Musik genom åren, 2008

Tid: 13:14:00
Datum: 2015-01-05
Kategori: Musik

Så var vi framme vid år 2008.

Året inleddes med lite julmusik och precis som föregående år var det svensk Hands up som dominerade. Summercrew med Julen är här. En låt jag fortfarande tycker är ganska bra.

I övrigt blev Emmys uppföljare till Sommar varje dag, [email protected], en stor hit. Lite kul titel det där va? Jag kan lova att måånga försökte adda den där adressen på MSN. Jag var en av dem...

Groove coverage hade det varit tyst om ett tag nu, men här dök man upp igen, nu med Bon Joeys gamla hit, Living on a prayer. Cascada var inte sämre hon och likt Groove coverage dök hon här upp igen med Pinks gamla Just like a pill.



Scott E med Teenage life och 2 girls med Everyday var två andra stora hits.



Våren flög fram och med den nya hits. HomPoX inc, Hentz, Laser inc och Discocrew fortsatte det svenska Hands up-tåget.







Asshunter, ni vet han som gjorde en parodi på Basshunters Boten Annna, var här igång igen, nu med en parodi på Kobojsarnas Jag vet du vill ha mig, som ni hittar i inlägget från 2007. Titeln på Asshunters version var Alla vill ha mig.

Asshunter, eller Perrra, som han också kallade sig, gjorde även ett stort samarbete med Ellen och tillsammans gjorde de Nu är det fest i byn.

Studenten närmade sig för våra faddertreor och då lyssnades det mycket på Andy Lopez med Noche del amor, Sandra Gees uppföljare till Summertime, If you want me, och störst av dem alla och en låt som jag aldrig hittade, men som spelades flitit på playdio.se, en nätradiostation som jag lyssnade väldigt mycket på under de här åren och som spelade Techno, dance och Trance, men som till slut inte längre kunde drivas och stationen fick läggas ner, för att återupptas några år senare. Det "nya Playdio" är tyvärr inte lika bra som det gamla tycker jag, men jag går fortfarande in och lyssnar då och då. På Playdio stod det hursomhelst att det var Coverfield med låten Together 4ever 2.0, men faktum är att det är samma låt som den nedan, Nightcore med samma låt. jag hittade den på Youtube för inte alls länge sedan nu och det var ett kärt återseende.





Sommaren kom och med den två sommarhits som stac ut över de övriga. Strait flush med She's got that light och Valentine med Ingen vet. Den senare finns tyvärr inte på Youtube...

Så klart lyssnade jag även på den officiella sommarhiten det året, precis som alla andra, Jason Mraz - I'm yours, en låt som fortfarande är bra tycker jag.

Asshunter fortsatte att producera och nu var det en parodi på discocrewws tidigare megahit Här kommer rebecca. Asshunters version kallade han Här kommer Becca. Också den spelades flitigt på Playdio, men fick tas bort därifrån när Discocreww inte tillät att den spelades.

Hösten kom och då slog Apollo brothers till med One of us. En riktigt bra cover får jag säga och även det en låt som fortfarande spelas här hemma ibland.

Basshunter var tillbaka efter några års tystnad med All I ever wanted, Elov och Beny debuterade med sin Singel och sökande och så släppte Secondtunez sin efterlängtade Feel so blue, som de hade spelat ett smakprov av på Playdio under sommaren.





Med hösten och mörkare tider började jag även lyssna på lite tyngre och mörkare musik. Hardstyle. Words from the gang är fortfarande en av de bästa Hardstylelåtarna jag vet, riktigt bra.

Ännu tyngre blev det när Angerfist kom in i bilden. Riktigt tung Hardcore. Dance with the wolves och Spook var mina två favoriter. Hardcore var en genre som aldrig riktigt fastnade hos mig. Tunt och brutalt om man är på det humöret, men inget jag varken lyssnade eller lyssnar på till vardags.



Mot slutet av året hade Secondtunez ytterligare en hit med Lilla Odie, men till stor del hade stilen nu gått över till UK Hardcore. Det är inte alls som Hardcore, som ni kan höra med Angerfist här ovan. UK Hardcore är som den moderna tappningen av Happy Hardcore, som var populärt på 90-talet. Happy var helt enkelt uppspeedad Eurodance. UK är på samma sätt uppspeedad Hands up. Rise again och Keep on moving var de två största hitsen mot slutet av året, då jag även hade gått halva tiden på gymnasiet.




Kommentarer
Postat av: danten89

Cascada är så bra :D

Jag är en Disneynörd mer än att vara fanatisk =)

Idag känns det verkligen som vinter.
Minus ute igen ju? :I
Jag var tvungen att få frisk luft förut.. även om jag är genomförkyld och frossig.. :P

Jag hann aldrig njuta av julen som jag brukar göra den här gången :(

Vad händer under din vår då? :)

*Nyfiken i en strut*

2015-01-05 @ 14:42:42
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: Jessy

SV; Ja men eller hur, så att man har allting gjort haha :D
3,4,8,9,10,11,16,17,18 och 19 kände jag igen hahah :D Ofta im yours är från 2008? Tiden går för fort...

2015-01-05 @ 15:51:44
URL: http://www.nouw.com/jessygunnarsson
Postat av: emelie andersson

sv: ja det var väldigt jobbigt där ett tag. Jag fick vätska kring mina lungor hela tiden och det skapade ju en del problem.
ja det betydde så otroligt mycket, dock var det inte så roligt att se deras oro när man själv var orolig. Men de gjorde så mycket för mig.

ja det fick jag tycker jag :)

ja men det måste, hur ska man annars kunna acceptera sig själv om man inte acceptera sina mindre bra sidor. Det är ju ändå en del av sig själv som människa.

2015-01-05 @ 15:57:11
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
Postat av: Tina Olofzon

Sv: ja det ska bli jätte roligt! Hoppas på att revyn blir rolig, men det tror jag absolut, och att maten blir god!:) vad tråkigt att vara sjuk, krya på dig! Då hade du ett fint nyår då! De hade jag med!

Ha en fortsatt fin måndag, och se till att krya på dig!:)

2015-01-05 @ 16:10:18
URL: http://lifelivelaughlove.blogg.se
Postat av: NICOLE

Några jag känner igen, men har som inte lyssnat så mycket på dem ;)
SV: haha nej inte på alla för det tar tid :) Satt uppe hela natten typ och lyssnade. Tycker det var ett mysigt program =)
De är två systrar och vet inte riktigt vad de är kända för? De bara är det ;D Så bjuder de in två andra kändisar och så pratar de:) Mycket givande :)

Många tror nog det , för att jag allt häver fram det positiva, men det är för att det är så jag TÄNKER, haha :) Jag ser liksom det bara :)

Jo det är ju svårt att få jobb här som brandman så jag är beredd att flytta :) Men det gör mig inget, skulle nästan vilja det :)
Nu är han igång och söker sommarvikariat (det börjar alltid där) och han söker i stort sett hela Sverige :)

Till första advent så gick vi hela släkten ut till skogen, och så hade killarna i släkten fixat en eldstad med snösoffor runt om, så grillade vi och hade det mysigt. Sen kom en liten tomtemaja (som visst råkade vara min docka hahah, det fick jag veta när man tydligen inte skulle tro på tomten längre ;)) . Så fick man ge önskelistan till henne=) Alltså gud älskar den traditionen haha! Sen hade även min farmor hängt upp massa godispåsar och chipsar i träden :) Så fint.

Det lät också mysigt :D Vi har forttfarande påskäggen kvar i trädet hos mamma hahah :)

Tråkigt :( Du får ta upp det igen! Snart påsk igen jU ;)

2015-01-05 @ 19:23:19
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Sofie

Haha, vart hamnade du när du addade MSN-adressen? :P Jag var faktiskt inte en av de som provade. :P

2015-01-05 @ 19:37:59
URL: http://frozentwilight.blogg.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

hahaha var bara för ngr dagar som jag lyssnade på I'm yours ^^ Den fastnar lika mkt som förut ^^

2015-01-05 @ 20:14:15
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Life of Johanna

Nja, det största vi gjort är att smabon smällde upp en vägg för få ett rum till, men det gjorde han ganska snabbt :) annars har vi bara målat och satt upp ett par fondväggar i vårt sovrum, vardagsrummet och i kontoret. Sen bara vitmålat i andra, så får barnen själva säga vad de vill ha sen, så mest lite uppfräschning.

Nej , Sverige var aldrig med i matchen i går, så Ryssland vann välförtjänt, Sverige spela inte alls bra, kom int eupp till den nivån de haft i tidigare matcher..

och som matchen nu börja, jag tänkte nääää, men det verkar som de vänt lite nu genom 2 mål. så hoppas de kan skärpa sig nu

2015-01-05 @ 22:52:00
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Erika

Cascada och Jason Mraz var populära ja :)

sv. Haha jadu, jag är bara 20 år fyllda (snart 21) :)

Ja det hoppas jag också, men än så länge känns 2015 himla bra!

2015-01-06 @ 17:42:18
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV Ja precis så ser det ut :) jag har inte än sett det med Jessica Almenäs men hon är ju härlig så kan tänka mig att det var bra :)
Ja men eller hur, lite halv8 hos mig, och jag är ju ett jättestort fan av det så kanske det är därför jag fastnade så :)

Haha det var väl typ Elov o Beny som man lyssnade på i typ sjuan =) eller jag hörde dem mest hos vänner men släpp mig fri var väl den jag kunde lyssna på själv någon gång :)

Hamnade vi i Linkan hade jag varit glad :) Så vi får se! Är sugen på en flytt iaf :)
Ja men visst är det så :) vi var bjudna på middag igår hos min pappafamilj och då pratade vi om den traditionen :) Låter som att det är fler som vill ta upp den så det kanske blir något till nästa jul :) Det roligaste är ju nu att jag fick en kusin i september och det vore ju hur mysigt som helst om hon kunde växa upp med den med :)

2015-01-06 @ 18:18:37
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Jessica

sv' Tusen tack!
Allt är bra med mig, hoppas det är minst lika bra med dig?

Gott nytt år i efterskott och god fortsättning! :)

2015-01-07 @ 19:28:52
URL: http://jessicasellstrom.blogg.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Oj, det var inte många som jag kände igen där inte. Typ Jason Mraz bara haha. Tänk vad mycket musik och låtar det finns alltså.

Hoppas du har haft en bra jul och nyårsfirande. Jag har inte vart inne och läst eller något på någons blogg sedan innan jul, så nu har jag en del att ta igen haha. För att inte tala om alla kommentarer som ska svaras på. Pust haha.

God fortsättning!
kram

2015-01-08 @ 14:36:49
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Känner inte igen någon av låtarna, haha.

2015-01-09 @ 16:20:28
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: emelie andersson

sv: Ja jag är jättenöjd och kul att du läser trots att du inte kan så mycket om hästar :)

Det har jag faktiskt ingen aning om, kan ingenting som sjukdomar runt katter tyvärr. ja man får tänka så :/

Ja precis, och det är riktigt synd tycker jag.

2015-01-09 @ 22:21:51
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: