Back again!

Tid: 12:35:14
Datum: 2016-03-05
Kategori: Allmänt

Då har det ekat tomt här på bloggen i över en vecka. Det tillhör inte vanliheterna, men bloggen är inte allt här i världen och en av de viktigaste sakerna med att blogga tycker jag är att göra det för sin egen skull, för att man tycker det är roligt. Det ska aldrig bli som ett måste, som ett tvång för att göra andra nöjda. Bloggen är, i de flesta fall, ett fritidsintresse och då är det bara du själv som bestämmer omfattningen på det, kom ihåg det.

Nu har min frånvaro dock en anledning.

Jag har inte varit hemma på i stort sett en hel vecka. Tiden går forrt och det känns inte som jag har varit hemifrån så länge, men det har jag.

Jag har hunnit med att träffa två vänner och åka på kryssning till Tallinn.

Åkte först till Södertälje, där det blev mestadels filmtittande hela helgen. Åtta eller nio Falkfilmer tog vi oss igenom och sedan åkte jag vidare mot Stockholm, där det blev ännu mer film och serier, 30 grader i februari började vi se och plöjde där igenom hela första säsongen, + att vi som sagt hann med en kryssning till Tallinn också. Det var jättefint väder i Estland, en riktigt fin vinterdag och vi gjorde i stort sett det vi brukar göra där, fika på vårt standardfik, kaffe och romboll för 25kr, äta på Vapiano, inte ens hälften så dyrt som hemma, och handla lite, också det bra mycket billigare än hemma. Just nu har Siljaline kampanj på bl.a. Absolute, en hela för 92kr!

Det var en mycket trevlig resa. Enda plumpen i protokollet var att den tredje vännen jag skulle träffa innan jag åkte hemåt igen blev sjuk, så det blev inget av, tyvärr. Vi har hållt kontakten via bloggen, Facebook och sms i typ sju år nu, men aldrig träffats på riktigt och det blev alltså inte så den här gången heller, tyvärr, men livet går vidare och vi får förhoppningsvis ta det senare i år.

Nu är jag i stort sett också bara hemma och vänder, för imorgon bär det av upp till Leksand. Det är tredje omgången av Slutspelsserien och trots förlusten mot Oskarshamn i första omgången i onsdags så är vi ändå med i racet igen, efter 5-1- mot Karlskoga igår, samtidigt som Timrå slog Oskarshamn. Wow säger jag bara, det lär bli ett jäkla drag i arenan imorgon och jag är taggad till tusen redan nu. Det ska bli så jävla kul och vinner vi, + att matchen Oskarshamn - Mora går till förlängning/straffar, då har vi trots allt allt i egna händer inför de två avslutande omgångarna mot Almtuna borta och Mora hemma. Tänk om det blir en helt avgörande match mot Mora i sista omgången där på torsdag. Snacka om att arenan kommer koka då! Först är det dock Timrå som ska avfärdas imorgon, så nu gör vi det här tillsammans, för skölden, för det vackraste vi har, för Leksands IF!

Kommentarer
Postat av: Carolina Thoor

Ja, man ska absolut blogga då man känner för det. Jag arbetar så mycket att jag knappt hinner med jämt, men försöker att inte se det som ett stressande moment. Det är inte bra för någon :)
Men låter som om du har haft det bra med att ha åkt en kryssning och träffat vänner! :)

Sv; ja, det är inte ett bra sätt att träffas på kan jag faktiskt säga. Skulle inte rekommendera det egentligen till någon. Men något med Niclas gjorde mig så himla intresserad att jag inte kunde annat än att ge ut nummer med mera. Så det var bara tur att jag gjorde det! :D

Ja, gör en undersökning på det. Låter intressant!

2016-03-05 @ 13:54:18
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: danten89

Okey hur var den då? ;)
Hur god mat? :P
Gör du nu då?

Jag tror SaRaha och Panetoz och Albin +Mattias och Samir och Viktor går till final, men hoppas på Dolly Style =)

Hur mår du då? :)

Underbart för dig då? ;)

2016-03-05 @ 15:38:53
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: Emelie Andersson

sv: Hihi så bra att du gör det och det är ju den bilden jag har av dig :)

Ja han säger det och jag försöker att lita på det, även fast jag inte fattar vad han ser hos mig. Men det är ju en annan femma ;)

Ja pannagotta kan jag hålla med om att det är riktigt gott, kanske skulle tagit det istället. NU gjorde du det svårt för mig ;)

2016-03-05 @ 16:07:30
URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se/
Postat av: Amanda CL

kul med kryssning :D

sv: tack så mycket :D

det är riktigt svårt ibland det gäller ju att kunna scenografin o så, men jag lär mig ;)

2016-03-05 @ 16:41:37
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Sonen, hans pappa och farfar samt faster ska på matchen imorgon. Får hoppas på vinst för deras eller er skull då ;).
Låter som du haft det bra i alla fall :).

2016-03-05 @ 22:39:32
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Jessica Högberg

Vilket härligt avbrott!!

2016-03-06 @ 01:08:58
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Erika

Det låter som att du hunnit med en massa kul :)

sv. Haha oj, vi har några stycken sådana citat-tavlor och väggord och ja, gillar citat ^^

2016-03-06 @ 02:19:17
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: I am Baam

En härlig vecka är helt klart en giltig förklaring till bloggfrånvaro :D Som du skriver ska man göra det för sin egen skull. Då lyser det igenom i inläggen och det blir roligar för dig som skriver och för oss som läser.

svar: Sorry för sent svar. Jag har typ 30 kommentarer varenda gång jag går in på bloggen hahah så sjukt mycket.

Han har sökt många grafikerjobb i Göteborg. Detta var ett av dom. Genom en konsultfirma som ska hitta en grafiker till en av deras kunder. :D Sjukt spännande. Tänk om jag hamnar i Göteborg igen? :D

Det var riktigt intressant faktiskt. Podden dvs. Nu minns jag ju inte så mycket av det ni pratade om i det avsnittet men jag lyssnade igenom allt och tyckte det var kul att höra. Ska vara snabbare på att ge feedback nästa gång haha.

Det är kul att höra att du håller med. Många vill ju inte förstå psykisk ohälsa även om dom gått igenom samma saker själv. Då är det liksom bara att "bita ihop" tycker dom.

2016-03-06 @ 18:43:43
URL: http://iambaam.blogg.se
Postat av: Tina

Sv: ja de var kul att se hennes första handbollsmatch faktiskt! 😊 Men då går de bra för er! Lycka till! Ja hv lär nog möta Brynäs, jag hoppas verkligen dom går till slutspel! 👏

Är allting bra med dig annars förutom att du har fullt upp verkar det som!😊

Haft en fin helg?

Ha en fortsatt fin söndag

2016-03-06 @ 20:09:45
URL: http://lifelivelaughlove.blogg.se
Postat av: NICOLE

Då förstår man ju att du inte haft tid med bloggen :) Härligt att du hade det bra! SV: jaa knappt någon av oss hade varit hemma så mycket under veckan så det såg ut därefter med ;) Disken ska vi inte prata om. Så hela läggan städades och det tog tid!

2016-03-06 @ 20:33:40
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: sara

Kul att ha varit iväg lite, skönt att komma hemifrån lite ibland. :) Ja nu hoppas jag att rörmockaren hör av sig i veckan så vi kan fortsätta med toaletten i källaren, har redan stått still alldeles för många veckor nu!

Ha det bra :)

2016-03-07 @ 12:49:46
URL: http://sarakarlson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: