Goalball-SM!

Tid: 23:56:23
Datum: 2010-05-10
Kategori: Goalball

Då har vi varit ute på ännu en resa, den största för våren, med laget.
Den här gången var det Eskilstuna och SM som stod på schemat.

Vi åkte upp i fredags, både med minibuss och Pelles bil, så att vi skulle få plats hela laget. Jana och Louis följde inte med, men annars var alla med, Jennifer och Clara som publik/ledsagare.
Vi visste att vi skulle få storstryk redan på förhand, för så bra att vi kan mäta oss med Sveriges storlag såsom FIFH, FIFH Mighty ducks i turneringssammanhang, IFAS, IFAS Dynamites i turneringssammanhang, och Hammarbys A-lag är vi inte.
Jag hade tippat på 10-0 och game i alla matcher, men det gick faktiskt lite bättre än jag hade trott på förhand.

Vi kom upp till Eskilstuna på fredagskvällen. Då gick vi och åt på en restaurang precis vid hotellet, varpå vi hade lite lagsnack innan vi skulle sova. Tyvärr var jag inte ett dugg trött. Jag låg och tänkte på farmors begravning jag hade varit på tidigare under dagen, kommer ett inlägg om den senare, på A och på massa annat. Till slut somnade jag vid 3:30.

7 skulle vi upp igen.
Då var det bara att äta frukost, en tallrik yoghurt med cornflakes, en grov macka med skinka och paprika, ett glas juice och en kopp kaffe, innan vi bytte om till matchkläder, tog på oss skydd och grejer, varpå vi åkte bort till hallen. Den visade sig vara en gammal lagerbyggnad. Det var jättestort, massa korridorer, öppna ytor och grejer att gå vilse i.

Pelle skulle i alla fall på coachmöte och vi andra såg på SM:s 1:a match, en dammatch mellan MIS och Hammarby. Mis är Göteborg med Åsa och tjejerna och i Hammarby spelar några av de vi möter i Stockholmsserien.

Våran 1:a match var mot FIFH med Gahne, Fatmir, Jimmi och grabbarna. Vi skulle inte ha en chans. Det hade vi inte heller. Jag, Albin och Jonas började, men efter 6 minuter var det game med 10-0. De skjuter som jag vet inte vad och är blixsnabba på returer och allt annat. Vi hinner inte med. Skotten i sig är ingen fara att få på sig tycker jag, men vi måste träna mer på reaktion, explosivitet + allt annat som vi har sagt innan, skott, precision, försvar m.m.

Eftersom att våran match tog slut så snabbt han vi se lite på den andra herrmatchen, som spelades i hallen bredvid, mellan IFAS och Hammarby. IFAS tror jag vann till slut.

Därefter var det ytterligare en dammatch innan våran nästa match spelades. Den var just mot Hammarby. Den matchen fick jag inte spela, men här gick det mycket bättre för oss. Visserligen hade Hammarby Micke, som är med i landslaget och som också har varit nere och tränat oss, men annars har de inga landslagsspelare. Magnus har de också, som skjuter väldigt hårt, men så hade de plockat in 2 killar från Kihl, Andreas och Janne. De ligger ungefär på våran nivå och det var också dem vi lyckades göra målen på. Jonas gjorde 3 och någon annan gjorde 1. Hammarby gjorde dock 14, så det blev game där med, men här lyckades vi uppnå vårt mål, att klara oss till 2:a halvlek. Det gjorde vi och klarade nästan hela den också. 17 minuter hann vi spela.

Efter matchen gick vi ner och åt, pasta och köttfärssås. Kaffet trodde vi ingick, men det ingick bara för funktionärer. För alla andra kostade det 10kr. Det ville jag inte betala, för så sugen var jag inte, men Clara, som var med som åskådare och ledsagare, var snäll och köpte en kopp åt mig.

Klockan 14:50 spelade vi våran 3:e match för dagen, nu mot IFAS. Här började Oskar, Andreas och Jonas, men Jonas fick problem med sin höft igen och tvingades utgå. Som den vinnarskalle han är blev han ganska sur efteråt. Jag fick hoppa in istället och Albin bytte in istället för Andreas, som nu hade gjort det riktigt bra, till skillnad från 1:a matchen, då han var helt förvirrad. Han hittade inte sin position på planen, var ute i kastzonen och irrade, svarade inte när man ropade på honom och var allmänt sett helt lost. Pelle tvingades byta ut honom då. Nu byttes han också ut, men nu för att alla skulle få spela.

Jag, Albin och Oskar höll i någon minut i 2:a halvlek innan IFAS fick in 12-2 och det var game igen. Dock tyckte jag den matchen var riktigt bra och jag gjorde 1 av våra 2 mål. Dessutom var det på Totte, sa Pelle, och inte på Haidar, som man kunde tro. Han spelar ju vanligen i IFAS Power, deras B-lag, som vi bl.a. möter i Stockholmsserien. Dock märkte IFAS att vi försökte utnytja honom, så de satte in honom som center. Både Totte och Piotor är grymma i försvaret, så det blev inte lätt, men 2 mål fick vi i alla fall in.

Dagens sista match var återigen mot FIFH. Man möter alla lag 2 gånger och nu gick det precis som i 1:a mötet, game efter dryga 5 minuter och dagens sämsta match var ett faktum. Även om tiden var ungefär samma som i 1:a matchen så kändes det inte alls bra för min del. Innan matchen hade vi stått och skjutit i ca 30 minuter. Kanske påverkade det, men jag fick inte alls till mina skott och försvaret var sådär. Tar man dock hänsyn till vad det var för motstånd så var det ändå ganska bra. Linda, som satt på bänken med Pelle, sa att hon var helspänd och nästan skrek. Det såg ut att göra så ont tyckte hon och hon skulle aldrig ha vågat slänga sig på sådana skott.

Efter matchen åkte vi tillbaks till hotellet där vi duschade och fixade oss för att gå och äta. Samma restaurang som kvällen innan, för de hade så god mat där. På fredagen tog jag fläskfilé. Så var det en skål med pommes, en annan med bearnaisesås och lite grönsaker till. På lördagen var det likadan pommes och bearnaise, men hamburgare istället för fläskfilé. Den var ruskigt stor och det blev sörjigt och äckligt, som vanligt när man äter sådär stora hamburgare.

Efter maten åkte vi bort till ett hotell nära arenan där det skulle vara någon typ av mingel. Det var mycket bättre än det som var i Malmö tidigare i vår, där man fick pastasallad, en festis och stå vid ett bord för att det inte fanns sittplatser åt ens 10% av alla som var där.
Nu fick man en öl, ett glas vin eller en dricka,+ nötter och annat + att det fanns bord att sitta vid. Det gjorde vi, men jag var så mätt efter maten, så jag orkade knappt ölen.
Runt 10 gick vi tillbaks till hotellet för att sova, men jag var inte så trött och somnade inte förrän 1:30.

Upp 7 var det även igår för att äta frukost, samma som på lördagen.
Sedan packade vi, bytte om och traskade mot arenan, där vi skulle spela 1:a matchen 9:50.

Den var mot Hammarby. Oskar kände av pollen och var förkyld, så han kunde inte spela. Jonas hade fortfarande ont, så han kunde inte heller spela. Alltså var vi bara 4 spelare och jag Albin och Jakob började. Jag fick vara högerback för en gångs skull, eftersom att Jakob ville spela vänster.
Matchen gick, precis som dagen innan, bra, även om vi inte klarade oss riktigt lika länge som dagen innan. 15 minuter tog det nu och resultatet blev 11-1. Målet gjorde Jakob.

Det funkade bra att spela högerback där också, även om det kändes lite konstigt i början. Därför fortsatte jag där i vår sista match, mot IFAS. Det var jag på högern, Albin i mitten och Jakob på vänstern. Den matchen var dock riktigt dålig och jag är inte alls nöjd med den. Det 1:a jag gjorde, på 1:a skottet, var "high ball". Min 1:a och ända straff under alla matcher. IFAS gjorde mål direkt och öste sedan bara på. Jag släpte in flera bollar, flera st mellan Albin och mig. Pelle sa att det såg ut som att vi inte riktigt vågade slänga oss där. Vågade gjorde jag, men det kändes ovant, eftersom att jag aldrig brukar slänga mig åt vänster. Så Jakob och jag bytte efter en timeout, men det gick inte mycket bättre på vänsterbacken heller och 10-0-bollen gick förbi mina fötter. Riktigt dåligt var det, men någon match måste ju vara den sämsta...

Efter den besvikelsen gick vi ner i källaren för att duscha. Troligen hade det varit något gammalt lager där nere, för omklädningsrummet var stort som en hangar.
Innan vi åkte hem såg vi på herrfinalen mellan FIFH och Hammarby. Det är helt sjukt vilka skott de får till. När de värmde upp sköt de så sargen bakom mål nästan flög iväg. Jimmi har ett grymt skott, men resterande FIFH är inte dåliga de heller. Det är inga lösa skott om man säger så.
FIFH var överlägsna i finalen och ledde med 8-0 ett tag, men Hammarby kom tillbaka lite och blev till slut bara gamade med 13-3. Micke såg jättesur ut på prispallen sa Pelle.

Förra veckan blev ganska lugn, men trots det bloggade jag inget mer innan vi åkte. Jag hann ändå inte, för det var träning på tisdagen och träning på onsdagen. De träningarna gick bra. På tisdagsträningen tyckte jag alla sköt bra. speciellt Albin och Jonas, som var med då eftersom att han inte kunde komma i onsdags, sköt riktigt bra. Det blev i princip skott i 2h.

Annars hade jag sovmorgon varje dag förra veckan. Sista måndagen utan valbara kurser, sovmorgon på tisdagen och onsdagen, som vanligt, och även på torsdagen, eftersom att vi läste bok på tyskan förra veckan och jobbar själva på historian. Undrar dock hur många det är som verkligen jobbar där, jag har inte ens börjat...

Idag var det upp 7, för 3:e dagen på rad, som gällde. Det var 1:a måndagen sedan vecka 13 jag gick upp så tidigt. Dagen var helt normal, utan några konstigheter. Ett litet förhör var det på religionen. Det gick kanske inte så jättebra, men helt okej. VG-- fick jag förövrigt på min uppsats där i religionen.

På svenskan har vi börjat med den sista grejen innan studenten, en muntlig framställning av en känd person. Vi är i grupper med ca 5 i varje grupp. Så har vi fått en känd person som vi ska prata om och hålla ett tal som personen i fråga har hållit. Vi fick Jesus av alla människor...

Imorgon har vi ingen träning och inte på onsdag heller. Då skulle vi ha haft träning, men det var inte så många som kunde då, så den är framflyttad till lördag. Då kan dock inte jag, för då är vi i Tyskland.
Vi åker på torsdag morgon, jag, farsan och Jocke, och kommer hem på lördag kväll. Det ska bli kul. Får se om jag hinner slänga upp ett till inlägg innan dess. Det tror jag inte, så ni får ha en bra vecka och så hoppas vi att vårvädret hittar hit snart! :)

Vi avslutar med en låt, Sky marshall arts - Back in the day (Dancebangerz! remix)


Kommentarer
Postat av: tess

Hej där... rolig läsning om er tripp till Eskilstuna och SM... hur många lag i detta finns i Scerige idag? Vet du? Är det stort bland er synskadade. Jag tycker ju liksom tjejen på bänken att fy va otäckt på något vis ni kastar er efter en boll ni tror er höra på ett speciellt ställe och AJ va ont de måste kunna göra.... att egentligen kasta sig lite på måfå och utan att veta när man inte ser. Men så kanske mani nte alls känner de när man inte ser utan är en sån där föreställning vi seeende har... att mankanstar sig i tomma intet på något vis. Jag beundrar dig som satsar på sporten... HEJJA HEJJA...



Ni verkar ha haft det trevligt dock med god mat och matcher även om man inte vinner. Men ni vet ju redan innan och ja menar det är ju ändå ett äventyr.... en erfarenhet.



Skolan börjar sakta men säkert ta slut... och det verkar ju gå bra för dig i alla ämnen. KUL...



Hoppas nu att ni får en bra resa till Tyskland.



//Tess

2010-05-11 @ 07:54:56
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: NATALIE

Hoppas att ni får det roligt i Tyskland! :)



förresten så har jag gjort en liten sammanfattning av era ord och bilder av våren, din beskrivning om vad våren är för dig finns med! :)

2010-05-11 @ 17:39:23
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: tess

Ja använder fel ord... inte måfå... men ja du vet man kastar sig utan att man ser... de känns då som om man skulle kunna landa hur som helst... men givetvis har ju även du kontroll på din kropp men för mig är det som att tänka att jag fumlar i ett rum som är kolsvart och plötsligt slänger jag mig mot ett ljud... fy så hemskt... de skulle jag aldrig våga.



Men övning ger väl fördighet och det är väl inte så som jag tänker... för jag kan ju inte förstå hur det är...



Mighty Ducks finns de en MC klubb som heter hemmavid..



Du ÄR duktig i skolan och nej man kan inte satsa på alla ämnen och heller inte vara kanonduktig i varje..



//Tess

2010-05-11 @ 18:51:36
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

>Nej de är ju just så att man har en bild över hur folk är och hur de fungerar genom att titta på utseendet men det kanske inte alls stämmer. De felsta röknar nog med en del fördommar och vissa står för just detta de signalerar men vi måste ändå tänka att det kanske finns en människa utan dessa åsikter eller det sätt vi tror ska finnas. Sedan behöver man inte vilja se ut så själv... eller tycka det är snyggt.



//tess

2010-05-11 @ 18:54:13
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

En sak i skolan... där en lärare inte kan ta kritik eller att man ifrågasätter. Det fanns verkligen stöd för att ifrågasätta men hon blev sur till slut. Som lärare måste man ju ändå tåla att man undrar... speciellt när det handlar om tolkningsfrågor... och olika syn att se på och behandla olika saker. Men jaaa ja vet inte. Jag blev så ledsen till slut.



//tess

2010-05-11 @ 18:55:47
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Matilda

Japp, det har publicerats tidigare. Jag flyttar över de jag tycker bäst om, hihi.



Biljetter till Paralympics i London är släppta! :D :D

2010-05-11 @ 22:14:15
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: tess

Anledningen till att jag ifrågasätter är att de lär ut olika men utgår från samma handbok. Det handlar alltså om tolkningsfråga. När jag undrade hur de kunde lära ut olika skrev hon plötsligt att jag tolkade fel... i nästa stund skulle jag fråga vad den som skrivit texten menade... när jag gjorde de och den oxå sa som jag hade tolkat ryckte hon själv loss en rad om lokala föreskrifter... att jag på mitt jobb skulle se till att saker följdes... nåja... hon kunde inte ta att hon hade fel.... de e helt sjukt.



För visst man får fråga på rätt sätt men hon e van att jobba med ungdommar som bara tar de hon säger... jag är vuxen å tar inte ett nej för ett nej om jag inte alls får ihop de...



Ja nej jag vet ju att de inte är samma sak men de skulle kännas så för mig att jag slängde mig i ett mörkt rum... men förstår ju att de är vad jag tror för att jag inte vet.



//Tess

2010-05-11 @ 22:19:11
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Inte kul att få sova så lite.. :/



Åh, JESUS! Då skulle ni haft mig i gruppen, haha, jag hade jublat...

2010-05-12 @ 15:20:02
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Vi får nog aldrig veta om kvinnors eller mäns luktsinne är bäst ;p Och ja, hoppas verkligen att denna sommar blir underbart varm! :)



Jag har sagt det förut, men säger det igen - du skriver väldigt mycket. Kanske blir det så för att du skriver så pass sällan ;p

2010-05-12 @ 17:26:38
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: ja jag håller med, våren kommer i alla fall väldigt sent i år.



i helgen ska jag träffa kompisar då jag fyller år och så ska jag passa på att vara ute om vädret blir fint! :)

2010-05-12 @ 18:17:13
URL: http://naataali.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh vad kul med tyskland !



Haha, punka igen... Samma hjul, trots bytt däck och slang :/ (tog från annan cykel som används till "reservdelar" ;P)



sv. Ja ja har svårt att tro att Hadelöv är lika suverän som han var den här säsongen (inte klokt så bra säsong han gjorde), så jag tror att det kommer bli jämn strid mellan han och Jocke om att få stå, som det tidigare vart mellan Hade och Pumba ;) Ska bli spännande!



Haha ja, helt omvänt i grupperna nu i VM!

Jag har faktiskt ingen blekaste hur det kommer sluta så det ger nog inget att jag tippar, och särskilt då inte kronorna. Dom vet man verkligen aldrig med x) Vad tror du?

2010-05-12 @ 18:37:01
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: anna

ha så kul i tyskland :)



svar: åh vad skönt :) vi har typ hur mycket som helst nu, men det mesta ska vara klart nästa vecka, så snart blir det väl lugnare..



Antagligen ska vi till kroatien i år igen, är dock inte bestämt vilken stad eller så..

Nej, sovmorgnar är bäst! :)



Här i skåne går de flesta nog ut den 11 juni, men vet inte hur det är i övriga sverige, vi här nere är kanske lite efter ;) haha.



Okej, det försvårar ju lite..Men alltså hur kan du typ läsa typ bloggar och sånt på datorn? :) förlåt för att jag frågar, men jag är nyfiken..

2010-05-13 @ 19:03:10
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: tess

Hlppas du har det bra i Tyskland... kram på dig. //tess

2010-05-15 @ 11:34:02
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Trevlig söndag. //tess

2010-05-16 @ 15:31:02
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Alex

svar: Folk som har någon form av förtidspension är ju oftast sjuka. Jag tror de flesta som kan jobb- vill jobba!

Men vi måste bli bättre på att få fram rätt person till rätt plats, så alla som vill och kan jobba får göra det.



Du är för bra!

Kram! <3

2010-05-16 @ 21:22:19
URL: http://alexandrawittgren.blogspot.com
Postat av: Matilda

Tack, tack fina vän.

Kärlek är bra underbart va? :)



Ingen aning om vad biljetterna kostar, vad de än kostar så är en sak säker, jag kommer vara på plats.



2010-05-16 @ 22:16:13
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Alex

sv: Vad kul :).

Skicka den :)



Jaså :( Fyfan.. för sånt.



Kramar <3

2010-05-16 @ 23:14:11
URL: http://alexandrawittgren.blogspot.com
Postat av: Malin

Vad är goalboll för någonting roligt månne tro?



svar; hujhuj, här kommer ännu en jättekommentarer (dock tror jag inte att jag kommer få med alla dessa frågor och sånt som jag fått, haha) men precis som du skriver så är långa kommentarer roliga; bättre än "hej, fin blogg" och liknande.



nåväl; skänninge har jag aldrig hört talas om nej. men det är väl ungefär som furuvik? ett sånt där liten ställe som ingen egentligen lägger märke till, eller har jag helt fel? haha.



Eftersom att jag har ett år kvar i skolan så har jag väl inte sådär jättestor koll på vad jag ska göra efter studenten. Dock vet jag att jag vill resa, jobba som volontär kanske, och utbilda mig till reseledare (så tillskillnad från de flesta har jag en ganska klar bild på vad jag ska göra). Dock kan det bli lite hur som helst eftersom att jag ska försöka att klara av att leva först; att verkligen LEVA och inte leva så som jag gör nu.



Apropå svennebanan (fysatan vad jag hatar den låten apropå ingenting, riktigt sådär "ånej"-rysningar i hela kroppen när den spelas), när det kommer till musik så brukar jag förklara det med svensk pop, pop/sing songwriter överhuvudtaget. För att nämna några; Kent, Lars W, Håkan, Damien Rice, Queen, She & Him osv osv i en mindre evighet. Den här spellistan sammanfattar nog min musiksmak ganska bra; http://open.spotify.com/user/hallonte/playlist/3nwdk8WYrYkPWV1Fv87sXh



Det här med min mage vet jag faktiskt inte riktigt hur jag ska förklara det. Jag har helt enkelt inte varit så snäll mot den med diverse olika sätt att tappa vikt på, svält osv (jag har haft anorexi och bulimi i cirka tre år nu och min mage har fått tagit en hel del stryk). Jag tål inte stress allt och får magkatarr ganska så lätt, och ja.. det var väl det jag hade att säga om min intressanta (och bråkiga) mage.



Hare bäst!

2010-05-17 @ 19:14:12
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Haha, ja.. Jag tycker att skyltdockorna på Gina Tricot ser "verkliga" ut (ibland). Njae.. Inte överdrivet lätt för att bli brun.. Johan har lättare :p



Fullt upp ;p Vilka tidiga mornar också.. :/ Gott med fläskfilé. Jag äter alldeles för sällan på restaurang känner jag.. Har väl inte riktigt råd :p

2010-05-17 @ 21:31:30
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: tess

Jag har varit TESS för så många sista åren så jag är TESS för många idag... å jag är van det nu och känner det inte konstigt alls.... men om jag inte gillar någon ja då blir jag formell å är THERESE... ler.



Johan heter min Oskar in andra namn. Jag tycker de är fint men då va de faktiskt hans pappa som ville ha med det av samma anledning.



Johan är finare än erik... de håller jag med om.



//Tess

2010-05-18 @ 08:55:55
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Javisst e jag smart... ler.... skitsmart för de mesta å dum som fani vissa lägen. Vila just nu har hjälpt.... så jag är bättre men ska iväg å få behandling sedan.



Retro blomma... ja hur fasen ska jag förklara... kom hit får du KÄNNA.... blomma med runda blad.... sex kanske??? Som fanns på sjuttiotalet rätt mycket på tapeter osv alltså formen på blomma. Kan inte hitta en blomma som ser ut så i verkligheten.... hrm... känna vore bra nu tror ja.... men lite sjuttiotal å runda blad... enkel blomma...



//Tess

2010-05-18 @ 08:58:26
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Emeliié

Fatta inte riktigt sistaa kommentaren men Cancern är nog snart borta om det va den du mena :D

2010-05-18 @ 09:01:18
URL: http://emeliieruukeel.blogg.se/
Postat av: tess

Ja nacken är ond men de är lite lite bättre idag. Ska iväg sen på behandling.



Ja de behövde ut i verkligeheten de som sätter regler och tar dessa beslut så de ser vad andra lever i för värld. de ser bara sin och ahr ingen som helst förståelse... tyvärr.



Precis börjat i boken somnade ifrån den igår... det är kriminalroman... utspelar sig på Öland och är den tredje i samma svit kan man säga....



//Tess

2010-05-18 @ 10:03:54
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de betyder så mycket. att ha någon vän som står en så nära... och så den stora kärleken förståss...



//tess

2010-05-18 @ 10:04:44
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Nope, inge Millencolin för min del ;p Vet inte ens vem/vilka det är! Haha.

2010-05-18 @ 12:49:15
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: - Hm, du får ta och äta mer då. Fast det gör du kanske redan? Men kanske äta en viss sorts mat eller så!? Eller äsch, jag har dålig koll på sånt där!

- Ja, absolut! Det kan jag göra! Det där kan jag i huvudet som rinnande vatten! Fast.. vad är det du vill veta exakt? Och hur mycket? Det finns ju mycket man kan säga om det menar jag. Typ att Han föddes i Betlehem av en jungfru, flydde till Egypten med Josef och Maria för att undkomma Herodes barnamord, visade sig väldigt klok i templet då Han var tolv år, Hans karriär varade i 3,5 år ungefär och Han predikade att Guds rike kommit och bl.a. helade många människor från sjukdomar, korsfästes och uppstod på tredje dagen. Skulle kunna skriva flera A4-sidor om det.. :D

2010-05-18 @ 17:58:21
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: NATALIE

svar: tack! :D

haha det var ju lite småläskigt att inte kunna se något, då jag tydligen var framme och alla stog där framför mig hade jag tydligen sagt "är jag i en grotta?" och "jag hör vatten!!" haha x)



vädret är fantastiskt fint!



hur var det i.. Tyskland? visst var det dit ni skulle eller är jag ute och cyklar? x)

2010-05-18 @ 18:17:26
URL: http://naataali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: