Plugg plugg plugg...

Tid: 19:13:51
Datum: 2008-12-09
Kategori: Allmänt

Det är det som gäller nu..
Först och främst tyska. De andra gjorde ju provet idag, men eftersom att jag inte har haft någon bok så får jag göra det på fredag. Fick göra det på måndag också om jag ville, men det var lika bra att ta det på fredag så får man det gjort även om det är en hel del att plugga på. Jag kollade igenom glosorna förut och första gången jag kollade kunde jag 73/110. Nu har jag kollat 2 gånger till och kunde senaste gången 92/110. Så det går ju framåt i alla fall, men sedan är det massa gramatik också, genitiv och adjektivets böjlning osv.

Utöver tyskan har vi ju muntlig svenskaredovisning på torsdag + bokredovisning i engelska samma dag.
Sedan är det inget mer kvar. Bara matteprovet, men det vet jag inte när jag ska göra. Det får gå som det går.

Det har inte hänt allt för mycket de senaste dagaerna. Har suttit här vid datorn och sovit. Igår låg jag och sov i 3 timmar när jag kom hem. Var så fruktansvärt otroligt übertrött igår! Hade bara sovit 2 timmar natten till igår. Jag gick och lade mig vid 12, somnade direkt och vaknade 2 timmar senare av att Ford hoppade upp i sängen. Efter det sov jag inget mer, så jag var ju skapligt trött igår. Satt t.o.m. och sov lite i kaffis på håltimmen =P
Idag var jag mycket piggare, gick och lade mig förhållandevis tidigt igår jämnt mot de senaste dagarna, 22:45. Somnade nästan direkt och sov hela natten, men trots det gick jag och läste lite efter att ha pluggat i 2 timmar när jag kom hem och somnade så klart. Låg där och myste med Ford i nästan 3 timmar.
Det är konstigt det där, för mamma säger jämnt att man inte kan sova senare på kvällen om man har sovit på eftermiddagen, men jag kan det. Det spelar ingen roll om jag sover på dagen eller inte, jag somnar i alla fall. Vad tycker ni?

Idag har jag som sagt bara pluggat och sovit. Fick ju sluta redan 11:20 eftersom att de andra skulle göra provet på tyskan. Det var lite coolt föresten. Jag mailade till min tyskalärare igår och sa att jag skulle göra provet på fredag och så frågade jag om det var okej att jag åkte hem och pluggade idag i och med att de andra ändå gjorde sitt prov. Ca 30 minuter senare ringde tyskaläraren, utan att ha läst mitt mail, och sa exakt samma sak. Att jag kunde åka hem tidigare idag eftersom att de andra bara gjorde sitt prov och det ändå var vikarie då och så sa hon att jag fick välja om jag ville göra provet på fredag eller måndag. Det var lite coolt tycker jag.

Leksand fick rejäl revansch på Huddinge igår för senaste mötet i Huddinge när Leksand för första gången den här säsongen tappade poäng. Nu vann man med 9-2. Doell och Johansson nätade 2 gånger vardera och så gjorde även Prestberg, Bergenström, Hägga, Jackman och Belle varsitt mål tror jag det var. Andra perioden var riktigt bra och den vann man med 5-0. Nästan 5000 åskådare var det trots att det var mot Huddinge. Där har vi ett lag som oavsätt motstånd drar mycket publik =)

I förrgår hade jag en fruktansvärt dålig låt på hjärnan hela dagen. Kicki Danielssons Bra vibrationer.. herregud säger jag bara.. men det var kul att härma japanen i Sing allong haha =P

Vi har nu fått reda på att de inte har några synkrav i den öppna klassen i Malmö open, så de flesta får vara med. Dock är det så att man bara får anmäla ett lag på 6 personer, så 2 av oss kommer inte få spela och det blir Ther och Johanna. Jag vet inte ens om de ska med, men då har vi en finfin spets där med mig, Albin och Jennifer och så Andreas, Kevin och Jakob som backup där =) lite synd bara att FSBU inte kommer dit.. De åker tydligen skidor då.. Jag vill också åka skidor! I vår är det 4 år sedan jag åkte senast! Det är ju såå kul!

Kommentarer
Postat av: adam

Flsäkpannkaka är ju visst gött:P Fast det beror på hur man gör den xD

2008-12-09 @ 20:01:26
URL: http://adam.blogg.se/
Postat av: jojje

hehe du sover ju typ aldrig, haha sova i kaffis vilken stil;P

skidor är kul men jag är för feg så ja vågar inte åka i stora backar o sånt hehe för ja e höjdrädd;P

2008-12-09 @ 20:50:51
Postat av: Jessi

oj vad mycket du har! Lycka till med ditt pluggande!

2008-12-12 @ 20:14:27
URL: http://jessi91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: