Det var det det..

Tid: 16:10:16
Datum: 2008-08-18
Kategori: Allmänt

Jaha, det var sommarlovet det. Imorgon är det skola. Jag hoppas att mitt schema ändras för nu är det inget vidarekan jag säga. Det ska mixas om lite i klassen också. Jag har ingen större koll på hur det är tänkt, men jag tror att alla ekonomiare och så kanske språkarna ska flytta över till B så att det blir en renodlad sam sam-klass. Vi får väl se hur det blir, men det är ju lite synd att splittra klassen nu efter ett år när man har lärt känna varandra och så. Alla de nya kommer ju säkert vara lite undvikande eller vad man ska säga mot mig i början. De vet ju självklart vem jag är och så, men allt jag har berättat för övriga klassen om min synskada och så, det har de ingen aning om.

Det här sommarlovet blev ändå ganska bra. Inte det bästa, inte ens i närheten, men bra i alla fall.
Först var det ju goalball-lägret på 3 dagar + midsommar och min födelsedag första veckan.
Sedan var det ganska dött och det hände ingenting på 2 veckor. Satt bara vid datorn hela tiden och när man tänker tillbaka på de veckorna är det bara ett svart hål, som det brukar vara för spelmissbrukare när man frågar dem vad de har gjort =P
Sedan var det vecka 28 och då var vi i stugan några dagar trots att det var 12 grader i början av veckan. På fredagen kom pappa hem och var glad för sin semester som började veckan därpå. Då åkte han och Shep till stugan igen, men jag var hemma hos mamma och Ford.
Den helgen kom Jocke, det är redan 4 veckor sedan. Det var riktigt kul.
Sedan blev det varmt igen vecka 30 och vi åkte till Varamon några dagar och så åkte vi till Lettland på lördagen och var där till onsdagen veca 31 då vi kom hem bara för att vända igen och åka till stugan i några dagar.
Sedan var vi framme vid vecka 32 då vi åkte till Liseberg och så var det Marken.
Den här veckan avslutar ledigheten, eller förra veckan då, det är ju faktiskt måndag nu. Det blev mycket OS och det blir det nog den här veckan med =)
Vi har alltså varit lediga i 9 veckor och 4 dagar. Om 9 veckor och 4 dagar är det fredagen vecka 43, sista dagen före höstlovet. 9 veckor och 4 dagar innan sommarlovet var det söndagen vecka 12, söndagen före påsklovet. Så egentligen har man ju varit ledig ett bra tag, men det känns ändå inte så länge. Om bara skolan också kunde gå lika fort =P

Sanna Kallur sprang ju häckförsök, jag vet inte om det var igår eller i förrgår, men hon gick vidare i alla fall till semin som var idag. Där gick det dock inte alls, hon ramlade över första häcken och så var det här OS:et borta. Ändå så lät hon inte så jätteledsen efteråt, men det måste kännas hårt och det var ju synd. Då är det Stefan Holm kvar att hoppas på när det gäller medaljer. Han och Linus Törnblad hoppade ju höjdhoppskval igår och Holm gick vidare, men Törnblad fick inte alls till det och rev ut sig på 2,25. Nästan samma sak som förra året på EM eller VM eller vad det var när han vissreligen gick till final, men där stämde ingenting. Nu blev det inte ens någon final, men det är bara att komma igen nästa tävling sa han efteråt, men det måste kännas hårt det också.
Johan Wissman sprang sig i alla fall till final eller semifinal eller vad det var och Musse sprang nu för ett tag sedan, men jag vet inte hur det gick. Han borde ju ha gått vidare, men man vet ju aldrig.
Nu blev jag lite osäker på vad som hände igår och vad som hände i förrgår och därmed vad jag har och inte har skrivit =P

I alla fall så var det inte många som kommenterade mitt förra inlägg där jag bad er skriva vad ni tycker att jag ska skriva om, så därför skriver jag om vad jag vill, muhahaha! =P

Jag tänkte lite på det där med mat. Min kost kommer att bli fruktansvärt enformig när jag flyttar, när jag nu får råd med det.
För det första tycker jag att det är astråkigt att laga mat vilket sänker motivationen ännu mer och för det andra, vilket delvis kan bero på det första, så kan jag inte laga någon mat alls. Bara pasta och potatis och värma köttbullar.
Så det är det jag har ätit de senaste 3 dagarna nu när jag har fått göra mat själv.
Spagetti och värmd köttfärssås i lördags
Spagetti och värmda köttbullar igår och spagetti och värmda köttbullar idag när syrran, som föresten började på hotell & restaurang idag, skulle göra mat, men hon missade bussen så det fick jag sköta själv och då blir det ju som det blir =P

Det har varit J20-turnering uppe i Leksand i helgen och Leksand vann hela turneringen genom att vinna över både Timrå, Västerås och Mora. Bra gjort av grabbarna =)

Jag skrev Topp 10 förut idag. Det är en kul grej jag gör, skriver topp 10 på de 10 bästa låtarna just nu några gånger i månaden med ca 20 dagars mellanrum. Så har jag listat de 40 låtar som har legat längst på min Topp 10.
Nu är det i alla fall så att det är en icketechnolåt som leder och det är första gången sedan den 19:e juni 2006 som det händer. Det är alltså inte allt för vanligt. Dessutom har Coverfield med låten Together 4 ever 2.8 chansen att bli den låten som har legat längst på min topp 10 om den håller sig kvar till nästa topp 10. Just nu är det Jag går i säng med min lärare med Secondtunez som har legat längst på min Topp 10, 5 månader och 2 dagar. Det är svårslaget, men nu är alltså Coverfield på väg att göra det.

Dagens låt blir i alla fall Curly sue med Takida och Bag in da box med DJ Tune feat Orremannen.

Var är boxen, där är boxen, var är boxen, där är boxen!

Det får avsluta det här inlägget som är det sista på sommarlovet, usch =P

Nej! Jag glömde ju en grej!
Jag funderade lite på att gå över till metrobloggen.se faktiskt bara för att tjäna lite pengar på min blogg. Det vore ju kul. Grejen är bara den att det nog blir ganska omöjligt för min del.
Jag läste användarvillkoren för metrobloggen och för att över huvud taget få ut några pengar måste man ha kommit upp i 150kr/mån. För varje sidvisning kan man få upp till 0,03kr, alltså 3 öre vilket i sin tur innebär att man måste ha minst 5000 sidvisningar för att över huvud taget få ut några pengar och då är det ändå bara 150kr och det är det inte värt. Så jag stannar kvar här på blogg.se =)

H E J D Å S O M M A R L O V E T 2 0 0 8!

Kommentarer
Postat av: jojje

ja att det är hemskt sommarlovet är veck. sommaren 2008 är föralltid borta hm..

laga mat som synskadad behöver inte vara så svårt om du har en mickro vilket du kanske redan vet. i den kan du ju göra allt som på plattorna och i ugnen. t ex. är det aslätt att göra pannkaka ;D och pajer och sånt.

2008-08-18 @ 20:50:38
URL: http://jojjez.blogg.se/
Postat av: Sommarplåga 2009

Dj Tune feat Orremannen - Kamikaze



http://www.youtube.com/watch?v=f3sZE0sdPss



Sommarplåga 2009!!!

2009-04-26 @ 21:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: