Det bästa och finaste dygnet i mitt liv

Tid: 21:10:30
Datum: 2010-08-15
Kategori: Allmänt

Du och jag sitter på sängkanten i den lilla stugan. Den är inte alls stor, men det rör oss inte, för vi behöver inget större än såhär.
Utanför fönstret drar molnen förbi och på taket hörs regnets smatter.

Vi sitter där på sängkanten, tätt tillsammans, jag till vänster, och du till höger. Vi lägger armarna om varandra, du lutar dig mot min axel och jag lägger näsan i ditt hår, drar in din doft. Det luktar nytvättat och jag drar in andetag efter andetag, kan inte få nog av din doft. Den är du, och jag älskar den, älskar allt som är du.

Jag stryker dig sakta över håret och vidare ner över ryggen med ena handen, söker din hand med den andra, finner den och kramar den mjukt. Dina händer är så mjuka. Så underbart mjuka, likt slät barnhud. Jag pussar dig försiktigt i pannan, där ditt huvud vilar mot min axel, och viskar att vi kan lägga oss ner istället.
Det gör vi. Vi lägger oss tätt, tätt tillsammans i den nybäddade sängen. Ovanpå täcket, med dina lakan du har haft med dig, som även de luktar speciellt.

Allt känns fortfarande en aning overkligt, precis som det gjorde hela tågresan, där vi mest satt tysta, i våra egna tankar och log av lycka över att äntligen få vara tillsammans, och den 3km långa promenaden till campingen. En promenad där vi, mitt på gatan, bara var tvungna att krama om varandra, länge och mjukt. Det gick bara inte att vänta tills vi kom fram och vi struntade blankt i om folk tittade.

Nu ligger vi här, tätt tillsammans i den ganska breda sängen. Du fortfarande till höger och jag till vänster. Du vilar huvudet mot min högerarm och vi kramar om varandra. Hårt, så hårt, men samtidigt så mjukt och försiktigt. Vi låter lyckan och kärleken av att bara vara nära varandra strömma ut i hela våra kroppar. Från det djupaste av våra hjärtan och ut i varje liten mm av kroppens alla vrår. Vi fylls av en värme så underbart varm och fin.

Jag lägger huvudet i gropen mellan din axel och din hals, pussar dig försiktigt och mjukt över hela halsen och det går rysningar genom hela kroppen. Rysningar av den renaste och finaste av kärlek och lycka. Känslan jag har i hela kroppen, med centrum i hjärtat, går inte att beskriva i ord, för oj så vi har längtat efter det här. Alldeles för länge, men nu är vi äntligen, äntligen här och inget kan någonsin skilja oss åt. Kärleken binder samman oss, ett osynligt band knyter oss samman, du och jag, bara du och jag.

Vi ligger där, sekund efter sekund, minut efter minut, timme efter timme. Trots att tiden går känns det ändå som att den står still, för här finns bara du och jag. Du och jag, förevigt förenade i en bubbla av trygghet, kärlek, lycka och värme. En bubbla ingenting någonsin kan spräcka.

Utanför fönsttret mörknar det långsamt och vi kryper ner under täcket, fortfarande tätt tillsammans. Att det blir varmt där under täcket rör oss inte alls, för det är bara mysigt. Mysigt, tryggt och kärleksfullt. Bara att ligga där, tätt intill dig, ger en så enorm känsla av lycka och trygghet, men så dina armar runt mig, dina händer i mitt hår och längs min rygg och dina sammetsmjuka läppar mot mina, gör den känslan tusen gånger mer påtaglig och fin. Din beröring är som smekningar mot mitt hjärta, som så otroligt ömma och kärleksfulla smekningar. Du smeker både min kropp, mitt hjärta och min själ. Allt som är du är så underbart fint och vi njuter av varje liten sekund tillsammans.

Kramar blandas med fina ord, smekningar över ryggar, armar, hår och kinder, pussar som täcker hela våra kroppar och gör dem alldeles blöta, och  kyssar så mjuka och fylda av kärlek att inga ord någonsin kan beskriva dem. En helt igenom magisk natt och vi somnar till slut, efter många timmars mys och när mörkret sakta flyr utanför fönsteret och dagen långsamt tar sin början, tätt, tätt intill varandra, i varandras armar, med huvudena så nära, så nära varandra.

Nästa dag kommer innehålla ännu mer mys, både i stugan, men även på en filt, några meter från en motorväg. Du kommer vila huvudet i mitt knä, jag kommer värma dig, bilar kommer tuta på oss och vi kommer föreviga allting med kort och videos. Allt detta vet vi ännu inte om, för nu ligger vi tätt tillsammans, så lyckliga som vi aldrig någonsin har varit och sover , med varsitt lyckligt leende på läpparna. Vi vet att vi kommer tillbringa många, många minst lika fina nätter tillsammans genom våra liv, men det här är ändå den 1:a natten tillsammans och den är speciell på sitt sätt.
Bara du och jag hjärtat, bara du och jag, nu och föralltid. <3

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och mycket, mycket mer, min eviga dröm. <3

Kommentarer
Postat av: Evelina

Svar: Jao, eller jag kunde inte somna utan öronproppar så man kan väl säga att jag var beroende :p Men inte nu längre



Mysigt inlägg måste jag säga :) Låter som att ni haft det mycket trevligt <3

2010-08-16 @ 00:06:25
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Jorå, visst var det lite småläskigt det där med räddningssituationen. Jag har liksom aldrig varit så nära något sådant..



Haha, njae.. Lovisa är inte så intresserad av hockey ;D

2010-08-16 @ 00:08:15
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: alexandra - AALEXANDRAT.SE

GOD MORGON! sovit gott? :)

2010-08-16 @ 02:12:01
URL: http://aalexandrat.se
Postat av: S.

Gulligt inlägg.

2010-08-16 @ 08:47:24
URL: http://onepapercut.blogg.se/
Postat av: tess

Å så fint du skriver... jösses.... å de verkar verkligen jättefint. Jag hoppas verkligen att detta blir något för livet. Att ni verkligen hittat rätt och kan klara detta trots avstånd osv... KUL... glad för er skull verkligen.



Jag har inte så ofta lök hemma av nån anledning nu för tiden... helt sjukt så jaaa nej ja har inte stora bitar i färsen och om jag har lök så river jag min. så gjorde alltid mamma å även jag.



Sås? Sås blir de av skyn när man lagar maten... å den gör jag sedan sås av. Med grädde å soya i.... typ. Reder av. Så jag får olika sås varje gång eftersom de beror på kryddningen.



Nej jag håller med dig... kärlek kan inte bara försvinna från en dag till en annan men andra påstår de. Jag tror inte riktigt på de alls. Utan ajg tror oxå att de är något som tar lite tid. Det jag skrivit kan jag inte ge någon bakgrund till här... de är ord... som en dikt...



Dagarna har varit bra och imorgon börjar jag jobba igen... har ärligt inte lust. Jag ahr verlkligen kopplat bort jobbet och de ska bli intressant å se om något hänt där borta eller om tiden stått stilla som de så ofta gör.



Idag är de sol men de blåser riktigt. Daniel är hemma idag eftersom hans morbror gick bort igår. Får se vad dagen innehåller. Vad som händer.



Jooo.... när ska ni ses igen? Bestämt något??



Kramen

2010-08-16 @ 09:45:48
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Emlan

Vad fint :) Kärlek är underbar!



Haha, jag tror vi kom fram till att hon skulle vara Alice i Underlandet, men hon hinner säkert ändra sig :P



Haha, finns massa kläder man tvättar i 30 :P



Jag läser till förskollärare där och det är riktigt roligt :) Vad ska du läsa?

2010-08-16 @ 11:40:33
URL: http://emlanherself.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hur träffades ni? :)

2010-08-16 @ 12:58:08
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: tess

Ja brunsås kan man säga. Ja nej min sås blev inte bra i början heller de lär man sig... ler.



Ja avståndet kan ju göra att man inte tröttnar att kärleken varar på ett annat vis men de kan oxå tära för de är jobbigt att inte ses. Det tar oxå längre tid att lära känna varann. För de är ändå där i vardagen när den riktiga vardagen sätter in som gör så mycket skillnad. Har varit med ett tag så jag vet. MEN de är ju olika för vi är olika. Så jag hoppas å tror på er och har man en inställning där båda vill samma så brukar de mesta gå.



Å ja man måste ibland lämna och släppa de gamla invanda. Även om jag vet att de inte är på samma sätt för dig som inte är seende så är de skillnad att flytta till en ny stad ensam. Flyttar du nu så kommer du göra det med någon... någon som kan vara dina ögon till en början. Så ja tror på detta. Våga Johan.



Men hon är alltså ett år yngre än du och bor fortfarande hemma eller?



Idag är jag ledig... jag börjar imorgon kväll å tack för att du finns...



//tess

2010-08-16 @ 14:54:28
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Jennie

va fint du skriver! de låter så underbrart

2010-08-16 @ 15:38:22
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: anna

Åh så underbart det låter! Kärlek är verkligen det finaste som finns på vår jord.



Svar: Det står "Always laugh when you can. It´s cheaper than medicine". Så sant och fint det med.



Ja, skolan i sig är helt okej :) Men somsagt allt plugg man måste göra efter en lång skoldag är jobbigt..



Precis!



Inte jag heller, men det skiljer sig nog mycket beroende på program och om man går på kommunal/privatskola..:)



2010-08-16 @ 18:08:58
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: NATALIE

åh jag bara ler ler ler :) så fint! och du skriver så bra!



svar: Numera är det mörkt, ja vad ska jag tro, runt halv 10. Tidigare under somrarna blir det aldrig mörkt här uppe, det gillar jag :)



Jag förstår hur du tänker, men det är ju din blogg så :)

2010-08-16 @ 18:34:38
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Åh, det var det var verkligen magiskt, sagolikt!



Du är världens finaste människa, min vackraste och mest fantastiska dröm!



Du finns djupt inne i mitt hjärta, omlindad i så mycket kärlek ett hjärta kan utstråla!



Jag älskar dig!

2010-08-16 @ 18:59:46
URL: http://alexandrawittgren.blogspot.com
Postat av: Anonym

Oj så fint beskrivet, verkligen, blir så glad av att läsa! :D Låter jättevackert.



Bra idé! Tack för förslaget ;)



Ah okej, ja september-riktigt början på oktober brukar jag tycka är den jobbigaste tiden på året!



Precis, timrå är ju ett elitserielag också, så det är ju inte dåligt, verkade ju vara riktigt jämnt ;)



Jaha, vad konstigt :S Nej för mig funkar det att gå in genom adressfältet! :)

2010-08-16 @ 19:02:56
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Matilda

SKRIV EN BOK

2010-08-16 @ 23:00:59
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Sandy

Hej Johan!

Jag undrar också hur du och Alexandra träffades?

Du skriver så fint.

Ha det! /Sandy

2010-08-17 @ 10:43:07
URL: http://lilzandy.blogg.se/
Postat av: Emlan

Haha ja hon är go min mamma :)



Nej det har du rätt i. Kärleken är finast av allt! :)



Haha nej men det är nog mest tjejkläder som tvättas i 30..varför vet jag inte :P



Jag har 3 år kvar, har bara läst ett halvår. Åh, dramakommunikation låter intressant. Det blir nog trevligt :)



2010-08-17 @ 11:26:39
URL: http://emlanherself.blogg.se/
Postat av: tess

mmmm.... den ungen du.

2010-08-18 @ 17:13:33
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Detta med akademiker... jag har blitt påhoppad vet du på bloggen att jag tror att jag skriver som en akademiker... sedan är de så att jag läser en blogg som jag börjat syna... ja syna. De stämmer liksom inte de hon skriver. Någon skrev då att hon skrev så korrekt och då svarade hon att det kunde bero på att hon kom från en akademikerfamilj så hon var akademiskt uppfostrad. Läs mamman är förskolelärare... allt ska va liiiite liiiiite finare där och när jag har ifrågasatt vad hon varit med om så fick jag genast ett anonymt påhopp.



Vidare så har hon skrivit att hennes fd man jobbar utomlands och så vidare... som sagt döm om min förvåning när de va Norge hon menade. I detta fallet är de för att de ska låta mer än va de är. Skriv Norge... Grekland eller va de nu är. Sluta dölj saker i fina ord liksom.



Så det är det som inlägget kom av.

2010-08-18 @ 17:20:03
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de där med sås å mat kommer du lära dig om du vill å de tar sin tid.. man måste våga prova å så... de är så man lär sig.



Ja de komme säkert fungera bra med den positiva inställning som ni har... vill man går de mesta... jag är så glad för er skull.



Ja jag synar... hon påstår saker som inte går ihop som hon råkat ut för. Å jag blir inte poppis när jag ifrågasätter. Det är alla hennes läsare som hoppar på mig sen.



Å ja jag håller med dig... utomlands kallar inte jag Norge.,,,, mina barn tycker ju de men inte vi vuxna... men vill man va märkvärdig säger man så när ens partner åker å jobbar de låter flott vet du å som att man tjänar stora pengar å har ett enormt fint jobb.



Min kompis brukar dock jobba utomlands men inte skryter han om de å nått fint jobb har han heller inte... han blir nog rätt skitig på jobbet... ler.



//tess

2010-08-18 @ 18:18:49
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag fick mvg på båda men jag kan erkänna att jag är mer nöjd med den mer "fina" och inte så raka. Det beror till största anledning på att jag skrev den först, att sedan skriva om en text till mer realistisk och rak är inte lätt! Prova så ska du få se! Att strunta i fina detaljer och fina ord tycker jag är svårt, speciellt när man ska beskriva något man älskar - och jag älskar ju Stockholm.



Känslor är svårt att skriva om, i varje fall när det gäller böcker, för man får aldrig glömma att andra kommer läsa som man väljer att ge ut den och när den väl är ute är det för sent att ångra sig.

2010-08-18 @ 20:17:46
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Matilda

Självklart kan jag beskriva en tävlingscykel! Det är ju min näst största kärlek! Detaljrikt... vidare utveckla det lite så ska jag allt skriva ett inlägg only for you my friend!

2010-08-18 @ 20:21:12
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Matilda

Ja må vara cyklist. Ja må gilla att vara solbränd. Men det finns inget som jag älskar så mycket som vintern. JAG FYLLER JU DÅ! Dum vore jag ju om jag hatade vintern då :D

2010-08-18 @ 20:29:15
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Matilda

Du gör mig generad. Men tack. Jag skriver vad jag känner. Så vad bra att någon gillar det. Boken skriver jag lite med skräck för den kommer läsas av andra.

Puss i pannan min vän!

2010-08-18 @ 20:30:08
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Jennifer

Gud så vackert skrivet! :)

Postat av: Erica

Svar: Mjo, men jag har ingen extern hårddisk och bara ett USB-minne och på det spar jag andra saker och så. ;p



Härligt att du har hittat kärleken! <3

2010-08-22 @ 01:29:45
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Jennifer

hoppas bara jag lyckas :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: