eller en knallgul hoj skulle ju också funka. Svartrödvitt skinnställ och rödvit hjälm med tonat visir skulle jag ha.
Så drar man iväg där på motorvägen och bara känner vinddraget. Motorn tjuter, man stegrar lite på bakhjulet  och ligger ner i kurvorna. Fan vad härligt det skulle vara!
Det kommer jag aldrig få uppleva...
Kanske att sitta bakpå, men aldrig att köra helt själv...
Även om det inte riktigt var min typ av motorcykel så var det riktigt kul ändå! Vill gärna göra om det, så är det någon som har en plats över får ni gärna kontakta mig haha ;)

Sedan blev det kallt. På förmiddagen var det hyfsat skönt idag, nästan skönare än igår, men nu i eftermiddag blev det inget skönt alls. Jag och Alle satt inne och lyssnade på musik istället innan vi än en gång fikade, det gör man ganska ofta i Sjösäter, det kanske ni har förstått haha ;), innan vi åkte hem. Jag, Emma, Alle och pappa åkte hem idag så kommer resten imorgon eller på tisdag.

Vi måste ju faktiskt lyfta fram en riktig svensk framgång som har skett här i helgen. Nicolina, min kompis och X har, och är, nere i Ungern och har tävlat i J-VM och EM i judo. Judo, och kampsport över huvud taget, får inte så mycket utrymme här i Sverige, men jag tycker vi ska lyfta fram det här när det går så bra!
Hon vann guld!
Efter all träning hon har lagt ner på det här och efter allt slit så är hon fan värd det här!
Ett jättegrattis till henne!
HÄR har ni hennes blogg, så gå in och gratta henne till guldet nu! =)

Dagens låt blir Headlinerz med låten Heat of the night!

Kommentarer
Postat av: Viktoriae - En må bra blogg med självkänsla och där positivt tänkande ligger i fokus

Det kan verkligen vara varmt i sommarstugor alltså, känner igen det där och så myggor som är störiga, haha, fy sjutton vad de kan irritera en..



Motorcykel, hm, nja inte riktigt min melodi kan jag säga.. verkar osäkert att åka något på två hjul. Har kört moped en gång men det var också läskigt, nej tacka vet jag bilar =)



Kram!

2009-07-06 @ 08:55:55
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: tess

Oki.... jo ja begriper ju hur själva kameran fungerar men sen kom jag på att du kan filma och sedan lyssna som en film vilken som helst ju... ja e lite trög ibland.



Ja den talsyntes jag har på min mobil e skitskum ha ha ha... skrattar gott åt den ibland.



Jag läste mest på hur man tog livet av sig med tabletter..... de va udda som fan. Sedan lite hur man tog livet av sigi trafiken. Lite pga eftersom det var mina egna alternativ när jag mådde som sämst.



Jag har cystor på äggstockarna så jag går runt med AJ... om de inte försvunnit om fyra veckor och jag fortfarande har så ont som jag har nu så blir de operation... såååå trist å det blir det säkert. De var grymt stora.



kram Tess

2009-07-06 @ 09:00:34
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Hanna

hej hej

jag gjorde en tårta som jag slog ihopa av två olia recept.Men den innehåller vit cholkad mousse(vet ej hur det stavas) och toppen va någon vanlig cholkad kräm=)saka underbart...hehe

Jag fyller 25år den 5 aug=)

kram

2009-07-06 @ 14:27:20
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv:jo jag förstår va du menar...hehe...jag älskar allt sådant som är onyttigt som bakelser och liknande.Dock så tåler jag inte det om jag ej bakar det sj för jag är laktosintolerant.



Tack så mycket...ett år närmare döden;)

2009-07-06 @ 15:58:10
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: jojje

sv: jo nån öl tog jag men blev inte full haha. hur va de nya lakritspuckarna da??? gud att Nicolina är så himla bra alltså! det var nåt mer ja skulle kommentera men kommer inte på vad, jo javisstja. mc är skitkul vill också ha en kommer dock inte ha det men du har du sett filmen en kvinnas doft? där är det en blind gubbe som kör sportbil, det du. den filmen är bra hehe.. men på alnö körde vi då snabbt med motorcyklarna.

2009-07-06 @ 17:23:46
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: tess

Nu har min man börjat läsa på självmordssidan... men alltså det är ju riktigt välskrivet med ord man inte använder i vardagen. Vad är det för någon som gjort denna sida??? Å så vill de ha in tips... ööö från vem?? De som lyckats kan ju knappast skriva.... eller de som misslyckats ska de skriva om sina misstag så inte andra gör om dom???



Sidan väcker frågor.... jag har ju bara läst lite här och där....



Men som sagt VEM sitter med detta gigantiska arbete att skriva om allt detta med sån kunskap???? Sjukligt eller?? //Tess

2009-07-06 @ 20:13:38
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: angelica - en annorlunda och bättre ung mamma blogg

fin blogg du har!=) lägga till varann på bloglovin kanske?=)6

2009-07-07 @ 09:46:32
URL: http://enkärlekssaga.se
Postat av: tess

Nej sommaren får inte va slut för då SKRIKER jag...



Nej de är proffsigt skrivet... det är ord inte någon vanlig människa använder. Man har lagt massa tid på att forska om detta och länkar till försklaringar... de e helt otroligt. Daniel roade sig länge igår och imponerades...



Ja är orolig för vovvisen får se va de säger idag... å ja tur man har försäkring det kostar tillräckligt ändå med självrisk och allt. //tess

2009-07-07 @ 10:03:48
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Linda - Livet är rosa!

sv; Fan vad sugen jag blev på negerbollssmet bara för de :(.

2009-07-07 @ 19:32:20
URL: http://peassyster.blogg.se/
Postat av: tess

Då skulle ni passa med min son för han har ju alltid sånna där förklaringar för sig... //Tess

2009-07-07 @ 19:46:38
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Nej fastnat har han nog inte utan kolla väl lite runt sådär och förundrades över hur välskrivet det va... Sjukt som fan är vad de är. Fick reda på att en gammal arbetskompis tagit livet av sig idag även om det var vid Påsk man blir så chockad...även om jag själv varit där men just nu kan jag inte förstå hur man kan hänga sig bara sådär... hur får man modet. //Tess

2009-07-07 @ 19:48:09
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Nej jag har två klasskompisar som tagit livet av sig på olika sätt och många där hemma har gjort det genom åren även om ingen stått mig nära. Men när ja tänker på det så ja då förstår jag inte men när ja själv tänka i de tankarna var jag ju helt blockerad.... man tänker inte normalt överhuvudtaget i det skedet i livet. Man ser inga andra utvägar. MEN jag visste ju att det var sjukt att tänka så och bad om hjälp och fick ju de. //Tess

2009-07-07 @ 21:01:09
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Linda - Livet är rosa!

sv; Grymt gott :D.

2009-07-07 @ 21:19:47
URL: http://peassyster.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag vill också vinna guld (haha)

Och jag vill också åka båge hehe

2009-07-07 @ 23:36:25
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Sarah

Nej detta kommer jag inte klara :(.. fy fan.. Jag orkar inte längre.



sv: ah måste fylla typ 18 först bara hehe...

2009-07-08 @ 00:37:12
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Viktoriae personligt | Grafisk design & mitt liv

God morgon! Hoppas allt är bra med dig? Själv har jag en sony ericsson C905 :) Har du fått din mobil ännu? Kram!

2009-07-08 @ 09:37:18
URL: http://viktoriae.blogg.se/personligt
Postat av: Viktoriae - En må bra blogg med självkänsla och där positivt tänkande ligger i fokus

Hej hej! Jag har (eller min sambo hehe) en Volov s70.. vi hade en c30 men den brann upp i vintras i en olycka med smällare inblandade.. ush =(



Vilken bil jag skulle vilja ha finns det såå många av Bmw 525i, Audi q7, Audi R8 osv osv.. hehe själv? Kram

2009-07-08 @ 09:46:07
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: tess

Det hoppas jag att det blir....



Ja det är nästan ett måste när man mår sådär. När jag brakde igenom så orkade inte min man just då... å då ringde jag en gammal kompis som släppte allt å kom. Han satt med mig hela dagen och blev med mig dit jag behövde för att få hjälp. Stöttade. Samt en kompis till som bor långt bort hade hela tiden tele och sms kontakt. Annars hade jag nog inte levt nu.



Hoppas ni har sol idag och att du har en härlig onsdag JOhan.... //Tess

2009-07-08 @ 10:11:45
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Jennii

Sv. Det är en tjejkompis andra barn.

Jag tror att d e svårt att inte komma in i d lediga dagarna man har...man slappnar av på ett sätt som man skulle vilja göra varje dag =) Fast, d blir väl tråkigt i längden att bara vara hemma. Men då kanske man ska göra som pankisarna, skaffa en hobby. Ser en hel del som spelar golf bl.a men golf e inget för mig..jag e bäst på puttarna ler

2009-07-08 @ 15:30:48
URL: http://mrsjennii.blogg.se/
Postat av: tess

Ibland är de skoj och ibland ett nödvändigt ont. Men jag har en man som lagar mat så vi delar ganska mycket så de är skönt. //Tess

2009-07-15 @ 18:52:30
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: