Årets första landslagsläger

Tid: 21:23:25
Datum: 2011-01-10
Kategori: Goalball

Då var jag återigen hemma efter årets första landslagsläger. Det var första gången på nästan en månad jag över huvud taget spelade, över huvud taget höll i en boll. Träningen nu under juluppehållet har varit lite si och så. Ett styrkepass strax innan jul hann jag dock med, det första efter lägret i november, då Fatmir landade på min hand. Nu höll handleden för styrketräning igen, så det kändes bra, men senare under julledigheten hade jag ingen ledsagare, så då blev det ingen träning.

Tåget upp till Stockholm var redan 50 minuter sent från Malmö, men jag och Albin åkte in till stationen ändå. Man ville ju inte chansa allt för mycket om vi skulle missa tåget. Det visade sig att det inte var någon risk. Tåget var nämligen 1h sent till Linköping, så det blev att sitta och vänta där ett bra tag.

Väl uppe i huvudstaden åt vi på BK innan vi släckte lampan för att sova. Denna gången bodde vi inte på Ta in i Sköndal utan på Scandic på Söder.

Kl 7 var det upp på lördagen.
Frukosten var god, gott bröd med skinka, paprika, tomat och gurka, fil med egenkomponerad müsli, ett stort glas juice och en kopp kaffe. Jörgen berättade även att Micke återigen tyvärr har drabbats av blödningar i näsan, så han och Jörgen har beslutat att han inte ska med till Finland och Pajulahti games om knappa 2 veckor. Det öppnade istället dörrarna för mig och Albin. Tyvärr har jag tenta den helgen, så jag kan inte heller, vilket innebär att det blir Albin som får äran att följa med dit. Han kanske inte får spela så mycket, men bara att få följa med sådär är ju stort. Första gången han är ute på ett landslagsuppdrag sådär och första gången han får dra på sig den blågula tröjan. Det är stort. Tids nog kommer även min debut i landslaget, kanske redan till Manchester i februari?

Under förmiddagen spelade vi returmatcher från miniturneringen senast, när vi var i Malmö i december. Det var jag, Niklas och Magnus som vann då, vilket vi även gjorde nu. Matcherna spelade vi 2x12min, precis som det är numera.

1:a matchen vann vi med 11-5 eller något i den stilen, mot Stefan, Micke och Dzenan.
2:a matchen gamade vi Fatmir, Piotr och Albin med 13-3. Piotr, som dessutom fyllde 30 under helgen, så han firades med sång och present.

Spelet tyckte jag stämde hyfsat med tanke på att jag inte hade spelat på ca en månad. Försvarsspelet var bra och skotten okej.

Efter lunch avlägsnade sig Piotr för att firas och var inte heller med under söndagen.
Vi andra fortsatte att spela matcher, vilket även nu gick helt okej. Uppvärmningen kändes dock väldigt seg och de 7 minuterna vi sprang kändes snarare som 15.

Jag gjorde i alla fall 2 mål under dagen, ett på Magnus och ett på Albin. Försvaret var mycket stabilt och bra. Jag tycker faktiskt det är lättare på ett sätt när det är såhär hög nivå, mot när vi tävlar på klubbnivå och det går lite långsammare. Här spänner man sig verkligen hela tiden, man blir automatiskt mer explosiv och snabbare ner. På klubbnivå slappnar man kanske omedvetet av en aning, vilket omedvetet sänker snabbheten och perfektionen. Det sitter antagligen i huvudet och är något man får jobba med för att få bort.

Under kvällen åt vi Indisk mat på någon restaurang. Det tillhör inte det jag äter mest direkt, men det var helt klart helt okej.

Senare på kvällen satt vi nere i reseptionen på hotellet, drack kaffe och pratade.
Lite senare än planerat blev det då Albin och jag pratade en del innan vi skulle sova, men likväl var det upp 7 dagen efter.

Samma frukost som dahgen innan blev det innan vi checkade ut och tog "tricken" mot Gubbängen och hallen, där vi började med att analysera Litauens spelare, genom videor. Vilka deras styrkor och svagheter är etc. Det var Albins och min 1:a analys av spelare på det sättet och det var mycket att hålla reda på, men bra och nyttigt var det. Varför det var just Litauen vi analyserade är för att vi kommer möta dem i Finland. Litauen, som bekant är regerande världsmästare.

Efter analysen blev det lite mer matchsspel innan det var dags att byta om och äta. Spelet kändes lite segt och orken fanns inte riktigt, men det gick helt okej. Något billigt mål släppte jag, men annars gick det bra. Skotten blev stundtals riktigt bra, andra stunder riktigt dåliga.

Totalt sätt var det ett klart godkänt läger med tanke på förutsättningarna. I stort sätt inget spel alls på en månad och minimalt med gymträning under ledigheten.

Idag blir det tyvärr ingen skotträning. Jag har nämligen antingen sträckt mig eller fått en lårkaka av något slag. Riktigt ont gjorde det igår, men idag är det bättre. Det är dock bättre att avvakta tills det känns helt bra, så jag inte sliter upp det igen. Kondition blir det förhoppningsvis imorgon i alla fall, då jag, i sådant fall, även får inviga mina nya löparskor.

Igår var det en ren pluggdag. Det börjar dra ihop sig mot tentan nu, bara 10 dagar kvar efter idag och jag har en del kvar. Dock har jag fått tillåtelse att göra tentan hemma, så jag slipper i alla fall åka in till universitetet för det.

Nu blir det strax kaffe, en vara det blev väldigt mycket av igår, för att orka plugga i stort sätt hela dagen. Plugga ska jag fortsätta med nu. Jag måste göra så mycket som möjligt innan Jocke och jag åker till Tallinn på torsdag igen. Bussbiljetterna upp till Stockholm var oerhört billiga denna gången, 123 resp. 116kr! Det var länge sedan jag lyckades få tag i så billiga biljetter.
Hoppas alla har haft en bra helg!

Vi avslutar med lite UK Hardcore och Hardstyle. Först Micky Modelle vs Breeze feat. Stunt - I'm alive, en grym cover på Da Buzz gamla hit från 2003, Alive, som jag tyckte var riktigt bra då det begav sig, och så Coone med låten Partystarter!



Kommentarer
Postat av: Sandra

Låter som ett trevligt läger :) Alltid roligt att komma iväg på läger och umgås med laget!



Svar: Ja absolut, det är bara att ligga i och tro på att det löser sig in the end. Det hoppas jag också, alla borde få det. Ett lyckligt liv alltså. Och jag tror du är på rätt spår för du vet i alla fall vad det viktiga i livet är.



Ja jag tycker att du har lyckats, det märks att det är dina ord, direkt från hjärtat.



Det ska bli jätteroligt och passa på att få solsemester när man är iväg och hejar på mannen, inte helt fel:)



Nej man får offra lite för kärlek men det är värt det. Jag håller tummarna :)

2011-01-11 @ 16:57:18
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

jag tycker tåg alltid är sena!



sv: ja det var bra. är frisk nu så :)

2011-01-11 @ 17:46:51
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Tack, det gick faktiskt bra.

Fick Celine Dions vackra:" Because you loved me" i sångläxa.



Tiden kommer bara att svischa förbi.



Kram

2011-01-11 @ 17:48:57
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: danten89

Härligt med landslagsläger! :)

Är det åldersskillnader på er som är där?

Tänkte på han som fyllde 30?



Ska du iväg till Tallin och busa nu igen? ;)



Ja det gick jättebra med alla mina saker jag har gjort idag.

Har två saker kvar att fixa, men tar det imorn, haha.



Jag kommer att visa känslor i hela mitt liv.

Och ja det tar nog generationer innan det kommer godkännas fullt och helt..

2011-01-11 @ 17:51:16
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: Åh tack! Vi pratar då och då :) men han bor på Gotland så det är en bra bit bort.

2011-01-11 @ 19:08:57
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Jessica

Svar:

Det kommer bergis att lösa sig superbra! :)



Ja, det var ju bra ju! Jag lyckades hitta tågresor för ungefär samma pris i höstas, sjukt nice!



Haha, då var det ungefär vad det hette!

Det enda jag inte visste var ju goalball och det verkar ju SJUKT svårt! Men coolt :D



2011-01-11 @ 19:37:13
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Det är jättesvårt, men med träning går det mesta :). Kanske blir att sjunga den på något bröllop nångång, förhoppningsvis :)



Kram

2011-01-11 @ 21:25:27
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Matilda

Jadu, svackor har alla men shit så underbart det är när man kommer ur dem. I svackor går jag alltid och funderar på vad som är fel, känner efter både fysiskt och psykiskt och när man inte riktigt kan hitta vad som är fel blir det mest bara frustrerande och ännu mer jobbigt. Men nu är det historia!

2011-01-11 @ 21:46:57
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Sandra

Svar: Ja varför inte? Vore inte helt kasst faktiskt.



Alltid, alltid. Skoj att hänga med laget, en speciell sammanhållning det där.



Jo, det tycker jag med. Fast det finns i och för sig olika prioriteringar i olika männiksors liv men jag har svårt att se pengar ens väga upp lite till kärlek. I mitt liv är det definitivt inte så.



Nej absolut inte, ska bli härligt. Tycker det är bra att jag kommit in i bilden nu när det är Grekland som gäller. Sist var dem i Slovakien. Visst, inte illa men Grekland är vassare.

2011-01-11 @ 22:08:07
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Karolin

Grattis till målen Johan, det låter som en dock härliga hockey dagar in town of Sweden, grymt:)...



:( alltså jag har så mycket att fixa om och haft samma handledare i ett år kommunikationen har liksom brustit påvägen och jag förstår itne alls vad han säger, haha så byte av handledare och nytt flow liksom, lyssnar på första låten nu när jag svrar dig och vilken härlig:)... PEPP. Im alive:) liksom...



det här med framtiden man gör egentligen på fel sätt där, varför ska man sakna någon och plåga sig själv och inte leva i nuet och ta vara på de dagar man är med sina nära och kära istället för denna plåga, jag är dålig på det själv och ska föröska ändra mig där...



JAg var också med om mild mobbning när jag yngre och som du säger det är inte kul när jag blev mobbad av en lärare gick det så långt att jag blev utbränd, det var dock inte lika mildt som när jag var yngre. Det är så man ska få vara unik och mötas med respekt för den man är och som du säger vissa saker väger ju över. Men INGEN har rätt att utsättas för mobbning.



"Man är unik och omtyckt för just den man är, inte för någon annan. Alla är vi unika, det ska vi vara stolta över. För det finns ingen annan som dig, det finns ingen annan som jag. :)" De är de bästa orden jag hört på länge för det är så. STARKT!!!



Kramkalas

2011-01-11 @ 22:26:49
URL: http://gatumod.blogg.se/
Postat av: Karolin

Grattis till målen Johan, det låter som en dock härliga hockey dagar in town of Sweden, grymt:)...



:( alltså jag har så mycket att fixa om och haft samma handledare i ett år kommunikationen har liksom brustit påvägen och jag förstår itne alls vad han säger, haha så byte av handledare och nytt flow liksom, lyssnar på första låten nu när jag svrar dig och vilken härlig:)... PEPP. Im alive:) liksom...



det här med framtiden man gör egentligen på fel sätt där, varför ska man sakna någon och plåga sig själv och inte leva i nuet och ta vara på de dagar man är med sina nära och kära istället för denna plåga, jag är dålig på det själv och ska föröska ändra mig där...



JAg var också med om mild mobbning när jag yngre och som du säger det är inte kul när jag blev mobbad av en lärare gick det så långt att jag blev utbränd, det var dock inte lika mildt som när jag var yngre. Det är så man ska få vara unik och mötas med respekt för den man är och som du säger vissa saker väger ju över. Men INGEN har rätt att utsättas för mobbning.



"Man är unik och omtyckt för just den man är, inte för någon annan. Alla är vi unika, det ska vi vara stolta över. För det finns ingen annan som dig, det finns ingen annan som jag. :)" De är de bästa orden jag hört på länge för det är så. STARKT!!!



Kramkalas

2011-01-11 @ 22:27:11
URL: http://gatumod.blogg.se/
Postat av: Karolin

Grattis till målen Johan, det låter som en dock härliga hockey dagar in town of Sweden, grymt:)...



:( alltså jag har så mycket att fixa om och haft samma handledare i ett år kommunikationen har liksom brustit påvägen och jag förstår itne alls vad han säger, haha så byte av handledare och nytt flow liksom, lyssnar på första låten nu när jag svrar dig och vilken härlig:)... PEPP. Im alive:) liksom...



det här med framtiden man gör egentligen på fel sätt där, varför ska man sakna någon och plåga sig själv och inte leva i nuet och ta vara på de dagar man är med sina nära och kära istället för denna plåga, jag är dålig på det själv och ska föröska ändra mig där...



JAg var också med om mild mobbning när jag yngre och som du säger det är inte kul när jag blev mobbad av en lärare gick det så långt att jag blev utbränd, det var dock inte lika mildt som när jag var yngre. Det är så man ska få vara unik och mötas med respekt för den man är och som du säger vissa saker väger ju över. Men INGEN har rätt att utsättas för mobbning.



"Man är unik och omtyckt för just den man är, inte för någon annan. Alla är vi unika, det ska vi vara stolta över. För det finns ingen annan som dig, det finns ingen annan som jag. :)" De är de bästa orden jag hört på länge för det är så. STARKT!!!



Kramkalas

2011-01-11 @ 22:28:05
URL: http://gatumod.blogg.se/
Postat av: Karolin

Grattis till målen Johan, det låter som en dock härliga hockey dagar in town of Sweden, grymt:)...



:( alltså jag har så mycket att fixa om och haft samma handledare i ett år kommunikationen har liksom brustit påvägen och jag förstår itne alls vad han säger, haha så byte av handledare och nytt flow liksom, lyssnar på första låten nu när jag svrar dig och vilken härlig:)... PEPP. Im alive:) liksom...



det här med framtiden man gör egentligen på fel sätt där, varför ska man sakna någon och plåga sig själv och inte leva i nuet och ta vara på de dagar man är med sina nära och kära istället för denna plåga, jag är dålig på det själv och ska föröska ändra mig där...



JAg var också med om mild mobbning när jag yngre och som du säger det är inte kul när jag blev mobbad av en lärare gick det så långt att jag blev utbränd, det var dock inte lika mildt som när jag var yngre. Det är så man ska få vara unik och mötas med respekt för den man är och som du säger vissa saker väger ju över. Men INGEN har rätt att utsättas för mobbning.



"Man är unik och omtyckt för just den man är, inte för någon annan. Alla är vi unika, det ska vi vara stolta över. För det finns ingen annan som dig, det finns ingen annan som jag. :)" De är de bästa orden jag hört på länge för det är så. STARKT!!!



Kramkalas

2011-01-11 @ 22:33:12
URL: http://gatumod.blogg.se/
Postat av: Karolin

Grattis till målen Johan, det låter som en dock härliga hockey dagar in town of Sweden, grymt:)...



:( alltså jag har så mycket att fixa om och haft samma handledare i ett år kommunikationen har liksom brustit påvägen och jag förstår itne alls vad han säger, haha så byte av handledare och nytt flow liksom, lyssnar på första låten nu när jag svrar dig och vilken härlig:)... PEPP. Im alive:) liksom...



det här med framtiden man gör egentligen på fel sätt där, varför ska man sakna någon och plåga sig själv och inte leva i nuet och ta vara på de dagar man är med sina nära och kära istället för denna plåga, jag är dålig på det själv och ska föröska ändra mig där...



JAg var också med om mild mobbning när jag yngre och som du säger det är inte kul när jag blev mobbad av en lärare gick det så långt att jag blev utbränd, det var dock inte lika mildt som när jag var yngre. Det är så man ska få vara unik och mötas med respekt för den man är och som du säger vissa saker väger ju över. Men INGEN har rätt att utsättas för mobbning.



"Man är unik och omtyckt för just den man är, inte för någon annan. Alla är vi unika, det ska vi vara stolta över. För det finns ingen annan som dig, det finns ingen annan som jag. :)" De är de bästa orden jag hört på länge för det är så. STARKT!!!



Kramkalas

2011-01-11 @ 22:33:19
URL: http://gatumod.blogg.se/
Postat av: Karolin

Grattis till målen Johan, det låter som en dock härliga hockey dagar in town of Sweden, grymt:)...



:( alltså jag har så mycket att fixa om och haft samma handledare i ett år kommunikationen har liksom brustit påvägen och jag förstår itne alls vad han säger, haha så byte av handledare och nytt flow liksom, lyssnar på första låten nu när jag svrar dig och vilken härlig:)... PEPP. Im alive:) liksom...



det här med framtiden man gör egentligen på fel sätt där, varför ska man sakna någon och plåga sig själv och inte leva i nuet och ta vara på de dagar man är med sina nära och kära istället för denna plåga, jag är dålig på det själv och ska föröska ändra mig där...



JAg var också med om mild mobbning när jag yngre och som du säger det är inte kul när jag blev mobbad av en lärare gick det så långt att jag blev utbränd, det var dock inte lika mildt som när jag var yngre. Det är så man ska få vara unik och mötas med respekt för den man är och som du säger vissa saker väger ju över. Men INGEN har rätt att utsättas för mobbning.



"Man är unik och omtyckt för just den man är, inte för någon annan. Alla är vi unika, det ska vi vara stolta över. För det finns ingen annan som dig, det finns ingen annan som jag. :)" De är de bästa orden jag hört på länge för det är så. STARKT!!!



Kramkalas

2011-01-11 @ 22:34:57
URL: http://gatumod.blogg.se/
Postat av: Karolin

Grattis till målen Johan, det låter som en dock härliga hockey dagar in town of Sweden, grymt:)...



:( alltså jag har så mycket att fixa om och haft samma handledare i ett år kommunikationen har liksom brustit påvägen och jag förstår itne alls vad han säger, haha så byte av handledare och nytt flow liksom, lyssnar på första låten nu när jag svrar dig och vilken härlig:)... PEPP. Im alive:) liksom...



det här med framtiden man gör egentligen på fel sätt där, varför ska man sakna någon och plåga sig själv och inte leva i nuet och ta vara på de dagar man är med sina nära och kära istället för denna plåga, jag är dålig på det själv och ska föröska ändra mig där...



JAg var också med om mild mobbning när jag yngre och som du säger det är inte kul när jag blev mobbad av en lärare gick det så långt att jag blev utbränd, det var dock inte lika mildt som när jag var yngre. Det är så man ska få vara unik och mötas med respekt för den man är och som du säger vissa saker väger ju över. Men INGEN har rätt att utsättas för mobbning.



"Man är unik och omtyckt för just den man är, inte för någon annan. Alla är vi unika, det ska vi vara stolta över. För det finns ingen annan som dig, det finns ingen annan som jag. :)" De är de bästa orden jag hört på länge för det är så. STARKT!!!



Kramkalas

2011-01-11 @ 22:35:17
URL: http://gatumod.blogg.se/
Postat av: Karolin

Grattis till målen Johan, det låter som en dock härliga hockey dagar in town of Sweden, grymt:)...



:( alltså jag har så mycket att fixa om och haft samma handledare i ett år kommunikationen har liksom brustit påvägen och jag förstår itne alls vad han säger, haha så byte av handledare och nytt flow liksom, lyssnar på första låten nu när jag svrar dig och vilken härlig:)... PEPP. Im alive:) liksom...



det här med framtiden man gör egentligen på fel sätt där, varför ska man sakna någon och plåga sig själv och inte leva i nuet och ta vara på de dagar man är med sina nära och kära istället för denna plåga, jag är dålig på det själv och ska föröska ändra mig där...



JAg var också med om mild mobbning när jag yngre och som du säger det är inte kul när jag blev mobbad av en lärare gick det så långt att jag blev utbränd, det var dock inte lika mildt som när jag var yngre. Det är så man ska få vara unik och mötas med respekt för den man är och som du säger vissa saker väger ju över. Men INGEN har rätt att utsättas för mobbning.



"Man är unik och omtyckt för just den man är, inte för någon annan. Alla är vi unika, det ska vi vara stolta över. För det finns ingen annan som dig, det finns ingen annan som jag. :)" De är de bästa orden jag hört på länge för det är så. STARKT!!!



Kramkalas

2011-01-11 @ 22:36:03
URL: http://gatumod.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Åh det skulle vara jätteskoj. Tror du A godkänner mig då?



Kram

2011-01-11 @ 22:48:40
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: danten89

Jag älskar promenader oavsett.

Det är skönt att bara komma ut och sen att få träffa Charlotte som jag så sällan gör :)

Dock var det lite väl isigt här och var, så gick nog som en stel gammal gubbe? xD



Vadå barnslig stämning?

Klart lite lekfullhet måste det väl få finnas :P

Så att det leder till skratt osv..

Eller vad vet jag? :)



Vad ska ni göra i Tallin då? Bara ha det gott?



Vem har sagt något om framtida barn? ;)

2011-01-11 @ 23:16:46
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Det var faktiskt väldigt gott.



Helt klart vuxenpoäng! Mina är alltid så lätträknade.



Tanzania var mina vänner i för lite mer än ett år sedan. Vad bilderna visar - helt underbart!!



Det är ju så och det brukar vara så med landslag, alltid någon ny :) men det brukar inte vara några svårigheter att komma in i det hela.



Nej man kan inte köpa lycka, det är sant.

2011-01-12 @ 03:03:22
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: tess

Ja du säger att vi är de... jag vet inte???



Ja jag läser kursböcker på toa... varför inte?



Ja vi träffades nog den 14 oktober å förlovade oss på julafton... gifte oss året därpå... varför vänta? Ler stort. Vi är för gamla för att vänta. Ingen av oss ville gifta om oss när vi träffades. Den inställningen hade vi men å andra sidan så kändes de rätt å vips ville vi gifta oss.



Ja har haft stenkollm på datum innan. Stefan å jag träffades 2 december 89... förlovade oss 26 juni 90. Gifte oss 23 juni 2000. De minns ja.... men inte nu vaför vet ja inte. De är viktigt men inte livsviktigt.



Ja fast nu har ja slarvat med träningen. Ja har inte energi... sover mest...

2011-01-12 @ 08:48:29
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag mår bra, förutom en attans genom förkylning :/

Ja det är sant, det är de finaste, Och du verkar vara en man som verkligen förtjänar det oxå!

Kram!

2011-01-12 @ 09:12:43
URL: http://fnissefia.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hoppas det. Jag älskar bröllop, gråter typ ihjäl mig för att det är så vackert =]



Stort med massa människor, ett sagobröllop. Antingen typ på nyårs eller när det är som varmast i Sverige.. Stor fest efteråt.



Kram

2011-01-12 @ 10:51:13
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Matilda

Precis, hockeyresor är riktigt kul! Vare sig det blir poängen som man önskade eller inte:)

Ja det gör ni nog, kommer bli kvalserien!

Det är speciellt med resa när det är kvalserien förstår jag :D



Ja det går verkligen ut, du skriver om kärleken på ett så bra sätt! Jag har ju själv än så länge inte fått uppleva den typ av kärlek, men kärlek över huvud taget - man skulle inte kunna leva utan den!



Har varit seg på att svara, men ja jag läste om matchen där mellan er och borås.. Synd att det skulle bli sådär, väldigt tungt att ta förstår jag... :/

2011-01-14 @ 15:44:35
URL: http://matildasodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: