Nej nej nej!

Tid: 22:07:49
Datum: 2009-03-21
Kategori: Allmänt

Allting kan gå i tu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar... </3

Jaha, då var det slut.... vet inte riktigt vad jag ska säga, känns mest bara tomt just nu. Rubriken är lite överdriven just nu, men jag är ganska säker på att det kommer kännas så senare... Är ganska säker på att jag kommer storgråta X antal gånger framöver...

Nu känns det bara tomt, vet inte vad jag ska säga, det är väl inte mycket att göra något åt. Det är så mycket jag vill säga, men det ska jag för det 1:a inte skriva här och för det 2:a vet jag inte vad det är jag vill säga. Alla tankar är borta, ett ekande tomrum och en sorg och saknad som växer sig allt större och större...

Jag älskar, och kommer alltid att älska, den tjejen, men vad hjälper det när hon inte älskar mig tillbaka?
Låter kanske som om jag är arg på henne eller något för att hon inte känner samma som jag, men det är jag absolut inte. Jag känner mig bara så olycklig. Jag trodde verkligen på det här. Det kunde ha blivit något riktigt stort och bra, bara hon hade velat, eller rättare sagt, fortsatt att vilja.

Det är inte hennes fel, man kan inte råda över sina känslor, men fick jag önska en ända sak så skulle det vara att det blev bra mellan oss. Så som det var i januari, efter att jag var nere hos henne 1:a gången, då var det riktigt riktigt bra! Visst att man längtade och saknade varandra jättemycket, men det var ändå äkta kärlek. För kärleken kan man göra mycket och jag hade gjort och offrat väldigt mycket för att få vara tillsammans med henne, för hon är helt enkelt den finaste och sötaste tjejen i hela världen!

Nu är det som det är, tyvärr, jag kan inte göra någonting åt det, även om jag väldigt gärna skulle vilja göra det.
Livet är hårt ibland...

Som sagt, det finns väl inte mycket att säga just nu, det kommer väl allt eftersom när jag fattar att det är över, men en sak är säker och det är att det här har varit några av de bästa veckorna i mitt liv! Speciellt veckorna i januari och datumen då vi sågs, den 2:a, 3:e, 4:e och 5:e januari och den 30:e, 31:a januari och 1:a februari 2009. Det är datum jag aldrig någonsin kommer att glömma! Kvällen 4:e januari blev det du och jag och det kommer jag aldrig någonsin att glömma! Aldrig! Du har alltid en speciell plats i mitt hjärta, oavsett vad som händer så kommer du alltid vara speciell för mig och betyda väldigt väldigt mycket. Kan bara säga som det är, Nicolina, jag älskar dig!

Imorgon bär det av upp till Idre med SRF. Det ska bli kul, men just nu känns det som om det mesta spelar mindre roll...
Hoppas bara att jag kan åka. Jag har fortfarande ont i fotlederna/vaderna. Jag får väl gå på Ipren om det gör för ont, för åka skidor, det ska jag!
Jag, albin och Jennifer åker tåg 7:20 från Linköping imorgon och bussen går 8:00 från Norrköping. Så imorgon blir det att lyssna på musik i en buss större delen av dagen.

Jag åker ju upp själv, för resten av familjen har ju inte råd i och med att vi ska fira mormor senare i vår. Vi har hört oss för lite med Monika och tydligen ska jag få åka med han som har ledsagat Mats Linder i paralympics! Det är ju lite coolt, men jag kommer förnärvarande inte på vad han heter...
Jag ska ta med mig datorn, men jag vet inte om de har trådlöst nätverk där uppe i Idre, så vi får väl se om det blir några inlägg den närmsta veckan, annars får ni ha en bra vecka här hemma med skola och allt muhahahaha =P

Dagens låt vill jag tillägna Nicolina. Det är en låt som jag alltid kommer förknippa med dig och jag kommer alltid tänka på dig när jag hör den.

, Magnus Uggla - Astrologen

Den är så fin och stämmer så bra med hur jag känner...
Åå vad jag önskar att det kunde bli bra mellan oss igen! Du ska veta att vad som än händer så kommer jag alltid finnas här för dig! Jag älskar dig!

Kommentarer
Postat av: Sandra Gee

Hehe ja klart uttjötad! Men det va en hit ;)

2009-03-21 @ 23:27:47
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: Sandra Gee

Jag har väl inte heller följt robinsson speciellt mycket innan.. Men nu när man känner någon, så är det kul att titta! Bara för den skull liksom :)



Tråkigt nog så förlorade ju hv ikväll :(

2009-03-21 @ 23:40:12
URL: http://sandragee.blogspot.com
Postat av: jojje

åh stackare :( vad jobbigt det måste kännas. synd att det inte höll. du kommer att hitta en tjej du gillar lika mycket som henne fast det kanske inte känns så nu. hoppas du får något annat att tänka på i idre. ska du åka slalom eller? det skulle jag aldrig våga göra.

2009-03-23 @ 10:03:10
URL: http://minrottweiler.blogg.se/
Postat av: Sandy

Stackars, stackars dig! :( Men saker blir tyvärr inte alltid som man tänkt sig.

2009-03-23 @ 14:24:27
URL: http://lilzandy.blogg.se/
Postat av: zarah

jag är oxå med i SRF!!

var på alnölägret förra året!!

:)

2009-03-27 @ 16:20:15
URL: http://zarahwennberg.blogg.se/
Postat av: matilda

Nej... va tråkigt att läsa!!

2009-03-28 @ 15:01:55
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Sharon

Det var tråkigt att höra. Det gör så ont, så ont sådanthär. Och ändå ska jag komma med en hemsk sanning som folk försökte få mig att förstå när jag själv var i samma sits och som jag inte tog till mig förrän kanske ett halvår senare:

Det går över. Det går faktiskt över.



Men jag förstår hur du känner, det erkänner jag hur lätt som helst. Kämpa på ändå, ge inte upp. Som de säger: "Det som inte dödar, det härdar".



Sköt om dig och ha kul i Idre.

2009-03-29 @ 01:26:40
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: