Känner mig lugn

Tid: 10:53:12
Datum: 2010-11-03
Kategori: Allmänt

Förra veckan var hemsk. Jag tror aldrig jag har mått så dåligt i hela mitt liv.
Helst av allt skulle jag bara vilja klippa ut hela veckan, utom måndagen så klart, knöla ihop den och kasta i en brunn. Det hela kryddades med att jag var nära på att starta en brand när en bakduk låg under en kastrull jag skulle värma vatten i, att jag klämde armen mellan mig själv och dörrposten och att jag i söndags gick rakt in i en dörrkarm och fick ett ganska rejält jack över högerögat. Dock gjorde jag inte bara dåliga saker, jag gjorde faktiskt lite nytta också. Knäskurade badrummet, vek lakan och rengjorde toan.

Just nu känner jag ett egendomligt lugn. Kände så hela dagen igår, även om jag kände mig lite ledsen, och större delen av i måndags.

Det är ett lugn som säger att detta kommer bli bra. Just nu är det väldigt jobbigt, men det kommer bli bra, jag känner det på mig.
Det får ta den tid det tar. Ett förhållande är inte alltid guld och gröna skogar, just nu är vi nere i ett mörkt hål, men det kommer vi ta oss upp ur. Tillsammans ska vi klara det.

Jag kan inte göra mer än jag gör nu. Känner du att du behöver tid, då ska du ha tid. Det kommer bli bra. Jag står här med dig föralltid, oavsett vilket väder som råder. Regn och kyla, sol och värme. Mörk novemberkväll, ljus julikväll. Dag som natt, morgon som kväll. Alltid, när som helst. Jag ska aldrig släppa din hand, vad som än händer, det lovar jag.

Detta kommer bli bra. Det gäller bara att ha tålamod, orka vänta, vänta för kärleken. Det är jag fullt beredd att göra om det är det som krävs. Jag ska vänta på dig, kämpa för vår gemensamma framtid, till den dag det inte går att kämpa längre, då allt hopp är borta, en dag jag aldrig någonsin vill uppleva. För jag vet att du är min största dröm, min mest dyrbara gåva här i livet, mitt livs stora kärlek. Jag känner mig själv och vet att det är så. För alla är det inte lika självklart att man har funnit den rätta på samma tydliga och säkra sätt som för mig, men då får det ta den tid det tar. Man ska inte vara för ivrig, det leder bara till negativa konsekvenser. Ha tålamod och att aldrig ge upp. Det är det som är grejen.

Kärleken är det dyraste och finaste vi har här i livet. Jag vet att jag älskar dig, från det djupaste av mitt hjärta, nu och föralltid. Jag ska kämpa och stå upp för kärleken, för det som är rätt, för det jag tror på. Kärleken. Ett liv tillsammans med dig. Det är min största dröm. Det här kommer bli bra, det känner jag. <3

I övrigt är det Stockholm games nu i helgen. Vi hade anmält 2 lag, men en aning sent, tycker jag, meddelade Kihlgrabbarna att de drar sig ur. Igår, 4 dagar innan avresa. Så nu blir vi bara 5 spelare och får alltså ställa upp med 1 lag istället, men det ska nog gå bra. I Stockholmsserien förra tisdagen, då jag inte var med, gjorde Albin, Jonas och Jennifer, som var med, 2 riktigt bra matcher och en katastrofmatch där det blev game mot Brukarhuset. En vinst blev det dock, 10-6 mot IFAS. Riktigt bra, så önska oss lycka till i helgen så kanske vi även lyckas vinna några matcher då!

Vi avslutar med 2 låtar och en lite kul grej. Först är det en låt som absolut inte är min stil egentligen, men den här låten är riktigt bra och melodin sätter sig direkt. Amaranthe - Leave everything behind!
Sedan kör vi en låt som är lite mer min stil. Lite UK Hardcore i form av DJ Punch feat. Deanne - Suddenly!
Till sist en lite kul grej med Eddie Meduza, Rattens riddare, ganska kul faktiskt :)






Kommentarer
Postat av: tess

Nej ja bryr mig inte heller om att testa fler jag har mina favoriter å hoppas maken kan köpa med mina favoriter hem sedan även om jag borde hålla igen. Jag har ju varit så duktig men idag mår jag skit å jag är varm så lite klass vill jag ha... mums...



2010-11-03 @ 18:12:14
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Emlan

Ja, det brukar ju vara så, (iaf med vinterkläder)att priset blir lite högre om kvaliteten är bättre. Får hoppas på det :)



Ja jag läste det nu. Bra att du ändå känner dig ganska lugn. Inget blir ju bättre av att man stressar upp sig. Ett förhållande går ju upp och ned, alla har det tufft ibland. Bara man ger varandra utrymme och tid så brukar det ordna sig. Och ha tålamod med. Hoppas det blir bra för er snart!



Nej det är klart, blir kanske lite svårare att prata om allt så när man bor hemma. Tror det blir lättare när man inte bor under samma tak.

2010-11-03 @ 20:39:12
URL: http://emlanherself.blogg.se/
Postat av: Matilda

Tack! Du är så snäll. Jag vet inte om jag är klok, jag går som sagt mer på känn :)

2010-11-03 @ 22:12:41
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: matilda

Jobbigt att det varit sån vecka :/ Men som du skriver så har alla typer av förhållanden sina sämre perioder. Det betyder också att det senare kommer gå mot ljusare tider! :)



Ja precis, "norrland" borde vara längst upp i norra sverige tycker jag, mellansverige borde få sitt namn! :)



Haha ja precis, finns nog en tanke bakom orden "jobb" och "jobbigt", att dom ska kopplas ihop ;D



Jo snygga tifon har jag sett att ni har!



Det är bara att he på värmen i husvagnen när vi ska va där haha, eller vad tänkte du? =)



Ja, Jocke gjorde en bra match igår!

Saknas han något i leksand?

2010-11-03 @ 23:50:44
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: Elina

Jobbigt när man är mitt i en downperiod i ett förhållande men tänk på att om man aldrig har down vet man inte när det är "up" :)

Äsch fan...hoppas det löser sig! <3



Min barndomsvän dog för ett år sedan i cancer. Vi lärde känna varandra i 6års, bodde nästan grannar och gick i samma klass till 9an..

Skelettcancer. Det som är värst är nästan att han, redan för 4 år sedan när han fick beskedet, fick veta att han skulle dö. Och han berättade det inte för någon! Så ingen var liksom beredd..

Livet är hårt ibland, och fruktansvärt orättvist! Sådana saker får en att komma ihåg att ingenting varar för evigt och att man ska ta till vara på det man har.



kram

2010-11-04 @ 15:44:42
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Julia

Svar: tack! Och tack för peppen! :D

2010-11-04 @ 15:44:48
URL: http://endagiapril.blogg.se/
Postat av: Elina

Jag förstår hur du känner dig, alltså jag lovar dig att jag om någon vet hur det känns när hjärtat är trasigt.



Nu vet inte jag vad som har hänt, om hon är osäker om någon av er gjort något dumt etc..men oavsett så är kärlekssorg den värsta sorten.



Jag har fått mitt hjärta stampat på, jag har stampat på ett hjärta men idag har jag det jättebra med min kille sedan 4,5 år.

Vi har haft MASSA upp och ner gångar och det har varit BRUTALT. Senaste gången hade det tagit slut på riktigt om det inte vore för att jag vägrade ge upp. Jag tvingade mig på min kille och tillslut fattade han vad han höll på med.



Man ska inte ge upp någon man älskar så mycket.

2010-11-04 @ 15:49:12
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Elina

Fick du min senaste kommentar, ganska lång men jag kan inte se den....? Bytte dator :)

2010-11-04 @ 15:54:38
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Julia

Svar: ja det har jag faktiskt :) Min äldre syster Natalie. Hon driver bloggen naataali.se :)

Hur visste du det? =)

2010-11-04 @ 16:35:03
URL: http://endagiapril.blogg.se/
Postat av: matilda

Haha, jag gillar egentligen alla möjliga djur, mer eller mindre. Vissa asociala djur bara för att det är roligt att ha (t.ex. kryp och liknande), andra för att dom är underbara sociala varelser!

Men helt klart, katten är där bland det bästa djuret enligt mig också :D Ligger högst upp på min lista med.

Ja just ja, så trist det med eran katt.. :(



Usch, ja precis. Det kommer att bli bättre förr eller senare!



Haha precis. Jag tänker egentligen inte skellefte som norra-norra sverige, eftersom jag vet att det finns så mycket mer ovanför oss =)



Ja jag förstår det. Men det går bra annars med eran nuvarande målvakt? :)

2010-11-04 @ 17:57:55
URL: http://matildasodergren.blogg.se/
Postat av: tess

Men förlåt... dumma jag.. ska genast in å lägga till texter till bilderna... SJÄLKLART... ´strssar för mycket.

2010-11-04 @ 18:21:34
URL: http://tess701.blogg.se701.blogg.se/
Postat av: Elina

Mm jag förstår, det är en fas som jag tror alla par har. Min kille har känt sig osäker flera gånger, jag har aldrig känt mig osäker på det sättet - kanske för att det inte har funnits utrymme för det.



Jo det låter bra, att ge henne tid att tänka. Man kan ju inte påverka någon annan. Förstår att det är svårt för dig, verkligen. Hoppas att ni är ärliga med varandra och att det inte är några spel, ibland kan jag känna att jag spelar ett spel för jag vet att när jag inte hör av mig till min kille - då hör han av sig..



Det är en naturlig reaktion att kämpa för det man vill ha. Det tråkiga är att om man kämpar för hårt drar den andre sig bort ännu mer :S



Jag hoppas att det löser sig till det bästa för er <3

2010-11-04 @ 18:42:57
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

tur att den veckan är över nu! lät inte skoj



sv: ja det var mest semester. jag och min kompis ville göra nåt annat än att bara sitta hemma under höstlovet :) det kommer komma upp bilder och text på bloggen om vad jag gjort där, så det är bara att hålla utkik ^^

2010-11-04 @ 20:45:23
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Jag bodde i Laxå tidigare :)



ja, precis.. Tillsammans klarar ni det :D

2010-11-04 @ 21:24:38
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Emlan

Ja det är skönt:) Fast det tar en timme med tåg till skolan och så ska det fungera med tåg så man kommer dit tidigare och hem senare :P



Nej absolut inte, förhållanden måste man arbeta med. Självklart går det ner ibland. Men är båda villiga att försöka och kämpa så brukar det ordna sig. Ja det blir säkert bra, bara hon får fundera lite och sådär. Hoppas det löser sig!



Ja absolut, jag pratar mycket mer om viktiga saker med min mamma nu när jag inte bor hemma så jag förstår absolut! Och pappa och jag är närmare varandra nu med. Jag tror man går varandra på nerverna en hel del där mot slutet. Man känner själv att man börjar bli stor och är trött på allt som har med hemma att göra. Nu älskar jag att komma hem till familjen :)

2010-11-04 @ 21:30:11
URL: http://emlanherself.blogg.se/
Postat av: Erica

Sena svar: - Ja, nu sms:ar jag nog ganska mycket. Mer än vad jag gjorde förut iallafall. Du då?

- Hon bor i Kållered.

- Vi betalar 2500 var i månaden.

- Det blev helt underbart bra med flytten och jag trivs väldigt bra i Stockholm nu och jag älskar skolan! :)



Knäskurade..?

Hoppas att det löser sig med kärleken! <3

2010-11-04 @ 22:19:00
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ja, jag tänkte lite på dig när jag skrev inlägget, du gillar ju när jag beskriver saker och ting detaljerat :)



Och du, tack så jättemycket för dina fina ord.

2010-11-04 @ 22:34:41
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Julia

Svar: Jaha, på så vis ;)

Det ska jag absolut hälsa till henne. Hon lär bli väldigt glad :D

2010-11-05 @ 07:11:26
URL: http://endagiapril.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

dåligt att dom meddelade så sent! :/



sv: jo verkligen!



okej, det lät ju inte så bra :/

2010-11-05 @ 09:25:16
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de blir lite kalas för Daniel i dag annars händer de inte alls mycket. Skönt på sätt å vis. Ska försöka hinna pyssla lite oxå.

2010-11-05 @ 12:16:38
URL: http://tess701.blogg.se701.blogg.se/
Postat av: sandra R

Så fina ord!

Hoppas verkligen det löser sig.

2010-11-06 @ 23:09:13
Postat av: Johan

Tack Sandra. Det hoppas jag verkligen också, av hela mitt hjärta och lite till...

2010-11-08 @ 22:20:50
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- haha jo jag märkte det men kom igen! hockey istället för fotboll? DU MÅSTE SKOJA!

2010-11-26 @ 16:28:30
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: