Stiko Per Larsson - Bröder

Tid: 11:43:00
Datum: 2014-09-11
Kategori: Musik

Gameday! Ikväll smäller det och Tegera arena kommer att koka. Mina damer och herrar, det är premiär för SHL säsongen 2014/15!

Innan match kommer Norra stå sjunga denna för full hals. Det är låten som symboliserar Leksands IF. "Vi är bröder och ingen annan är som oss", det stämmer väldigt bra och inte helt otroligt är det att det var just det Stiko Per Larsson tänkte på när han skrev låten. Han själv är nämligen från Dalarna och är en riktig leksing. Låten är också en hymn till Leksand från början, det ni.

Så, nu alla masar och kullor, nu kör vi!

"En tid har halvvägs runnit ut
Och vad det än blir så har ni tur
Och vi har sett allting förut
Låt det bli ett lyckligt slut

Det finns inga vackra soldater
Som för dig och för fallna kamrater
Vi säljer oss så dyrt
När vi står här

Oh, vi blöder och svär
Som dom bröder vi är
Det finns inga mirakel att köpa loss
Men det stör ingen här
Vi har allt vi begär
Och vi är bröder och ingen annan är som oss

Oh, vi blöder och svär
Som dom bröder vi är
Det finns inga mirakel att köpa loss
Men det stör ingen här
Vi har allt vi begär
Och vi är bröder och ingen annan är som oss
Och vi är bröder och ingen annan är som oss
Och vi är bröder och ingen annan är som oss
Och vi är bröder och ingen annan är som oss"

Texten är ursprungligen hittad på letssingit.com, men jag har modifierat den så att den passar den här versionen av låten. Det finns en längre version som inte är lika mäktig.

här kan ni i vilket fall lyssna på låten. Lyssna, njut och tänk er några hundra blåvita supportrar som sjunger för full hals. Det är mäktigt.


Kommentarer
Postat av: danten89

heja heja ;)
hur går SHL idag och i vinter?;D
LHC är dem på tapeten?

Jaha, kul info ;)
jag ser ju helst film.
Dock har jag bara en soundbar framför min tv nu, som ger bra ljud i mitt rum^^

Hur är det annars ? =)

En av varje i er lägenhet? ;)

Hur långt går du då?

Kommer det bli en bra höst=)?

2014-09-11 @ 12:42:21
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: caroline ♡

Sv: Men vad tråkigt! :/ Jag skulle nog aldrig kunna göra mig av med mina katter.. Men det är klart man ska tänka på kattens bästa i sånt här läge!

Haha ja det är mycket bättre att diska! Är du "dålig" på att laga mat eller varför undviker du helst det? Jag är helt värdelös i köket, enligt mig själv iallafall. Sambon tycker inte jag försöker tillräckligt mycket bara, haha. Jag har till och med fått micron att börja brinna av att bara värma mat därinne, så mina kunskaper är lika med noll haha.

Ja jag förstår precis hur du menar. Det är som att läsa en bok. Där ser du inte heller bilder eller hur karaktärerna ser ut, utan där måste du måla upp en bild i huvudet hur karaktären ser ut. Ja, det kan vara mysigt det också, iallafall när man läser en bok. :)

2014-09-11 @ 13:20:43
URL: http://carolineanette.blogg.se/
Postat av: NICOLE

Ja man kan ju alltid hoppas att det går bra ;) Hah nä skoja bara, ikväll kan de väl få vinna ;)
Och herren här över - Japp LHC är på tapeten ;D

SV: Äh skolan kan vänta lite ;D Hoppas du hinner med allt du ska göra och skönt att få undan en del på förmiddagen. Så tänker jag med det plugg jag sitter med nu!

Jaa men det var också det jag menade med att det var en stor stress för mig att ha kartongerna framme i lägenheten, för det påminde mig bara om hur mycket jag var tvungen att göra och fixa med. Så jag längtade mycket efter att bara få bort det så man kunde få ta det lugnt och bara kännas som "hemma". Så jag förstår verkligen vad du menar =)

Det är jag med! Tänker mycket och ofta tillbaka, och ibland undrar jag inte om jag kommer bli en såndär surtant som ältar och tänker tillbaka ALLDELES för mycket.. Det vill jag inte bli, men med tanke på hur mycket jag analyserar så .. haha :)
Du kommer hinna ikapp, du har ju om inte annat kvällen och sen helgen på dig. Visst att det inte är så kul med att plugga på en helg, men då har du som ingen press ändå :)

Nja, jo jag smsar väl en del. Eller det beror nog på förresten.

Japp, jag ska nog hem till mamma den här helgen med... haha /tjejen som inte kan vara utan sin mamma. Nä men min låtsaspappa ska jobba ute denna helgen så jag tänkte åka dit och göra resterande av familjen lite sällskap. Sen är det fortfarande mest hemma där, trots att alla mina saker är flyttade.

Annars idag blir det plugg och så ska jag träffa en kompis =)
Vad gör du i helgen då?? :) Kram

2014-09-11 @ 13:26:13
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Kul att du frågar, jag ska försöka förklara så gott jag kan hihi (inte min starka sida). När man fotar i mörkret måste man oftast använda sig av ganska så lång slutartid, enkelt förklarat den tiden det tar för kamera att ta bilden. Om man då ska hålla i kameran så kommer man inte kunna hålla den tillräckligt stilla de sekunderna det tar, därför är ett stativ nästan ett måste för att kameran ska stå riktigt stabilt. Hoppas du förstår lite trots min luddiga beskrivning.

Vad roligt att ni nu är bosatta i den nya lyan:) För oss går det rent åt skogen. Vi har varit och tittat på ännu mer och deltagit i budgivningar, men priserna totalt skenar iväg och vi vill ju kunna gör mer än att bara betala på ett boende. Så jag är rätt deppig.

kramar

2014-09-11 @ 14:56:48
URL: http://sessie.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

FBK-låten är bättre! ;)

Svar: Ja, det är ju så att man inte vet vad en annan människa går igenom om man inte har upplevt samma sak. Tyvärr så kan ju inte alla som upplevt samma sak tycka likadant heller, men man kan ha en uppfattning som kommer av erfarenhet. Jag har haft så många läkare och det har bara varit EN som är bra, EN som verkar veta vad neurologi är. De andra är väl inte ens utbildade än. Jag har haft många AT-läkare också, som inte gått klart utbildningen. Jag HATAR unga läkare, för de går sin utbildning och tror att de kan allt. Och sjukhusen verkar ta in vilka läkare som helst då det är läkarbrist överallt... Jag är bara väldigt trött på att bli bemött och behandlad såhär. De säger att jag är en av de svåraste fallen, men jag kommer aldrig få någon hjälp om jag ska byta läkare varje gång jag har kontakt med någon på sjukhuset... Men den här "läkaren" (är inte ens säker på att han är det) är den absolut sämsta och värsta läkare jag stött på. Hemskare än min terapeut jag hade som tyckte jag skulle skriva in mig själv på psyk... Jag tycker det är dåligt att man inte får den hjälp man behöver. För mig är inte tabletter allt, men jag måste ha dem för att kunna klara av dagen. Men den här läkaren vill hellre att jag ska gå runt och ha ont istället för att skriva ut en medicin som kanske kan hjälpa mig...

Nej, jag kan inte börja igen, på grund av många anledningar, tyvärr. Men jag är glad för att jag hann spela ett tag i alla fall.

Ja, trots att jag inte följer hockeyn nu (väntar tills slutspel, heh) så tror jag att FBK tar hem det!

2014-09-11 @ 16:30:32
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: LIENE

sv: Ja, för självgod kan man inte heller bli, hehe :) men det behöver man inte bli.
Du har säkert hört mig på radion då :)
Kramkram och hoppas du haft en bra dag!

2014-09-11 @ 20:28:58
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: izabelle

Haha ja jag är fortfarande i den åldern då jag får gratis tandvård, sista gången nästa gång sen blir det dyrt ;) vet inte om jag kommer gå till tandläkaren så ofta då , typ aldrig. Ja jo jag vet , men det är jobbigt när allt kommer i början då känns det som dom får fel bild av mej, att ja jämt är sjuk. Så typiskt att allt ska komma när man precis början och vill göra ett gott intryck, har fått kört två pass redan då ja vart väldigt förkyld, men magsjuka där får gränsen gå haha ;) jag åker mellan Katrineholm och Norrköping så sj regional.

2014-09-12 @ 10:59:49
URL: http://nattstad.se/izabellesss
Postat av: sandra

själv är jag inte så intresserad utav SHL då Hammarby inte spelar där ;) haha

sv: jadu chanserna att gå upp i allsvenskan ser ganska bra ut. Vi ligger på kvalplats just nu men är ju ändå 9 matcher kvar har jag för mig så än är det inte försent :)

2014-09-12 @ 17:40:09
URL: http://sandroou.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV: Ja så galet skönt ute just nu :D Älskar hösten, så fint!

Tråkigt...... haha jo men ah, det var tråkigt att de förlorade, precis när det är bara en liten liten stund kvar. Sånt är så frustrerande.
Men de kommer (förhopnningsvis) igen ;)

Dubbeltråkigt att det inte blev något Göteborg. Tusan också!

Det måste ju vara kul för honom att kunna leka och riva i lite kartonger :) han kanske vilseleds och inte tänker på att gå ut ;)

Ja jo, den risken finns. Men jag vill inte bli en ältande sur tant utan en superhappy och glad en :) Ska göra allt för att bli sån! Vill ju ändå att folk ska uppfatta mig som glad och härlig nu, och det ska väl fortsätta när jag passerat äldre ålder med!

Jo så är det faktiskt! Nu har jag ju bott hos mamma mest då, så det är ju hemma. Sen har jag bott hos pappa (där vi även har lägenheten) så det är hemma med, men typ "andra hemma".
Och ja, det kommer bli konstigt när de sen flyttar. Men då kanske ni syskon kan ha det som andra sommarhus eller något, haha :)

Du kommer få en toppenhelg ändå, även om det inte blev som du ville eller tänkt! Kram

2014-09-12 @ 19:13:08
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Linda

va roligt!
jag trivs jätte bra!:D

2014-09-13 @ 17:19:50
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: