Top 10 right now!

Tid: 23:47:01
Datum: 2010-12-15
Kategori: Allmänt

Jaha, känner mig tom, vet inte vad jag ska skriva. Har massa ord och känslor innom mig, men inget vill ut idag.

Igår infanns i alla fall en liiten gnutta julkänsla när jag och mamma gick till Konsum och hämtade ut mitt paket från Coolstuff.se. Många fina och bra grejer till lite alla möjliga blir det. Återkommer med vad det är efter jul. Nu återstår bara det tråkigaste, slå in allting. Jag är värdelös på det, har alltid glömt hur man ska göra varje år.

Träningen i tisdags gick inte alls bra. Jag var taggad efter helgens succe, men det visade sig inte alls gå lika bra då. Vi körde 4 serier med 20 skott i varje, alltså totalt 80 skott. Det slutade 41-39 till de dåliga skotten, ingen höjdarsiffra direkt. Igår blev det återigen ett konditionspass. Det gick hyfsat, men ett par löparskor ska införskaffas under mellandagarna, så mycket vet jag, för de här håller inte att springa i. Dempningen är nästan helt slut och det vet vi ju alla hur dåligt det är att springa med dåliga skor och vilka konsekvenser det kan få.

Jag var även på Systemet igår, skulle köpa glögg. Det var blott 2:a gången jag var där, för det är så dyrt. Man får passa på när man är utomlands. :)
Det komiska var hursomhelst att Albin, vars leg hade gått ut för 1 år sedan, sa att de är jättehårda med det på Systemet, kollar giltighet etc. väldigt noga. Jag behövde inte ens visa leg. Dessutom var det Louise, som var med mig, som tog flaskorna och lade ner i sin väska. Är inte det lite dåligt av Systemet tycker ni?

Eftersom jag känner mig tom idag, inte får ut något av det jag vill få ut, så tänker jag ge er min Topp 10 just nu.

1, Loveline - Shape of my heart (Raindropz! remix)
2, Kompulsor - Calling your name
3, Marco van Basken - Please don't go
4, Sandra Gee - Turn up the volume
5, Lesley Roy - Thinking out loud
6, Amaranthe - Leave everything behind
7, Kindervater feat. Nadja - Everytime you need me
8, Offspring - Your gonna go far, kid
9, Dream dance alliance - Summer dreams
10, Italobrothers - Radio hardcore

 
Ni får hålla tillgodo med detta tills vidare, så får vi hoppas på att jag får ur mig mer imorgon, vem vet. Då försvinner jag hursomhelst bort ett tag, för jag och Jocke åker till Tallinn över helgen. Jag behöver komma bort, så det ska bli skönt. En kryssning i A-hytt, eller A-premium, minns inte riktigt, för 300kr/pers. Skillnaden är slående. Hade vi åkt igår till imorgon istället hade det kostat 4200kr, + frukost, istället för, som nu, 600kr. :)

 


Kommentarer
Postat av: tess

Jo jag tror de har en hel del. Bara du söker på studera.se på distanskurser... Linneuniveristetet heter detta. Ja tror de kan va hur bra som helst att plugga på distans. Men många kurser har ju några träffar på skolan. Jag ska ner två gånger per termin en vecka per gång.



Att släppa taget behöver inte vara bryta kontakten. Men att ligga på och höra av sig och prata om sina känslor och vad man vill i framtiden kan skrämma och göra att den andra bryter. de kan va svårt med en vänskap om den ena känner något mer än så. Det är svåra saker och nej man kan inte veta hur de blir och vad man bör göra. Men att klänga sig fast tror jag inte alls på. Du hittar säkert en väg som fungerar för dig. var lyhörd. Fråga rakt ut hur ni ska göra så kanske ni kan komma till en slutsats båda.



Ja de ska bli skönt att åka iväg. Du får beställa en resa... ler. Du får följa med oss vet ja.. galna familjen...



Ja jag kämpar på men de som hänt på jobbet gör att jag snart trillar över. Har helgen kvar på avd som gör att jag har riktigt ont i magen.... men för övrigt mår jag hur bra som helst nu. Jag lyssnar på kroppen och träningen ger mig enormt mycket. Jag mår bra av de även om de är motigt och jag får tvinga mig dit. Konditions träningen är riktigt tung men jag måste. Jag går sakta ner i vikt oxå och det var bra sa min naprapat. Jag behöver bli lite tunnare ( är ju inte tjock ) men så lixom musklerna släpper från vävnaden typ. de är så tajt... spänt. Vidare stärker ja de muskler som är svaga så de kan avlasta de spända musklerna.



Idag har jag semester. Jag tar igen mig nu. Har grejjat hela förmiddagen och ikväll har barnen en julshow.

2010-12-16 @ 13:48:20
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Ja brukar få visa legg... ler de tycker jag är en REJÄL komplimang. en kille blev blossande röd om kinderna kan ja säga en gång... va ett tag sedan ja fick börja gå till Bolaget. Ler...



Ja känslor är svåra.. jag har flera i kroppen med som behöver ut. M in chef var svår pratad idag... urk. Snälla låt mig slippa se människan jag satt dit igen... huga.



Du får ta tåget och komma hit å hälsa på vet ja....

2010-12-16 @ 13:51:04
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

skönt med konditionspass :)



sv: haha, ja verkligen!

jag gillar marabou digestive mest. sen funkar heltnöt, frukt och mandel :) själv då?

2010-12-16 @ 16:49:30
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Jessica

Men hallå, att slå in är ju typ det roligaste med paket! Haha :D Och ge bort dom, såklart!



Svar:

Även solen har sina fläckar! :D



Hahaha, jag vet inte jag. Jag har aldrig känt något stort sug efter att kunna något om sport heller, hehe. Är inte min grej :D

Men du får se upp så att du inte gör illa dig igen i framtiden! Vem vet, det kanske är värsta hemligheten för oändliga framgångar? :)



Hahaha, jag tänker varje gång du sagt det att "OKEJ nu ska jag faktiskt vila som sjutton!"

Sen gör jag inte det. Hehehe. MEN NU SÅ kanske. :D



Tids nog blir nog de bättre dagarna fler och fler :D



Jag har lite blandade känslor inför studenten alltså... det ska bli helt sinnessjukt skönt men samtidigt är det ju lite läskigt att sluta skolan och ffa sorgligt att skiljas från klassen :( Men det ska mest bli SÅ skönt!

Hur tycker du att det är att ha tagit studenten, haha?



2010-12-16 @ 19:45:17
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: Evelina

Oj, vilken skillnad på priser ;D Ha så skoj nu!

2010-12-17 @ 13:09:42
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: anna

oj, det var inte liten prisskillnad :o hoppas ni får kul iaf!



svar: yes, nu är är det bara ett prov och tre inlämmnigar kvar, sen ska jag inte plugga i typ två veckor, tills några dagar efter nyår ;D fyfaan vad skönt det ska bli!



Okej, men vi måste få ihop det till runt 100 h och jag ligger en bra bit under 50 h var jag borde vara nu, haha! projektarbetet borde man ju ganska enkelt få ett vg/mvg i tror jag ;)



okej!



20 000 kr? Njaa det ligger väl en bit över min resebudget, haha! ;)

2010-12-17 @ 15:51:17
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Matilda

Haha, du får hjälp din pappa med konditionen! ;) Det är ju livsviktigt :)

2010-12-17 @ 22:23:01
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Sandra

Bra musi! .)



Så kan det vara ibland. Det var väl tur att ni fick en gran från det vanliga stället trots allt :) Gött!



Julborden som vi går på är så sjukt bra så det är inte sant.



Silver är absolut super, norskorna är omänskligt bra när de spelar så som de gjorde idag. Och Löke, herregud vilken lirare. Sugpropp! Hon får ju tag på alla bollar där framme. Sen kan Norge kontra, det kan inte Sverige om så deras liv hängde på det.



Ja herregud vilket kaos det varit och Malmö är crazy nu med citytunneln, man kommer ingenstans känns det som. Alla tåg bara köar. Jo det vore något men det är ju så i Malmö nu och där är mer probelem än någonsin trots att det är under marken men det kanske bara är nu tills det finns en rutin i det hela. Vem vet.



Nej klart man har sina dippar också, så är det. Det beror nog på hur man är som person. Inte alla som känner att det ger något att öppna sig på bloggen och då är det ju ingen mening heller. Jo jag gillar också lite djupa saker, saker man kan diskutera och sådär. Det finns ju något värde i de bloggarna också, det ä ju underhållning. Men visst ger det mer att läsa lite mer tyngre och djupare saker.



Kram

2010-12-19 @ 23:53:05
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Kärleken är för jävla jobbig ibland...

Peter säger att jag är världens bästa, men samtidigt så ligger han runt med andra.. Jag tillåter det, men jag får som ingen tillbaka.



Kram

2010-12-20 @ 08:11:27
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Jessica

Varför jag är så rädd för kaniner vet jag inte riktigt, det är en rädsla som växt fram sedan många år tillbaka. Jag tycker dom är obehagliga på samma sätt som många tycker hajar och ormar är. Åh vad fint att du känner att du hittat "den"! Tycker om hur du resonerar kring tjejer! Borde finnas fler såna! Än bara killar som tänder på ett utseende med skiter i resten!

SV: Min helg har varit lugn och skön! Hur har din varit? och vad menar du med "oavsett hur allting är just nu" med din tjej? Är det inge bra mellan er? :/



Kramar!

2010-12-20 @ 13:06:32
URL: http://fnissefia.blogg.se/
Postat av: Matilda

Nej vad kul med kryssning, vad härligt att få bara koppla av! Hoppas ni får det kanon!



sv. Det handlar om en tjej och två killar (ena killen pojkvän till tjejen) som ska på skidutflykt, och då i slutet av dagen, innan slalombacken stänger, så bestämmer dom sig för ett sista åk där. Men då helt plötsligt så stannar korgliften och lamporna släcks då dom är väldigt högt över marken. Där ska jag nog stanna, för det är då själva handlingen kommer, där allt utspelar sig ;)



Okej, jag hoppas det känns lika bra för mig då också när jag tar studenten! Tack för det du sa, känner mig lite lugnare=)



Nää, och mjöölk ska det ju va till pepparkakor, inte kaffe xD Haha, vi kommer nog inte riktigt överens när det gäller pepparkakor!



Jag har mittbena och lite uppklippt hår, och det har en del självfall och är smålockigt, och jag har nog där mitt emellan när det gäller tjock/tunt hår också :)

Hmm... svårast är nog det med ansiktsformen, men... jag har inte särskilt avlångt ansikte i alla fall, det är nog lite rundare. Och min näsa, den är inte spetsig i alla fall, lite av den rundare typen där också tror jag. Sen har jag lite fräknar också som inte kan göras så mycket åt, särskilt där mot våren då snön börjar försvinna!

Ja, jag fick då en tänkare av dina frågor! Men det är ju bara positivt :D



Skulle du kunna beskriva lite av dig också? :D

2010-12-20 @ 18:11:06
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Matilda

Nej vad kul med kryssning, vad härligt att få bara koppla av! Hoppas ni får det kanon!



sv. Det handlar om en tjej och två killar (ena killen pojkvän till tjejen) som ska på skidutflykt, och då i slutet av dagen, innan slalombacken stänger, så bestämmer dom sig för ett sista åk där. Men då helt plötsligt så stannar korgliften och lamporna släcks då dom är väldigt högt över marken. Där ska jag nog stanna, för det är då själva handlingen kommer, där allt utspelar sig ;)



Okej, jag hoppas det känns lika bra för mig då också när jag tar studenten! Tack för det du sa, känner mig lite lugnare=)



Nää, och mjöölk ska det ju va till pepparkakor, inte kaffe xD Haha, vi kommer nog inte riktigt överens när det gäller pepparkakor!



Jag har mittbena och lite uppklippt hår, och det har en del självfall och är smålockigt, och jag har nog där mitt emellan när det gäller tjock/tunt hår också :)

Hmm... svårast är nog det med ansiktsformen, men... jag har inte särskilt avlångt ansikte i alla fall, det är nog lite rundare. Och min näsa, den är inte spetsig i alla fall, lite av den rundare typen där också tror jag. Sen har jag lite fräknar också som inte kan göras så mycket åt, särskilt där mot våren då snön börjar försvinna!

Ja, jag fick då en tänkare av dina frågor! Men det är ju bara positivt :D



Skulle du kunna beskriva lite av dig också? :D

2010-12-20 @ 18:11:07
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: danten89

Jasså säger du det?

Det är bara att markera, trycka CTRL+C, har gjort det själv, bara för att testa ;)

Sen använder du CTRL+V för att klistra in det.

Iallafall på blogg.se och andra bloggdomäner :)



Det är väldigt många småtjejer som skickar runt liksom bara smileysar till varann i kommentarer.. sjukt kul.. not. Haha.



Jag tycker fortfarande det är förväntan över det hela, "blir mamma glad över saken jag köpt till henne?" osv.

Jag tycker julen är en perfekt högtid/tid att få umgås bara. Slippa alla krav och måsten. Bara få vara. =)



Hur kommer din jul att se ut i år? =)



Ha en superfin måndagskväll!

2010-12-20 @ 19:50:07
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Japp, det blev ett MVG på det projektarbetet :D



Nu får du berätta om Tallinn-resan! :)

2010-12-20 @ 20:38:52
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

jobbigt när man har så mycket inom sig men man inte kan få ut/skriva det!



sv: jodå, den har varit finemang :)

2010-12-20 @ 23:03:24
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: danten89

Dem åkte bara till Mariehamn, Åland, med Birka Paradise, 24h kryssning. Räcker gott och väl i detta väder :P



Åkte du till Tallin i helgen som var alltså? :P

Hade du det bra?



Jag har då banne mig kopierat saker från bloggar som har högerklicksförbjud.

Jag försöker kommentera ordentligt på allas bloggar, inte bara ett ord, utan med meningar..

Haha.



Min julafton blir lite annorlunda då farmor inte finns längre.

Nu blir det inget besök på ålderdomshemmet på morgonen... Men julafton spenderas med mormor på förmiddagen med julmat och runt halv tre kommer morfar och mormor går vidare, juldagen spenderas med hela tjocka släkten, hos moster ^^

2010-12-20 @ 23:37:41
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Ullared är helt okej, och allt är kul med rätt sällskap!



Det gör den med all säkerhet.



Sverige gjorde det bra men Norge var rätt mycket bättre i finalen det måste man säga. Svenskarna gick på knäna sista halvleken medan Norge la in en extra växel.



Från centralen går det under jord. Till Triangeln och mot Hyllie. Så Malmös tågtrafik är bara under jord.



Nej det tycker inte jag heller, man ska bara skriva o det om man känner för det. Nej och gillar man det inte - läs inte. finns något för alla.

2010-12-21 @ 01:12:57
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha, aw! :)



Klart det är, men jag älskar honom för mycket för att frivilligt släppa taget. Trots att jag gråter mig till söms varje kväll p.g.a honom och så.



Kram

2010-12-21 @ 10:17:18
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: