Övermänskligt trött =P

Tid: 18:23:36
Datum: 2008-08-26
Kategori: Allmänt

Jag fattar inte hur jag kan vara såhär otroligt trött!
Jag somnade ändå vid 11 igår och sov till 9, men ändå så är jag hur trött som helst. Seg som fan och lite ont i huvudet, ska man bli sjuk nu också? Jag som aldrig är sjuk annars..

Jag ringde i alla fall en myndighet idag. Jag som annars hatar och ringa till folk =P och det gjorde jag nu med, men måste man så måste man.
Jag fick nämligen 2 textview-böcker idag med facit och allt. Det var bara det att facitena inte var i textview-format. De var i ett html-dokument så jag ringde och hörde varför det var så, om det var så att facitena inte fanns som textview eller vad det var och så var det, men han jag ringde först visste inte riktigt, så jag fick ett nummer till en annan, men hon var inte anträffbar före klockan 15:00. Så jag fick sitta där och vänta och det hatar jag. Är det något man inte gillar att göra vill man få det överstökat så fort som mmöjligt.
När jag väl fick tag i henne pratade hon så tyst att jag först missade att hon hade svarat =P men sedan fick jag det bekräftat, det som jag redan misstänkte, att de inte fanns som textview än, men de skulle skickas när de var klara.

Jag vet att man inte ska skriva dåliga saker om andra personer, men jag bara måste. Den där Peo alltså.
Spike pratade med honom igår och nu är det tydligen så att han inte får timpenning längre. Nu får han fast lön från 8-12. Efter det får han inget alls. Så han jobbar alltså nästan halva dagen utan lön utan att någon fattar varför.
Hans lön ska ju dras från någon speciell pott, så det rör ju inte Peo alls egentligen, men ändå så snålar han. Varför? Ingen vet.
När jag gick på Trojan hade jag Chris i 3 år. Han var med mig hela tiden och det var aldrig något problem med det trots att jag inte ens behövde lika mycket hjälp då som nu eftersom att jag för det första såg lite mer då och för det andra så hittade jag ju redan där. Nu hittar jag ju visserligen på skolan nu med, men ändå.
Så sa Peo tydligen att han höll på att räkna ihop timmarna då jag behöver hjälp. Det vet ju han också. Hur dum får man vara? Det är väl bara jag själv som vet när jag behöver och när jag inte behöver hjälp. Det har väl han inte en jävla aning om! Dessutom räknar han tydligen inte med raster eller lunch e.d. Han räknar bara timmarna då jag behöver hjälp och så är han tydligen fortfarande inne på det spåret att Dennis ska vara med mig en timme på morgonen, sedan åka hem i några timmar och sedan komma tillbaka och hjälpa mig igen några timmar senare när jag behöver hjälp. Så kan man ju inte jobba! Det går ju inte. Det är väl ingen som vill ha ett sådant jobb?
Nu är ju Dennis anställd 50% vilket ju ger 4 timmars lön, som han har, men det räcker ju inte. Han har t.o.m. själv sagt att han kan jobba 100% 8-4 varje dag och hjälpa vaktmästaren med saker och ting när jag inte behöver hjälp eller har slutat, men det får han inte för det finns inget han kan göra tydligen, men trots det så borde han ju ändå få mer lön när han är med mig eftersom att han i stort sätt är med hela skoldagarna och hjälper till. Då kan han ju nte jobba utan lön halva dagen.
Jag fattar inte hur han tänker, Peo. Det är väl inget att spara in på om pengarna inte ens tas från några pengar som berör honom. Dessutom hindrar det ju min studiegång om han inte låter Dennis få vara med mig så mycket jag behöver, men det ska han vara. Det har jag rätt till och fortsätter han med det här så får vi väl vara på honom ännu mer. Grejen är ju bara den att de inte lyssnar. Alla har varit på honom, jag, mina föräldrar, Dennis och i stort sätt alla lärare står bakom mig, men lik förbannat så händer det inget. Jag ser inte vad problemet är? Jag ska få den hjälp jag behöver, det är klart och Dennis är anställd, efter mycket om och men, men då måste han ju få betalt för sitt jobb.
Vi får se hur det går, men Dennis ska vara kvar i alla fall och jag ska ha den hjälp jag anser att jag behöver. Det ska inte han sitta och bestämma för det har han inte en susning om.
På senaste mötet råkade han ju försäga sig lite när han sa att Dennis bara var anställd till 50%. Alla lärare som var med reagerade på det, men d åbörjade han slingra sig med att han hade ringt skolförvaltingen och hört sig för om LSS. LSS har väl inget med det här att göra över huvud taget.
Den mannen är konstig alltså.

OS är ju slut nu också och det blev 4 medaljer för Sverige. 4 silver, men ingen förtippad medalj. 2 i cykel, en i tennidubbeln och en i ridning av alla sporter. Inga guld blev det dock vilket kanske inte var så bra och inte heller tog vi någon medalj i friidrott. Det var första gången sedan OS 1980 det händer. Å andra sidan så var det första gången sedan 1914 som Sverige tog en medalj i tennisdubbeln som var bättre än brons, Johan Wissman kom till final på 400 meter vilket inte är allt för vanligt och 2 cykelmedaljer på samma OS är inte dåligt det heller =)
Spelens största idrottsmän är nog ändå Michael Phelps med sina 7 eller 8 guld och Usain Bolt med sina 3 världsrekord varav 1 ansett som oslagbart.

Till sist så meddelar vi att Vopat också har lämnat Leksand, tyvärr.

Kommentarer
Postat av: jojje

hej asså jag blir så irriterad då jag läser det där med din assistent. finns det ingen snubbe högre upp än den där konstige mannen? det borde det finnas, även han har väl en chef? precis såhär var det på min gamla skola och det är fett irriterande för det går åt så mycket energi åt att tjafsa än att verkligen satsa på studierna och sånt. men men hoppas det går bra iaf.

2008-08-26 @ 20:55:32
URL: http://jojjez.blogg.se/
Postat av: Jennie

segt att det itne finns i textview :O Hoppas att dem fixar det snabbt då.

Och åååååh! Blir så irriterad på de där med den där snubben! Du ska fan ha den hjälp du behöver. Det går alltid åt så mycket onödig energi till tjat som bara är onödigt (har varit med om de här med..)

2008-08-30 @ 11:57:01
URL: http://hallon8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: