En omskakande historia

Tid: 23:46:57
Datum: 2011-09-01
Kategori: Allmänt

Ja, eller kanske inte. Humorrik är den i vilket fall, och en smula galen.
Jag skrev den för några år sedan, med målet att den skulle bli lite annorlunda, något utöver det vanliga, något att skratta åt. So, ladies and gentlemen, I present for you, *trumvirvel* Mannen som dog!

"Mannen satt på parkbänken på torget. Det vill säga, han satt inte på parkbänken, utan i blomrabatten bredvid den.
Han tittade på alla godispapper som hade blåst hela 5 meter från papperskorgen.
Han tittade också på de många plastpåsar och matkartonger som hade flugit ända från Motala 2 mil längre bort.

Plötsligt fick han syn på en man som spatserade högst upp på Rådhusets tak. Mannen iakttog den andre mannen intresserat, tills denne helt plötsligt bara försvann. Mannen blinkade till och gnuggade sig i ögonen med barken från en lyktstolpe. Sedan tänkte han att han bara hade inbillat sig det hela. Han reste sig upp för att gå över den hårt trafikerade enfiliga gatan, som enbart trafikerades av lådbilar, trampbilar och små barn på cyklar. Mannen var dock en smula nervös för att gå över gatan, då han en gång tidigare hade blivit överkörd på ena stortån av en lådbil. Det hade gjort fruktansvärt ont och han hade fått ha gips i 5 veckor.

Nu fanns dock ingen återvändo för det ohyggliga. Han stod vid vägen, våndades och tittade åt båda håll. Han rev sig på nagelbanden, lyssnade med båda ögonen och tittade med båda öronen. Sedan tog han det stora steget och gick över.

När han kom över de 3 metrarna drog han en suck av lättnad och skrapade högra fotknölen mot stentrappan till Rådhuset.

På väg hem passerade han en skola, där han fick se en liggande bokhylla ute på skolgården, med en skolbänk på. På skolbänken stod en stol, på stolen en trave böcker, på böckerna en vimpel och högst upp på vimpelns topp stod en ung pojke, kanske 7-8 år, och flaxade med armarna, samtidigt som blodet sprutade ur hans armbågar.

Mannen stannade till och iakttog den lille pojken fascinerat, då plötsligt en man stod bredvid honom. Det var en liten skallig man med krokig näsa och hängslebyxor. Han sa:
- Där ser man. Dagens ungdom är inte som vi. Han skrockade till och viftade samtidigt till med käppen han höll i högerhanden, så att den träffade mannen rakt på näsan så att det började blöda ur öronen. Blodet forsade ut och dränkte den lille mannen, som plötsligt simmade i en blodpöl, som snabbt växte. Det lustiga var bara det att den bredde inte ut sig på marken, som blod brukar göra. Nej, den begränsade sig till en cirkel på 2 meter. Även blodet som sprutade ur det andra örat flög, av någon outgrundlig, ännu icke teoretiskt bevisad, anledning, runt mannen och fyllde på cirkeln. Nu var den lika hög som mannen och den lille mannen syntes inte mer.

Plötsligt slutade det att blöda och mannen som hade stirrat på blodet såg nu att pojken på vimpeln var på väg att ladda en pistol. Mannen skyndade då iväg och krockade med en dam med rullator, som då tappade kontrollen över den körkortskrävande rullatorn och sladdade ut i vägen, där det kom en lådbil i hög fart från den 2 meter höga backen västerut och rammade henne. Kvinnan flög iväg 10 meter och landade på en tomt där en hund oskyldigt nosade på henne och slickade henne i ansiktet, tills rullatorn kom flygande och slog ner rakt i deras huvuden. Lådbilen exploderade i ett moln av saft, som tydligen var bränslet. Hur de hade lyckats få den att driva på saft är en annan, ännu icke teoretiskt bevisad företeelse, men så var det.

Mannen ojade sig över vad han hade ställt till med, när en poliscykel plötsligt kom cyklande och stannade intill honom. Av cykeln klev en kraftig man som säkert var 1.95m lång och vägde 110kg, gissade den olycksalige mannen, innan polismannen tog tag i mannens hår och kastade upp honom i luften. Sedan såg han till att träffa honom med sin batong, som en tennisserve. Mannen flög iväg i en vid båge och landade i Mocambique, där en mörkhyad kvinna hjälpte honom upp ur det 20cm höga vattenkar som han hade landat i. Han såg direkt att hon var en vacker kvinna, med sitt långa svarta hår, uppsatt med gröna ormar, sitt ansikte som var målat med växtsaft och hennes kropp med alla dess former. Han drog därför ner henne i karet och kysste henne grötigt. det ledde dock tyvärr till att hon råkade drunkna. Han märkte det inte först, men när hon hade legat still i 5 minuter utan att röra en fena, ja, bokstavligt talat "en fena", började han ana ugglor i den moss som inte fanns på den här delen av jordklotet. Kvinnan hade nämligen 4 fenor på ryggen. Det var en aning mystiskt tyckte mannen, men brydde sig inte mer om det. Han reste sig istället värdigt upp ur karet, bara för att finna sig omringad av ett gäng soldater beväpnade till tänderna med leksaksspjut och plastknivar. Mannen blev så rädd att han började gråta nyponsoppa. Soldaterna böjde sig då ner och ställde sina muggar, som de hade fått fram ur ingen stans, under strömmen av nyponsoppa och fyllde muggarna och drack. De var inte vana vid drycken, så de började hoppa och dansa omkring, för att sedan plötsligt ramla omkull i en enda hög. Mannen klev då över kropparna, rädd för att råka trampa på någons örsnibb.

Han klarade det galant och sprang vidare ut ur byn, där inte en skäl syntes till, och vidare mot en skog några meter längre fram.

Plötsligt sprang han rakt igenom den uppmålade bakgrunden och befann sig på en motorväg. Han blinkade förvånat och vände sig om, bara för att få se ett hål i en vit vägg där han hade sprungit ut. Han ryckte på axlarna och begav sig rakt ut i vägen, kraftigt övermodig efter att ha klarat av den enfiliga vägen där hemma, och blev naturligtvis överkörd av en av de många bilarna som körde förbi för att försöka slå hastighetsrekord. Mannen flög då, något chockad av vad som just hänt, över i en annan fil av vägen och blev överkörd en gång till, innan han slutligen flög tillbaka till den gamla filen, för att bli överkörd 2 gånger till. Sedan upphörde plötsligt alla bilar, för då var klockan 9 och alla var hemma och såg på nyheterna. Det ända som fanns kvar på den öde motorvägen var mannen som låg där i en hög.

Några timmar senare, närmare bestämt 2 timmar, 16 minuter, 22 sekunder, 88 tiondelar och 5 hundradelar senare, kom en man i en rullstol förbi och stannade för att storögt betrakta högen som låg mitt i vägen, för detta var något revolutionerande, gissade rullstolsmannen och rullade ut till högen, samtidigt som han bolmade rök ur ena näsborren. Då plötsligt blev han påkörd av en bil, som egentligen inte borde vara där, eftersom att alla var hemma och såg på nyheterna, men bilen var likväl där och mannen i rullstolen blev påkörd, medan han tänkte att det där ju måste vara fel, för ingen skulle ju vara ute och köra bil vid den tiden på dygnet.

Han flög ett antal meter innan han landade på framhjulen, snurrade runt 2 varv och landade så hårt att bakhjulen lossnade. Där stod han mitt i vägen utan bakhjul. Bilen som hade kört på honom var redan borta, trots att den hade voltat 5 varv och fällt en gran.

Mannen stod där enda tills på morgonen följande dag, då den första bilen som pacerade körde rakt på honom så att han flög baklänges in i ett träd och fick en drös kastanjer över sig. Där fick han stå tills han till slut dog av hunger och törst, vilket gick ovanligt snabbt, då värmen som rådde just där och då var omänskligt kall. Rullstolen hade då redan rostat sönder av den oerhört syrerika luften, så att mannen satt på marken.

Mannen som först blev överkörd blev överkörd om och om igen hela dagen, tills det ända som återstod av honom var lite vitt pulver på vägen, efter hans skelett.

Epilog

Uppe i himlen kom mannen som först blev överkörd till 2 dörrar där det stod en vakt framför varje dörr. De sa åt honom att välja en dörr, men innan dess fick han ställa dem en fråga, men bara en. På en skylt över dem båda vakterna stod det att en talade sanning och den andra ljög. Man uppmanades att ställa en avgörande fråga för sin framtid. Mannen tänkte efter ett tag och frågade sedan:
- Vilken dörr leder vart? Vakterna såg på varandra och tänkte efter om det var en fråga eller inte. De kom fram till att det mycket riktigt var en fråga och svarade:
- Det säger vi inte. Då öppnades en lucka under mannen och han föll ner i en stor ugn, där Djävulen själv väntade på honom vid ett dukat bord, med vit duk, fina glas och en flaska vin. De satte sig och åt, innan Djävulen sa åt mannen att bokstavligen slänga sig i elden. Mannen gjorde som han blev tillsagd, men ryckte först av sig ett hårstrå, som han slängde på golvet. Sedan kastade han sig in i elden och dog på nytt. Hans hårstrå växte dock blixsnabbt upp och blev en ny man, som hastigt och långsamt försvann ur Djävulens synfält, för att sedan, en natt när Djävulen låg och sov, ta en eldgaffel och mycket varsamt stöta den i Djävulen, som gav ifrån sig ett illtjut, vilket fick mannen att bli döv. Sedan dog han och elden runt omkring honom slocknade.

Mannen visste inte vad han nu skulle göra, så han gick omkring i mörkret, tills han hittade en röd knapp i golvet, omgärdad av plastflöjter och små blad från olika växter.

Rullstolsmannen kom även han till vakterna vid dörrarna. De sa samma sak till honom. Han tänkte efter ett tag innan han sa vänd till den ene av vakterna:
- Om du vore han, var skulle du då säga att den här dörren ledde till? Vakten tänkte efter och svarade sedan himlen. Då frågade han den andre vakten samma sak, och han svarade "Helvetet". Rullstolsmannen sa då att han ville gå genom den dörren, så vakterna öppnade den för honom och han steg in i Himlen, där Gud hälsade honom välkommen med en nerblodad diskhandduk i välkomstgåva. Sedan satte de sig vid ett bord med st. Per och grabbarna, åt och drack och hade det bra ända tills alarmet ljöd, vilket innebar att Helvetet gjorde uppror.

Alla slutade genast att äta och klädde sig i stridsmundering, som bestod av knäskydd, ridhjälmar, tennisrack och kors.

De väntade på det fruktansvärda slaget, men det ända som skedde var att mannen nere i Helvetet dök upp på den stora monitorn i taket och förkunnade att Djävulen var död. Då jublade alla himmelska och sände ner ett sändebud för att hämta upp mannen till Himlen och hylla honom för den eviga segern.

När han kom upp till himlen, buren upp och ner i fötterna, sattes han på en stol och bands fast innan han brändes med cigaretter. När det var klart kastades han upp 5 gånger och hyllades och blev slutligen slängt till den lilla jungfrun Sannie, som hade lovat att gifta sig med den som avgjorde kriget mot Helvetet. När hon fick se sin blivande make kastade hon en stekpanna i huvudet på honom så att det klang, innan hon kysste honom, medan St. Per stod beredd med digitalkameran för att dokumentera det hela och snabbare än en 100/100-lina ladda upp allt på den himmelska versionen av Youtube, Heavenisdashit.gv. GV stod för "Guds vilja" och var den ända adressendelsen som existerade, eftersom Gud själv hade monopol på den varan.

Det blev ett lyckat bröllop med många felsägelser och utspilld mat.


Efter bröllopet levde de lyckliga i alla sina dagar och mannen och rullstolsmannen, som nu kunde gå, blev bästa vänner och var ofta ute och fightades med vesslorna och renarna på ängarna.

Sannie satt ofta hemma och tänkte på att hennes make kanske skulle bli spetsad av en ren och att hon då aldrig mer skulle få ha en man nära sig, eftersom att hon då redan hade gift sig en gång och man fick inte gifta sig fler gånger. Det hade Gud i egen hög person talat om för dem alla, från sitt palats, som låg i Himmel 1 av totalt 258 himmelriken, som existerade i himlen. Gud var kung över dem alla. Han satt nu tillsammans med St. Per och drack whisky ur 2 höga glas gjorda av plast och bark. De skrattade och hade trevligt och boxades lite då och då med varandra över bordet, som till slut välte av deras boxande och gick sönder. Det gjorde inget alls tyckte Gud och fightades vidare med Per, som blev knockad av Guds högra hand. Gud rätade upp honom och gav honom en rejäl omgång tills han vaknade. Gud skrockade nöjt och sedan gick de med några barkbåtar och sandkakor till Sannie, som höll på att laga mat åt hela himlen. Det tog lite tid, men hon grejade det genom att koka 50 grytor samtidigt och steka i 45 stekpannor samtidigt. Hur hon klarade det är en bra fråga, men himmelska krafter var säkert involverade i det hela. Det går bara att spekulera i. Vad tror ni läsare?"

Så, har jag lyckats med mitt konstverk? :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Oj, det var verkligen en historia det. Bra skrivet! :) Läste den rätt snabbt dock - är på väg mot flyget. Men du kan det där med beskrivande texter!



SVAR: Haha ja du sa det, är min tränare som fått mig att trilla dit. Jag är fortfarande inte helt övertygad om att det är speciellt gott men jag är beroende av kaffe nu i alla fall.



Jaha vad tråkigt att det inte funkar, tycker det är ett rätt bra ställe att ladda upp videos. väldigt smidigt.



Nej det stämmer, har laddat upp den i ett inlägg. Tycker de är himla duktiga. Måste ju pimpa ut min duktiga T lite. Gitarrspelet är king! Haha.



Tack! Ska bli kul att åka iväg :)

2011-09-02 @ 04:48:16
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: sandra

Bra historia!



sv: Haha ja, det är många som spelar det där spelet xD men det är sjukt kul och tidsfördrivanden haha :D

2011-09-02 @ 06:35:47
URL: http://sandroou.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Okej.. Vädret har varit sådär.. Ibland varmt och skönt och ibland iskallt :/ På en dag har temperaturen ändrats dramatiskt här i Arboga/Örebro. Det kanske är lite olika beroende på var man bor :p



Du är jätteduktig på att skriva! Bra :)

2011-09-02 @ 14:18:12
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

Hehe tack visst var den ;).

2011-09-02 @ 15:38:28
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: vispen

Vilken rolig och bra historia :) När skrev du den? Du skrev bra redan då ser jag :)

2011-09-02 @ 21:09:10
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: danten89

Vilken histora du bjuder på? :)



Jaha.. var det grava finnproblem?

Ja tonårsfinnar brukar vara jobbiga..

Man kan ju operera men inget kul kanske? :(



Fy så jobbigt..



Japp, jag tycker det var frustrerande.. så jobbigt.. men Sverige gjorde inte mål på mer en än av alla sina chanser och Ungern hade i stort sett två bra chanser och gjorde mål :(

2011-09-02 @ 23:16:30
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Den höga musiken var lika lenande för öronen som om nån hade hällt smör i dom. :)

Borrandet fick mig NÄSTAN att gråta.



Ja hahha jag är 20 år så vi är ju typ i samma ålder :P



Nä det där jävla rökandet började som en festgrej. Jag hade fått i mig lite mer än vanligt och så tog jag en cigg. Sen när saker och ting körde ihop sig för mig så var det så sjukt lugnande att bara ta en cigg. När saker och ting gick bättre så kunde jag låta bli skiten. Men just nu är jag stressad och skulle nog inte palla att sluta. Snusen hjälper ju till så att jag inte röker lika mycket och jag märker en stor skillnad. Men snart.. när jag får veta om jag kommer in på utbildningen som börjar i Januari då kan jag nog äntligen sluta med skiten.



2011-09-02 @ 23:51:01
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de är mycket som handlar om empati men oxå om att bemöta andra. Att se att andra har de annorlunda och inte dömma detta som något fel. vi är olika. Vi gör olika val. Jag villinte bli nedstämd för att någon anser att mitt liv är tragiskt eller att jag gör fel val. valen är mina och jag har mina själ. Varje individ måste få ha sina val. Vi måste få bli accepterade. Det ahde hänt en sak när jag skrev detta. Där jag får kritik för att mitt sociala liv är tragiskt. Klart som fan att de är. Jag har få vänner. Jag vet detta. Jag klandrar ingen för detta. Men att jag då har ett sk dåligt socialt liv genom datorn är fan en räddning för mig. Jag är fan så glad över tex dig. Att jag kan messa eller prata såhär eller över FB... tragiskt eller inte jag har fått många vänner genom detta. Jag är lycklig över de stunder jag kan dela saker med någon än att bara sitta ensam.... för jag är mindre ensam om jag får prata med dig genom några kommentarer. Jag är glad över min bloggkompis som jag i dagar följt som i natt fått en liten dotter. Jag är glad över bloggvännen som jag fått göra så fina saker till nu som fått tvillingar. Jag är glad över angelica som bor i Norrland men som jag lärt känna så nära.... jag är glad över Peter som jag träffar ibland och som fotat mina barn. Är de illa? Nej inte i mina ögon men visst får andra tycka mitt liv är tragiskt. Givetvis. Deras val men låt mig ha mina...



Orkar inte läsa ditt inlägg just nu Johan... men återkommer. Jag har knappt läst en blogg på evigheter. Jag skriver själv och svarar på kommentarerna men de har varit tufft nu med august. Jag läser så mycket annat nu so ahr med sånt å göra... de är mycket med jobbet... kamp efter annan. De är mycket med huset. Men jag bryr mig inte mindre om dig för de... goaste... kram på dig.

2011-09-03 @ 11:06:26
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Hej!



Jag har just nu en tävling på bloggen där du kan vinna ett valfritt iPhoneskal till ett värde av 500 kronor! Vill du vara med?



Besök: http://angelica.blogg.se/2011/september/vinn-valfritt-iphoneskal.html



Är du inte intresserad av sådana här tävlingar så ber jag om ursäkt!

Kram

2011-09-03 @ 19:10:36
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Okej :p Jag är blond, men på fredag kanske jag får i lite mörka slingor (jag ska till frisören då) :)



Du får skriva mer och publicera här på bloggen :D

2011-09-04 @ 19:30:54
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: isabella

Antar att du spelar i lif?

Om jag gillar hockey?, njaa alltså! Hatar hockeykillar om jag säger så :) men sporten är spännande att kolla på :)

2011-09-04 @ 20:24:13
URL: http://sixbillionsouls.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Nej, jag är inte heller mycket för sånt. Innan jag träffade pojkvännen så gick jag på såna stökiga ställen. Mest för att majoriteten av kompisarna ville gå dit och då följde jag snällt med.

Men jag tror aldrig jag har gått ut med tanken att "Nu ska jag supa skallen av mig". Jag går ut med Ricky och hans kompisar för att dricka lite öl och vi går mest till lugna krogar där man kan sitta vid ett bord och prata med varann. Visst händer det oftast att man blir mer eller mindre berusad, men det är ganska oundvikligt. Fast jag förstår vad du menar och håller med. Jag förstår mig inte på den "NU SKA VI SUPA!" - mentaliteten. Dricker man för att bli full så ska man nog inte dricka alls.

2011-09-04 @ 20:46:31
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: danten89

Jo jag hade en bra dag, dudå?=)



Jaha, vad för slags operationer har du gjort?

Jag har bara gjort en operation i hela mitt liv.



Hade du koll på matchen i fredags då?

Fast Sverige slår väl San Marino med en massa mål på tisdag? :)

2011-09-04 @ 22:02:17
URL: http://animalcity.blogg.se/
Postat av: juliaericson

Tack, du med!

åh ja, de är så underbart mysigt! :D

haft en bra helg?

kram!

2011-09-04 @ 22:59:24
URL: http://radiosignal.blogg.se/
Postat av: tess

Vi har just bnu 12 möss.



Ja de är ju så. Men någon ansåg att jag hade ett socialt tragiskt liv. Och det får ju stå för henne. Kanske skulle de vara just tragiskt för henne. Mne jag har ibland inte något anant sätt. val har vi alla men vi väljer ju utefter de förutsättningar vi har. Jag är enomrt glad och tacksam för de vänner jag har. Både genom detta sätt och genom annat. Många hr jag träffat på riktigt. Många såtr mig riktigt nära. Malou hade jag inte träffat om hon inte hittat min blogg. Å då hade vi aldrig fått martin som snickrade vårt hur. Så nej tragiskt för henne inte för mig.



Jag tror de är enkelt att kasta ur sig sådant utan att tänka till. Att inte veta varför man valt som man gjort. Så länge man själv mår gott är de okej. Samtidigt anser jag också ibland att de är just tragiskt att jag inte har mer vänner här och nu men ofta orkar jag heller inte. Då blir de här ett sätt att ändå koppla av. Jag klarar inte allt och jag behöver vila i så mycket. Så sånt är livet. För mig. HUr hon själv lever? Ja ibland undrar jag om det är bättre. Jag skulle inte vilja ha de osm hon men att säga att hon valt fel eller ä tragiskt? nej de skulle ja aldrig uttrycka. Nej nu börjar de bli dax för jobbet. Det blir brandutbildning först å sedan jobba kvällen. Urk men joo de kommer gå bra. martin lägger in golv.



De andra är i skolan.



Va gör du nu då? Läser du något? Ska du flytta? Hur är planen?

2011-09-05 @ 11:31:45
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

Ja, nej de stämmer :)

Okej, najs:D



hihi

2011-09-05 @ 12:02:48
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Glittercat

Fin blogg <3 allt bra?

2011-09-05 @ 13:53:09
URL: http://glitterheartz.blogg.se/
Postat av: jimlindeborg - du vet att du vill kolla

Sv; haha men jag är ifrån eskilstuna egentligen, jag pluggar här uppe bara :)



vi var väl 5 st tror jag :)



jaa, det är sant. det är aldrig samma sak på försäsongen som det är i själva serien sen

2011-09-05 @ 17:06:55
URL: http://jimlindeborg.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: nej det är ju inte som back in the days direkt men man får vara nöjd med en 5:e plats och en 6:e plats :) inte fy skam det heller!

2011-09-05 @ 17:46:44
URL: http://sandroou.blogg.se/
Postat av: ttheresebjörkman, :)

Hej!

Förlåt för sent svar, men skolan har ju precis börjat, så haft fullt upp och sådant!

Hur mår du? :)



Du har väl inte missat min tävling på bloggen? ;)

http://ttheresebjorkman.blogg.se/2011/september/tavling-i-samarbete-med-vintersmyckense.html#comment

Förlåt om du inte gillar reklam!

2011-09-06 @ 12:11:01
URL: http://ttheresebjorkman.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

skön historia :) du har deffinitivt lyckats :)

2011-09-06 @ 20:46:44
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

Sprid budskapet! =)

2011-09-07 @ 14:01:14
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Tack för feedbacken på texten. :)



Ja visst var jag lite filosofisk :D hihi

Ah precis! Men det är läskigt hur mycket man verkligen

blir påverkad av dom.

2011-09-08 @ 20:29:17
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: juliaericson

Sant sant. Har de hänt något nytt i ditt liv på sistonde då? =)

Jag var köksmästare i restaurangen i onsdags för första gången och jag fick bäst omdöme av alla som har varit köksmästare! Min lärare sa "Julia, jag hade inte kunnat göra de bättre själv." De gjorde mig så himla glad!! :D Sjukt kul var det.



Du, jag skiter i om du väljer att vara med i söndagens blogg eller inte, men jag kommer räkna med dig ändå :D haha! Kika in här för att delta, du kommenterar bara nöff; http://radiosignal.blogg.se/2011/september/even-the-best-falls-down-sometimes.html#comment



FET KRAM <3

2011-09-11 @ 01:42:02
URL: http://radiosignal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: