Slapp dag =)

Tid: 19:25:18
Datum: 2008-08-25
Kategori: Allmänt

Ojojoj, vilken fruktansvärd dag..inte =P
Vi hade webdesign som gick bra, jag ska testa en grej längst ner i det här inlägget och se om det går, men jag tror inte det.
Efter det skulle vi ha haft psykologi, men Ajö av alla människor som aldrig brukar vara borta var borta. Något problem med tänderna tror jag han hade. Till följd av det får vi sovmorgon imorgon också, börjar inte förrän 9:40 och 10:00 på onsdag =)
Efter den istälda psykologin då så åkte jag hem. Vi hade visserligen tyska efteråt, men det var nästan 3 timmar tills den lektionen och det orkade jag inte vänta så Spike skjutsade hem mig istället =)

Igår var det F1, men det var inte ett så händelserikt race tycker jag.
Massa vann i alla fall efter viss tvekan från domarsidan. Det var nämligen så att han, eller rättare sagt teamet, gjorde fel när han skulle ut ur depån efter sitt andra depåstopp. Förarna kollar ju numera bara på en lampa som blinkar mellan rött, gult och grönt, som ett trafikljus. De har alltså ingen lolipop-gubbe längre. Ljuset blev grönt och han körde iväg, men då kom Sutil bakifrån i pitlane och var nära på att köra på Massa. Han fick nästan styra in i muren för att undvika det. Domarna tittade på det, men de dömde bara böter till Massa. Även Reikkönen hade problem. Han och Kovalainen slogs om 4:e platsen i stort sätt hela racet. Vid det andra depåstoppet körde Reikkönen iväg när lampan var gul och därmed så hann mekanikerna inte få ur tankriggen som fastnade och tankgubben ramlade och blev överkörd av ena bakdäcket. Jag vet inte hur det gick med honom, men det såg ju inte så jättebra ut direkt. Reikkönen sköt sin motor varvet efter och nollade igen. Det är inte klokt vad otur den mannen har. Bortsett från VM-titeln förra året så har han bara haft otur i hela sin karriär som startade i F1 i Sauber 2001. Han gick till Mclaren året efter, men där låg det en förbannelse över honom. Dessutom är det lite oroväckande att Ferrari har skjutit 2 motorer på 2 race. Jag minns när Schumacher sköt sin motor i Japan 2006 och därmed antagligen förlorade sin 8:e VM-titel. Då hade inte Ferrari skjutit en motor sedan 2002. Över 64 år sedan och nu har de skjutit 2st på 2 race..
Massa vann i alla fall före Hamilton och Kubica tog 3:e platsen.

Dagens låt blir Diamond boys gamla låt Thinking about you som Dj Splash och Zola har gjort en grymt bra remix på =)

Det jag skulle testa här längst ner funkade inte, som jag trodde. Jag skulle se om man kunde länka till sidor med html-taggar här, men det kunde man inte..

Kommentarer
Postat av: Jennie

Du måste ändra till textredigeraren tror jag det heter för att det ska funka med html-koder:)

2008-08-25 @ 20:29:40
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Jennie

svar; haha förlåååt :D

Jag går 10-16:30 på måndagar.

9:30-14:30 (egentligen till 13 men jag måste ha matte för jag missa de förra året)

8:30-11:10 på onsdag!

8:30-13 på torsdag

och sist men inte minst 10:05-13:30

Haha allt ser mycket bättre ut på ett papper. Nu lät det skit mycket bara för jag skrev tider :O

2008-08-26 @ 08:01:06
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Jennie

svar; Haha japp matte b. Jag var borta halva terminen pga operationen i tummen (hade gips och kunde inte skriva.. var alltså inte borta helt och hållet!) Hahaha jag tillhör nog dem där 33% :) (för jag fick IG som slut betyg eftersom jag hade godkänt på vissa delar, nu skaj ag bara göra dem delarna och få godkänt på allt ^^)

2008-08-26 @ 18:15:59
URL: http://hallon8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: