Club sesion!

Tid: 18:35:00
Datum: 2009-09-13
Kategori: Att leva med en synnedsättning

Ja, som jag skrev i förra inlägget så skulle ju jag, Albin och Oskar på Club sesion i fredags.
Jag hade beställt färdtjänst till 19:30, men jag fick åka 19:40, för då gick det en linje. Jag vet inte om de har ändrat det där eller vad det är, men förut har jag ju haft en dispannsresa i veckan, vilket innebär att jag har fått åka vilken tid jag vill. Nu har vi ändrat till 2 resor i veckan för att vi har 2 träningar i veckan nu, men antingen har de inte uppmärksammat det eller så gäller dispannsen bara till och från träningarna, för nu fick jag åka en linje. Det var ganska osmidigt, för först fick jag åka härifrån till Mantorp och byta där. Sedan fick jag åka från Mantorp till Vikingstad och byta där igen och till slut från Vikingstad hem till Albin.
Där lyssnade vi lite på musik och drack cider innan vi tog bussen in till stan vid 21:30.

Det första som hände när vi klev av bussen var att några fjortistjejer kom fram till oss och frågade om vi inte såg något. Nej svarade Oskar och jag. Albin sa att han såg lite. Då frågade de vilken färg de hade på håret och om de var snygga. Sedan gick de iväg, men innan Terie hade kommit kom de tillbaka en gång till, eller om det var några andra tjejer, och frågade varför vi inte såg något och vad vi skulle göra. Vi sa att vi skulle på Club sesion, men då sa de att det ju inte var idag. Det var det visst det sa vi och då frågade de om det var för vuxna. Det var det sa vi och då frågade de hur gamla vi var varpå de önskade oss en trevlig kväll och gick vidare.

Ibland undrar man ju. Ofta man kommer fram och frågar om man är snygg det första man gör. Då kan man inte ha någon vidare självkänsla.
In på Sliver, där det var, kom vi i alla fall efter att faktiskt ha fått visa leg. De hade inte öppnat där nere än, så vi fick sitta där uppe och lyssna på House ett tag innan de öppnade där nere. House är inte sådär jättebra tycker jag, men när vi kom ner blev det bättre. Vilket tryck det var! Man kände verkligen varje basdunk i hela kroppen. Borden, sofforna och golvet vibrerade. Det gick knappt att prata där nere, men bra var det i alla fall. I vanliga fall, när det är "vanlig" musik sådär, brukar jag inte gilla det alls, men när det är bra musik är det riktigt kul.
Först spelade de lite Trance som uppvärmning och därefter drog de igång med Hardstyle.

Det var riktigt bra och tiden gick snabbt. Runt 3 var vi tvungna att gå, för vi hade beställt färdtjänst till 03:05. När man kom ut hörde man knappt vad man själv sa, för man hade lock för öronen.

Hem till Albin kom vi där vi messade Clara direkt och sa att vi nog inte skulle komma på träningen. Det skulle ha blivit jättedyrt för mig att åka dit. Albin visste inte hur mycket det kostade, men när vi åkte hem till honom från stan gick det på 115kr.
Så vi sov ut istället och vaknade runt 12 då vi åt frukost innan mamma kom och hämtade mig.

Resterande dagen igår satt jag bara vid datorn, följde hockeyn och TV-pucken, såg på film och grejade lite med musik.
Trött var jag, så jag lade mig innan 12 och sov till 11:20 idag.

Idag har jag sett på bronsmatchen i TV-pucken som vanns av Göteborg efter att man hade kviterat med bara några minuter kvar. Innan dess hade man haft lite press, men istället var det Västerbotten som gjorde 2-1 efter att Göteborg hade spelat 5 mot 3, men man lyckades som sagt kvitera och i sudden krävdes det bara ett misstag av Västerbottens målvakt så var bronset i hamn för Göteborgarna.
I finalen ställdes Skåne mot Stockholm. Det blev en målsnål match där båda lagen lika gärna kunde ha vunnit. Dock var det Stockholm som drog det längsta strået och vann med 1-0 efter mål med 2 sekunder kvar av första perioden.

F1 var det idag också. Racet vanns av Barrichello, som fick gå i mål bakom Safety car efter att Hamilton hade brakat av på sista varvet när han jagade Button. Button slutade tvåa före Reikkönen, som tog sin fjärde raka pallplats i och med det här. Adrian Sutil i Force India slutade på fjärde plats. Force India har verkligen hittat rätt nu. Senast i Belgien tog ju Fisichella stallets första poäng genom att komma tvåa bakom Reikkönen i ett händelserikt race. Han var bara någon sekund från att vinna. Kul tycker jag.

Nu ska jag fixa mitt reportage i svenskan.