Kläppen

Tid: 11:27:08
Datum: 2016-02-02
Kategori: Allmänt

Syster är uppe och säsongsjobbar i Kläppen nu i vinter, precis som förra året, och i torsdags åkte hela familjen, + mormor och mammas syster med familj, upp dit för att hälsa på, men innan dess sov jag hos mamma och pappa i onsdags, eftersom att vi skulle åka så tidigt på torsdagen. Det var första gången jag sov där sedan jag flyttade hemifrån och som den nostalgimänniska jag är så var det så klart extra emotionellt att göra allting en gång till som jag alltid gjorde där hemma, back in the days. I synnerhet att sova i mitt gamla rum, det var speciellt, även om jag nu fick sova i en soffa istället för min gamla hederliga säng.

Uppe i Kläppen blev det en del kortspelande, massa fika, umgänge med släkt och familj, några promenader och så var jag, mina systrar och kusiner och såg Icona pop, som spelade på Harrys i Sälen i torsdags. Tyvärr får jag säga att det var en flopp. De spelade knappt några av sina egna låtar och för egen del, eftersom att jag ändå inte såg att de stod där på scenen, så kunde det lika gärna ha varit vanlig musik. Nej, det var inte värt inträdet och jag kan väl återigen konstatera att krogen inte är min grej. Det var 1,5 år sedan jag var ute senast, då var det inte särskilt roligt och det var det inte nu heller, även om musiken kändes i hela kroppen, precis som jag tycker att den ska göra.

Det blev inte heller några skidor för min del under resan, eftersom att jag inte hade någon som kunde ledsaga, men de andra åkte, men hade tyvärr otur med vädret, så det gjorde faktiskt inte så mycket att jag inte kunde åka. Det var plusgrader både fredag och lördag, så backarna blev väldigt uppkörda och i fredags småregnade det t.o.m. hela dagen. Det blåste dessutom ordentlig storm natten till lördag, efter att vi tagit oss nerför en glashal backe, från stugan till restaurangen under fredagskvällen, där vi skulle äta middag. det blev "Butcher's heart", vilket inte var hjärta, utan kött från övre låret/höften. Supergott och jättemört var det, helt klart bland det godaste jag har ätit på väldigt länge!

Sammanfattningsvis kan man säga att det var en fin och bra resa, den första med familjen sedan 2011, och det är alltid lika fint och mysigt att umgås med släkten sådär. Icona pop var en flopp och det gjorde inte så mycket att jag inte kunde åka skidor, så jag är nöjd med resan och det var verkligen några minnesvärda dagar. nu träffar jag inte syster förrän de kommer hem i april. Det blir tomt, men det lär gå fort dit, för nu är vi ju redan inne i februari. känns ju som det var jul nyss...

Kommentarer
Postat av: Tina

Vad härligt du har det! Var länge sedan jag sov hemma hos föräldrarna med nu, det blir nostalgi som du säger! Låter som ni haft en fin fin resa! Så mysigt!:)

Är allting bra med dig?:)

2016-02-02 @ 13:54:41
URL: http://lifelivelaughlove.blogg.se
Postat av: Carolina Thoor

Åh vilken härlig resa du var på med din familj! Vad hände med din sambo, kunde/fick hon inte följa med? :)
Men tråkigt med Icona Pop och tråkigt att inte åka skidor, det som är så roligt, men förstår då ingen kunde ledsaga dig. Men låter som en toppen resa ju!

Sv; ja, det är skönt. Jag tycker att alla måste få gå en utbildning/kurs innan man kastas till vargarna (som jag tycker om att uttrycka saker då det känns jobbigt haha). Men det låter ju inte riktigt rätt det som dem gjorde mot din sambo. Det känns som om dem inte riktigt visste själv vad som skulle göras :P lät ju jätte farligt!

Så måste det ha hänt haha, om du säger som jag att du också har skickat en kommentar och inte fått svar på den. Men nu gör det ju ingenting! :)

2016-02-02 @ 14:34:18
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Maria

Så härligt att vara iväg med familjen...förstår att det blir tomt utan syrran ända till april.
Kram

2016-02-02 @ 15:39:16
URL: http://www.houseforus.blogg.se
Postat av: Amanda CL

gud vad tråkigt att det inte var en bra konsert :/

sv: jadu väldigt bra fråga, jag har inte alltid koll på varför jag får ångest. Just nu är jag inne i en period då all ångest kommer väldigt omotiverat :/

2016-02-02 @ 15:56:09
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: Släpp taget. följ flödet

Åh det är ju så mysigt att sova i sitt gamla rum haha! :D Det ger verkligen en speciell känsla!

Vad tråkigt att du inte kunde åka.. Men det känns skönt att höra att du är nöjd med resan ändå:)

2016-02-02 @ 16:58:08
URL: http://tovanz.blogg.se/
Postat av: danten89

Njae av Sveriges nästan 10 miljoner invånare, så är det nog väldigt många mer som ogillar än gillar den :)
Fast ogillar den inte, den är bara inte något som vill sätta sig hos mig, lyssningsbar, men inte mer :)

Var det bra då ? Njöt du?

Varför lever vi inte mera? Varför ska vi göra så mycket hela tiden? ;)

Åh låte super ju :_)

2016-02-02 @ 17:24:27
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: sara

Mysigt med en familjetripp till kläppen! :)

2016-02-02 @ 19:26:32
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Postat av: Linda

Haha nä kul att lotta ut ngt ordentligt och den som vann var ju verkligen välförtjänt av det och hade gjort ett superduper blogg jobb;)

2016-02-03 @ 08:50:38
URL: http://hummingbird.blogg.se
Postat av: Jennysen

Låter som det var en bra vistelse överlag dock! :)

Sv: Ja, jag var i Holland. Dock ingen festival, men en stor inomhusfest... XQlusive B-Front. Det är ju såna var och varannan helg... :P

2016-02-03 @ 13:27:11
URL: http://jennysen.spotlife.se
Postat av: Emelie Andersson

sv: tack så mycket, det är jag verkligen :)

jadu, en affär som utför sådana grejer billig. Självrisken ligger ju på 1500 så med försäkringen ;)

2016-02-03 @ 13:29:28
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se/
Postat av: Christina

Vad tråkigt att spelningen inte var något bra :/ Hatar när det är så.

2016-02-03 @ 17:43:07
URL: http://www.jinxedchrissie.blogspot.com
Postat av: Alice

Karlskrona har ju haft lite flyt nu de senaste matcherna så hoppas faktiskt de klarar sig kvar. AIK kan gott stanna där dem är, räcker med ett Stockholmslag i shl. Deras supportrar beter sig alltid så illa, vad jag har upplevt. Det är just Djurgården och AIK jag reagerar mest på.

Det kanske är lättare att glänsa som enskild spelare i ett litet svagare lag, i fbk känns det som han försvinner när han har spelare som Gulas, Johansson, alla Perssons och den nyfödda juniorkedjan att slåss om stjärnstämpeln med. Han kanske växer in med tiden men just nu åker han mest bara runt och fibblar med pucken, känns inte som han kan spela hockey emellanåt. Hoppas såklart han blommar ut. Vi behöver alla spelare.

2016-02-03 @ 18:29:20
URL: http://bompbomp.blogg.se
Postat av: Ztinas - Motivation att följa dina drömmar

Åh vad mysigt med en liten resa sådär :)

2016-02-03 @ 19:50:57
URL: http://ztinas.spotlife.se
Postat av: Erika

Vad trevligt med en sådan resa :)

sv. Tack!

2016-02-03 @ 20:17:35
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Amanda

Härlig resa med familjen! :D Sv: Tack så mycket! Och jag trivs väldigt bra på jobbet :) Vi såg aldrig filmen på bio, kom annat emellan, vi blev tvungna och flytta och sånt :/

2016-02-03 @ 23:45:48
URL: http://amandas.vione.se
Postat av: Erica

Åh, att komma tillbaka till en plats och uppleva hela nostalgi-känslan kan verkligen vara speciellt! <3

2016-02-04 @ 12:41:56
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: