Jaha, det var ju roligt...

Tid: 22:03:14
Datum: 2008-12-04
Kategori: Allmänt

Idag blev jag astrött.
Igår satt jag uppe till 00:30 och pratade med en kompis på msn =)
Somnade ändå vid 1 och vaknade imorse och var aspigg =O
Det höll i sig tills svenskan började. Egentligen skulle vi ha haft muntliga redovisningar idag, men nästan ingen var klar, så vi såg på film istället som vi skulle ha gjort nästa vecka och sista veckan. Vi håller ju på att läsa böcker om ondska och kärlek, så därför skulle vi se Vinterviken. Den boken läste jag nyss och det var riktigt riktigt bra =) så det skulle ju bli kul tyckte jag, men icke. Den filmen satt inte i så vi såg den nya versionen av Romio och Julia istället. Jag fattade ingenting.

Efter det satt Spike och jag i kaffis och jag pluggade faktiskt lite tyska och så fick jag gratis kaffe av Bettan. Vet inte riktigt varför, men jag tackade och tog emot.

Efter lunchen var det engelska där vi skulle redovisa våra böcker, men det hann jag inte. Vi skulle vara i grupper och jag hann inte. Typiskt. Så nu får jag vänta tills nästa vecka istället för imorgon var inte Klein där sa han för han skulle vårda sjukt barn. Hela lektionen satt jag och halvsov och på matten somnade jag nästan på Jespers genomgång =P Orkade inte göra något alls.. Var hur trött som helst och frös. Förkyld blev jag med och när jag kom hem tänkte jag sova ett tag, men så blev det inte. Inte först, men sedan lyssnade jag på musik och somnade ett tag.

Jag var och klippte mig förut, det var 14 veckor sedan, så det behövdes.. Nu är det kort igen =)

Igår var vi hos veterinären med Ford. Han var så duktig så =) Inga problem.

Nu ska man väl försöka plugga lite tyska då.. jag måste väl, men..

öresten så ligger Djurgården sist i Elitserien nu.. står sig det och det hamnar i kvalserien, då, då ska Jocke och jag se Djurgården - Leksand i kvalserien! Det bara måste vi! Leksand fick tyvärr stryk mot Sundsvall igår med 1-0. Målet kom med ca 6 minuter kvar.. men det är bara att komma igen imorgon. Då är det match mot Mariestad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: