2011

Tid: 15:09:45
Datum: 2011-01-02
Kategori: Allmänt

Detta nyår blev inte alls som vi hade hoppats och längtat efter. Egentligen skulle jag, mitt hjärta och Jocke varit i Tallinn, bott på hotell i 3 nätter och firat in det nya året tillsammans, tillsammans med den jag älskar och min bästa vän. Lite champagne och en magisk oförglömlig kyss på tolvslaget, men nu blev det inte så. Istället fick jag följa med mamma och pappa till Engvalls i Motala. Eftersom jag inte har några andra vänner här i närheten, förutom Albin och Louise, som var i Hemavan, så var det ända alternativet. Mindre kul med tanke på vad som skulle ha varit, men trots allt blev det en bra kväll. Inte i närheten av vad det skulle ha varit, men helt okej.

Trerätters middag som bestod av en sallad med rostade nötter, granatäpplekärnor och div annat, huvudrätt som bestod av kalkon med hasselbackspotatis och portersås och en efterrätt bestående av en supergod Semifredo med Turkisk peppar och citronglass. Dock var det inte äkta citronglass, för det hade de inte hittat någon, så det var vanlig citron pressad över vaniljglass, men smaken var densamma. Riktigt gott!

Det blev även fika, kaffe och Daimtårta, lite vin, snaps, Jäger och jättegod grogg med Bacardi raspberry och fruktsoda. Mats blev lite dragen av för mycket Jäger och somnade nästan i soffan framför TV:n, där J-VM pågick förfullt. Sverige - Kanada. Sämre start på året kunde man ju fått när Sverige till slut kunde vinna efter straffar och därmed gå direkt till semifinal. Det var Kanada som ledde med 3-2, Sverige vände till 4-3, Kanada vände igen till 5-4 och Sverige kviterade i sista perioden. Sudden gav ingenting och straffavgörande väntade. Oskar Lindberg satte Sveriges första straff, Kanada missade. Båda lagen missade sin andra straff. Anton Lander satte Sveriges tredje och saken var klar. Anton Lander och Robin Lehner i målet blev matchvinnare!

Emma agerade chaufför hela kvällen. Man måste ju inte festa bara för att det är nyår. Ärligt talat hade jag inte alls lust med det. Inte Emma heller uppenbarligen, för hon ville köra. 21 mil tror jag hon hade kört totalt under kvällen.
Hon var i Nykil 1:30 och kom och hämtade oss runt 3. Ako och Roland, som också var hos Engvalls, hade försökt få tag i en taxi, men fick ingen förrän 3:30, så Emma skjutsade hem dem också.

Vi var hemma runt 4, men jag var inte trött, somnade nog runt 6 och sov till 13:30 igår. Igår, som blev en riktig mysdag med morgonrock och tofflor. Vi spelade kort, fikade och såg på film hela familjen.

På kvällen kom tårarna. Framför TV:n och Patrik 1,5 blev saknaden för stor. Jag kan inte se på en film med någon form av kärlek, inte lyssna på en fin låt, det blir för mycket. Känslorna svämmar över, saknaden blir alldeles för stor. Jag kan bokstavligen känna mitt hjärtas doft, hennes hår mot mina händer, hennes armar runt mig, hennes sammetsmjuka läppar mot mina, så mjukt och omsorgsfullt, hennes kropp mot min. Jag vill så mycket, kärleken är gränslös och villkorslös, jag älskar den tjejen så otroligt mycket. Ensamheten kommer över mig och jag vill bara vara där, hos henne, i hennes varma, trygga famn.

Idag blir det plugg. Det börjar dra ihop sig mot tentan och jag har en hel del kvar på portfolion innan den är klar, tyvärr. Det är även full omgång i Elitserien, så vi får väl se hur det blir med plugget, men jag måste ta tag i det...

Hoppas ni alla har haft en bra start på detta 2011, som jag inte alls vet vad det har att erbjuda. Malmö open, SM, Stockholm games, Stockholmsserien och landslagsläger vet jag att jag har att vänta innom goalballen, men annars är det blankt, men jag vet precis vad jag hoppas få ut av det. Jag hoppas detta 2011 kan bli lika fint som 2010 var, tillsammans med mitt eviga hjärta, som jag älskar mer än allt annat i hela världen. Jag hoppas vi kan ta oss ur detta på något sätt, hand i hand, ännu starkare än innan allt detta. Jag hoppas även på ett Elitserieavancemang för Leksand, en fin vår och en varm sommar.

Har ni något ni hoppas få ut av detta året?

Vi avslutar med en riktig jullåt, i en lite hårdare version så att säga. Showtek & Zany feat. MC DV8 - It's the Santa!


Kommentarer
Postat av: tess

Vem skriver vad? Att jag är så stark? A skriver så om de är de du menar. Jag är inte alls stark utan ett nervvrak.

2011-01-02 @ 18:57:21
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: NATALIE

så synd att din nyårsafton inte blev som planerat :(



svar: Det är så svårt att svara på vad det var som hände, ärligt talat så vet jag inte. Det bara hände. Det kändes inte rätt. Roligt känns det inte :(

2011-01-02 @ 19:07:16
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: danten89

Hehe Waka Waka är förra årets bästa låt, även om det var Fotbolls VM låten, så är det en väldigt bra och starkt text. Handlar om att har man grävt sig en grop, så ska man ta sig ur den också..



Jamen Keno spelar man på årets alla dagar.. och Lotto är bara 2 dagar i veckan ;)?



Jamen det lät ju som en mysig Nyårsafton iallafall?



Jag såg faktiskt med lite på matchen, sen var man tvungen att gå ut och skåla vid tolvslaget!

Men efteråt kollades det på den lite igen.

Duktiga är dem :)



Hoppas dem går till final!

2011-01-02 @ 20:00:11
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: danten89

Joo mitt nyår blev jättebra! :D

2011-01-02 @ 20:00:54
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

mums med trerätters :)

2011-01-03 @ 00:05:16
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Det viktigaste är att folk gillar det dom läser, kommentarer är inte så viktiga :)



Sökte till 2010, men det var för hög konkurrens så de sa jag skulle söka till 2011.. Får se hur jag gör.



Kram

2011-01-03 @ 02:42:23
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Matilda

Vad synd att nyårsafton inte kunde firas som tänkt från första början, men det verkade bra i alla fall, och god maat! :)

Tråkigt däremot att det skulle bli så känslosamt, början på det nya året.. :/



sv. Vad bra att du inte missat det. Tror det har hänt tidigare också, att jag på något sätt lyckats kommentera till ett helt annat inlägg ;P



Usch, blev inte alls någon kul början på det nya hockeyåret. FBK var mycket effektivare, och hade marginalerna på sin sida... 2-2, förlängning, och sen även straffar där dom vann.

Jag läste att det blev förlängning för er också, då borås vann va?



Jaha, men får hålla tummarna då för turkiet!



Tack så mycket, hoppas 2011 blir ett bra år! :D

2011-01-03 @ 12:13:02
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Jessica

2011 kommer bli awesome! Det känner jag på mig!



Svar:

Nej jag tycker de låter ändå! Uschauscha det är sånt ljud som inte går att stänga ute :(



Pyssel ÄR mysigast i världen, speciellt när man har fina vänner man pysslar med! Guld!



Hade du ett bra nyår?



Men i november längtar man ju till juleeen!

Ack ja det är ju roligt ibland. Fast jag är så himla kräsen! Om det inte är PERFEKT snö så blir jag arg! Nej okej inte arg, men ja.. haha.

2011-01-03 @ 14:46:42
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: danten89

Visst behövs såna som oss också:)

Men tex när jag gick i skolan och vi hade en debatt på samhällskunskapen, så kunde jag sitta på bussen hem eller ligga i sängen på kvällen och komma på nåt jättebra och bli grymt arg på mig själv att jag inte sa nåt under själva debatten :P

Men men som sagt, jag är en bättre lyssnare :)



Ja ikväll tar vi ryssarna..

Haha.



Är du nöjd med starten på det nya året? :)

2011-01-03 @ 21:24:32
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: elin | vapenfest.se

SVAR: absolut! Hoppas att 2011 blir ett kanon år! Det känns så!



Jag har laddat upp med mat redan idag kväll, för att vara helt färdig och sådär. Jag känner på mig, att med rätt vilja så kommer jag att fixa detta! :)

2011-01-03 @ 21:33:56
URL: http://vapenfest.se
Postat av: Matilda

Jag vet inte direkt om jag exakt vet vad jag pratar om, men det är så jag tänker och tycker. Helt enkelt vad som funkar bäst för mig! Jag gillar att byta erfarenheter och diskutera, så vem vet... kanske säger någon snart emot mig och inte alls tycker som jag?

2011-01-03 @ 22:13:27
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: anna

det lät som en riktigt god middag :)



svar: okej, men det är tråkigt när man planerar någonting kul och sen blir det inte så...



Ja, men jag tycker det är sjukt irriterande när folk ställer frågor som det står ett direkt svar på i texten. Om man inte orkar läsa så tycker jag inte heller att man behöver svaret på frågan, haha! Så det är därför jag alltid läser iaf det senaste inlägget i alla bloggar som jag kommenterar.. ;)



Ja, okej då :) Jag använder ju spotify och där finns i princip all musik som jag lyssnar på, så därför behöver jag inte så jättemusik på datorn..

2011-01-04 @ 10:32:33
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Evelina

Synd att det inte blev som du tänkte med nyårsafton. Men den där efterrätten lät ju himmelskt god iaf ;D Schysst av den där Emma att köra :)

2011-01-04 @ 11:40:12
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: Ja jag håller med det du säger om att det nya året liksom ger en mer energi bara av tanken att det är som en ny start :)



som du vet så håller jag tummarna för er! :) Precis som du säger, vad vore en relation utan motgångar? Motgångar kommer oavsätt hur bra man har det. Har ni pratat?

2011-01-04 @ 16:33:54
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja våren var tuff! Minst sagt. Men tyvärr händer sånt och jag lever än. Jag är en rätt tuff person när det kommer till såna grejer.

Åh jag blir så ledsen när jag läser ditt inlägg om din kärlek till tjejen... Jag vet precis hur du känner! Och jag hoppas verkligen att allt löser sig! Det är du värd! Kram

2011-01-04 @ 21:18:33
URL: http://fnissefia.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha, jo, men har glömt bort det (A).



Inga problem, vi skulle ha tagit guld utan problem också, men vi söög igår..



Jojo, men ändå :). Jag skriver ju mest för mig själv ;)

2011-01-04 @ 22:36:26
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: tess

Ja du Johan... man måste möta sina demoner... man måste våga ta tag i saker och ibland är ja så nere så ja inte orkar men så måste man ändå resa sig. Jag har varit riktigt nere och jag tänkte inte fortsätta leva men jag fick hjälp och jag vet hur de är att ta sig ur skiten. Jag vet oxå att jag måste göra de om och om igen vidare så har jag ändå hittat några som står vid min sida och jag hoppas de finns kvar.



Nej va ja svammlar... vet inte ens va du skrev om nu riktigt... men ja vi har väl gett oss in i nått djupt å jag är osäker på om vi pratar om samma saker. Ja är trött å ska lägga mig efter att ha sett på film lyssna på min ljudbok som jag får backa i hela tiden för att jag märker att jag inte har hört va de läst fast att boken ÄR bra. LER. Jag vet inte va de är med mig nu men jag är off.... har mött skräcken och jag vet att jag måste vara frisk för att inte bli av med jobbet. Är ledig imorgon och sedan är de bara att jobba igen.



Allvar.... sitt inte där hemma ta tåget å kom hit å hälsa på...



Hjälpmedel ÄR bra. Vi måste ha dom å august klarar de fint.



Sov gott...

2011-01-04 @ 23:42:02
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Karolin

Känner igen det du så starkt beskriver om känslor, jag är likadan, så blödig, jag kan inte ens se det här pogrammet om när de bygger om hus till personer som har det mindre ställt och de gör om till drömhus, gah, kan inte ens se micke å molle. Haha ja så jag känner igen mig, det är fint med kärlek men jobbigt när det blir för mycket. Alltså att saknaden och tomheten tar över. det värsta jag vet är att sova utan den jag tycker om, det går inte.



Jag blir ledsen av det du berättar att du upplevt mobbning och tyvärr är det så i dagens samhälle att alla har det på något sätt. Det beror på mycket det du säger att man är rädd att avvika från normen men det mesta beror på vi vuxna att vi inte säger ifrån, vi ska ju vara förebilder men jag tycker inte alltid att det är så. Varför de som utsätter ger sig på den som är annorlunda beror på att vi vuxna inte lär barnen att det är unikt att vara annorlunda och att man ska vara stolt över att vi alla är olika.



Tack så otroligt mycket för det fina stödet Johan det betyder mycket:)...



Min jul var fin, min släkt är inte så stor som firar, men det var härligt och ja ghar fortfarande semester men börjar sakna barnen och mina kollegor sjukt mycket nu... Haha, det är ju positivt!



Kramar:)

2011-01-05 @ 12:41:06
URL: http://gatumod.blogg.se/
Postat av: Sandra

Låter som ett bra nyår i alla fall. Kanske inte sådär som ni planerat men tyvärr blir det ju så ibland.



Svar: Jo det har varit ett händelserikt år 2010, men jag hoppas och tror att det kan bli ännu bättre 2011. Har mycket att se fram emot.



Tack. Vi gick obesegrade ur gruppen men det tog stopp i kvartsfinalen. Blev lite irriterad då laget vi mötte fick sammanlagt 7 straffar, vi fick 1. Trots att de borde blivit avblåsta långt innan straffarna - de tog nämligen minst fem steg innan varje skott kom vilket är ett ganska ordentligt stegfel och det är det störigaste jag vet när domare inte kan räkna. För allt annat inom handboll är ofta en bedömningsfråga och marginalerna är små så det är lätt att se fel som domare, allt går så fort men alla bör kunna räkna stegen.



Nej det förstår jag, det måste vara härligt.



Det är verkligen jobbigt att sakna dem. Man blir så lipig.



Man kommer nära varandra men jag är nog ändå väldigt mycket så att jag i längden inte skulle klara att ha ett förhållande över internet, jag behöver närheten också i alla fall ibland. Veta att man har något att se fram emot. Det är ju såklart olika från person till person men jag skulle bli galen om jag inte visste när jag skulle träffa min kille nästa gång. Tycker det är jobbigt nog nu när vi inte ses på typ en månad.



Det finns motgångar i allt här i livet det gäller bara att sålla bort det man vill kämpa för och det som itne är värt att lägga energi på.



Nyår var verkligen super. Riktigt roligt.

2011-01-05 @ 13:51:40
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv. Nej verkligen inte, usch... Och snöplig förlust nu i tävling om bronset också. Himla synd att deras topp var nådd så tidigt i JVM, dom var ju så himla bra i början av serien...



Okej, vad bra!

Ja jag kan tänka mig, saknaden är inget att leka med...



Oj! Haha jag var helt ute och cyklade där, måste ha läst fel match ;) Men grattis, vad skön med sån överlägsen vinst!

2011-01-06 @ 11:33:01
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

sverige kanada var en rolig match att se på :)



sv: tack! jo precis.. :o



vet du om finalmatchen går att se nånstans på nätet? jag lyckades nämligen somna när det var som mest spännande! :)

2011-01-06 @ 12:56:36
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Jessica

Svar: Vi kan väl enas om att avstånd suger! :( Blää.

Men som du säger det jobbigaste är ju att man liksom inte kan bara ringa och säga hej och träffas. Man måste liksom åka tåg i tre timmar :(



Men det är ju för att mörkret är så himlans jobbigt som gör julen så fin! För då har man det varmt, mysigt och fin belysning som lyser upp i mörkret. Men ibland så blir det ju inte bra ändå :(



Ha det dunderfint du!

2011-01-06 @ 12:59:37
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: danten89

Jag är så nöjd med årets start, som jag kan bli.

Vad mer ska jag begära.. :)



Har tittat mycket på skidor, Tour De Ski, det är så spännande att se dem hålla på och så går det ju bra för vissa också.



Jag kan inte vara utan godis.. nästan lite farligt när man tänker efter, men försöker bara äta fredag och lördag :)



Ja träligt det där med hockeyn, det som såg så bra ut. :(

Men det var ryssjävlarna som hade tur där vid straffarna?

2011-01-07 @ 14:16:45
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: danten89

Gran Turismo 5 är så skoj... men inte lika roligt när man förlorar.. men känslan i spelet är grymt.

Man flyger fram på alla de olika banorna! :D

2011-01-10 @ 22:13:08
URL: http://animalcity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: