Huokko lämnar Leksand!

Tid: 20:28:07
Datum: 2008-08-19
Kategori: Leksand

Ja, idag klargjorde Janne Huokko att han lämnar Leksand med omedelbar verkan trots sin förlängning av kontraktet som han skrev på till 2011 i våras. Det var ju lite synd, Huokko var ju en av nyckelspelarna, men det ska nog gå bra ändå. Man kan väl inte annat än beklaga det, men det är ju hans beslut.

Beklaga kan man bara göra för de svenska OS:arna också.
Stefan Holm hoppade final idag, men missade medaljerna och slutade fyra. På 3 OS har han ett guld och 2 fjärdeplatser. Han klarade alla höjder upp till 2.34 i första försöket. Där rev han och sparade de andra 2 hoppen till 2,36 där han rev ut sig och stannade på 2,32. Tyvärr.
Också Rasmus Myrgren som kanske inte så många känner till missade medaljerna i laser idag. Inför sista seglingen låg han tvåa, men kom bara sexa till slut. Typiskt.
De svenska handbollsdamerna åkte ut imorse också när de fick stryk av Norge.
Jag tror att Norge har plusstatistik på oss nu i den interna medaljligan.

Skola var det ju idag också. Det blev dock inte mycket skolarbete. Montorstid, matte och tyska hade vi, men på matten diskuterade vi fredagens aktiviteter med hela SP. vi ska hålla i en grej med 10 stationer med olika grejor. Bl.a. ska de kasta pil på kort av lärarna, ligga i en ring och rulla över varandra, gå balansgång på någonting, beror på vad vi får tag i och irländsk julafton. Hoppas de uppskattar det =P
Klassen däremot fattar man ju inte riktigt hur de har tänkt sig med. Vi är nu 34 elever i A och de i B är 26. Det är ju inte rättvist och dessutom finns det inte ens stolar till alla i klassrummen. Så där har de något att bita i, de som bestämmer.
Den här veckan är det dessutom hemsk mat. Idag var det kycklingsallad, funkar ju visserligen, men imorgon är det pyttipanna, på torsdag är det stekt fisk och på fredag bakad potatis! Kan det bli sämre? Knappast.
Vi har i alla fall ingen programering den här veckan för de har fortfarande inte fått fram någon lärare dit.

Kommentarer
Postat av: Vispen

Hur många elever var det i din klass innan då?

Oj, vad roligt med stationer och så.

Maten var helt okej ju. Det finns sämre och du betalar inte för maten va? det kommer ju jag att göra...

Sverige tar nästan inga medaljer i år ju, det är tråkigt att titta då tycker jag!

2008-08-19 @ 21:21:30
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: jojje

tja jaha javisstja du läser tyska ja. det ska jag också göra nu på gymnasiet. inte direkt för att jag ville utanför att nybörjarfranska inte skulle komma med i år..

maten var det väl inget fel på hehe?;P men däremot en lek då man ska rulla över varandra, gud vad pinsamt..

hoppas det fixar sig med klasserna då.

2008-08-19 @ 21:55:26
URL: http://jojjez.blogg.se/
Postat av: oskar

är det i c++ ni ska programmera?vi börjar med en kurs i ett programmeringsspråk som heterlisp. det gör vi nästa vecka. ska bli intressant.

2008-08-19 @ 22:44:32
URL: http://seigon.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: jo franska brukade finnas här men de va för få som ville gå det

2008-08-20 @ 12:16:39
Postat av: oskar

okej. jag har väl lärt mig lite HTML på egen hand men det är bara grundläggande. jag ska lära mig bättre webbdesign någon gång.

2008-08-20 @ 20:56:26
URL: http://seigon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: