Kvalserieschemat entligen klart!

Tid: 22:37:12
Datum: 2009-03-05
Kategori: Leksand

Ja, nu efter viss utdragning på tiden är entligen schemat för kvalserien 2009 klart!
Schemat kunde först fastställas efter att playoff 1 var färdigspelat, vilket var igår. Vilket lag som går vidare till kvalserien är dock inte klart än i och med att playoff 2 ska spelas först med start på lördag tror jag. Det är även där bäst av 3 matcher och det är faktiskt Almtuna och Växjö som gör upp om den sista platsen i kvalserien.

Mora fick ju välja motståndare i playoff 1 i och med att man kom 4:a i serien. Konstigt nog valde man Almtuna och inte Troja. Växjö fick ta Troja och det gick finfint och de besegrades med 2-0 i matcher. Troja har ändå gjort en ruskigt bra säsong. Man kommer som nykomlingar till Allsvenskan och tar direkt en playoffplats. Det var som Borås förra året.

Almtuna stod däremot upp bra mot Mora och vann den första matchen hemma i Gränbyhallen med 3-1. Därefter var det dubbla returmöten uppe i Mora och Mora vann det första med 1-0, men sedan var det stopp. Almtuna skrällde ännu mer och vann den 3:e och avgörande matchen med 0-3 och slog ut Mora!
Så Daladerbyna är över för den här säsongen och Leksand kommer alltså att ställas mot antingen Almtuna eller Växjö i kvalserien.

Spelschemat för Leksand ser ut såhär:
Fredag 13 mars: Leksand - Södertälje
Söndag 15 mars: Rögle - Leksand
Onsdag 18 mars: AIK - Leksand
Söndag 22 mars: Leksand - Playoff
Tisdag 24 mars: Västerås - Leksand
Fredag 27 mars: Leksand - Västerås
Måndag 30 mars: Playoff - Leksand
Torsdag 2 april: Leksand - AIK
Måndag 6 april: Leksand - Rögle
Torsdag 9 april: Södertälje - Leksand

Så ser det ut och det är väl kanske ingen hitt att avsluta borta mot SSK.
Det gäller nog även här att få en bra start och slå SSK hemma och helst Rögle borta. Då har man nog en riktigt bra chans, men det gäller som sagt, precis som nästan alltid, att få en bra start på serien vilket man inte fick förra året när man förlorade borta mot Malmö och hemma mot Brynäs. Hemmaförluster har man inte råd med, så det är bara att hoppas att de slår Södertälje i 1:a matchen!

Södertälje borta i sista matchen kanske pappa och jag ska åka och se =)
Det är ju på skärtorsdagen, så man är ledig dagen efter  och just nu finns det gott om biljetter kvar. De jämte bortastå, där jag helst vill sitta, kostade 300 spänn, men det är det nog värt =) 
Helst skulle man ju vilja stå på södra stå och heja med Superstars med Emil Nilsén i spetsen =)
Vi får se hur det blir med det hela =) men det vore ju kul!

SM-kvartsfinalerna började nu ikväll och Färjestad kopplade direkt greppet om Brynäs när man vann på bortaplan med 0-2. Bara 6011 i publiken var det där trots slutspel. Hallå Gävle!
Timrå slog HV med 2-1 efter att ha vänt underläge 0-1 till 2-1 på ca en minut.
Skellefteå skrällde lite och slog LHC med 3-2 och Luleå gjorde det nödvändiga och slog Frölunda med hela 5-1. Folk undrade ju vad Dalén höll på med där när han valde Luleå istället för Timrå...
Vi får väl se hur det går =)
Nästa match är på lördag.

Man kan ju också meddela att Mjölby har spelat klart för säsongen. Man förlorade någon match mot Tingsryd, eller så var det Vita hästen som gjorde det... I alla fall så förlorade både Mjölby och Hästen de nödvändiga matcherna för att gå vidare till ev. spel om en plats i Allsvenskan nästa säsong.

Kommentarer
Postat av: jojje

tack;D

2009-03-06 @ 14:19:25
Postat av: Sandra Gee

TACK Johan!! =)



Hopaps din helg blir kanonbra!



Kram

Sandra

2009-03-06 @ 23:56:33
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: madde

mm visst är katter härliga,roligt att du berättade lite om vad han äter och såler

det roliga med katter är att de är såå olika varann jag har ju tre varav en är 2 en1 1/2 och den lilla*om man kan säga det han väger 6 kg är lite mer än 1 år.

den äldsta äter inget förutom kattmat inte ens räkor.

2009-03-07 @ 00:11:18
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: madde

kolla väckarklockan på min blogg,fast jag skulle nog bli tokig och slå sönder den;)

2009-03-07 @ 00:11:56
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: