Jaha, det var det det..

Tid: 23:46:06
Datum: 2008-07-22
Kategori: Allmänt

Nu har Jocke åkt hem =/
Vi fick gå upp vid 10 imorse och göra oss i ordning. Sedan åkte vi vid 11 och hjälpte honom på tåget som gick klockan 12. Det gick bra att komma hem sa han, ledsagarservicen han hade beställt funkade faktiskt den här gången vilket den inte gjorde senase gången han åkte tåg liksom den inte gjorde för en annan jag känner heller. Det där med ledsagarservice verkar lite sådär tycker jag faktiskt om jag ska säga vad jag tycker.
Efter att vi hade lämnat honom vid tåget åkte vi en snabbis ut till Tornby och kollade lite innan jag skulle vara på Ögon. Jag ska fortsätta med samma uppsättning droppar i en vecka till så ska vi på återbesök nästa torsdag när vi är hemma från Lettland igen.
Efter Ögon åkte vi ut till Tornby igen och åt kinamat, det var gott, men shit vad friterad kyckling är mättande alltså =P vi köpte även en ny brassestol, det fanns billiga för 50 spänn på ICA och så köpte vi en ny box med hårddisk.

Nu ikväll var det ju, som kanske bekant för de sportintresserade, DN-galan. Det var ju tänkt att bli comebackarnas kväll med både Christian Olsson och Sanna Kallur, men så blev det inte riktigt. Christian Olsson comebackade visserligen och fick till ett riktigt bra hopp på exakt 17 meter, men sedan var det stopp. I det fjärde hoppet tvingades han avbryta p.g.a. en känning i baksida lår, igen. Det var exakt samma skada som tidigare och därmed så krossades hans OS-drömmar och kanske också resten av hans kariär. Det beror väl på om han orkar komma tillbaka en gång till. Nu har han tränat och rehabiliterat för det här i över 1 år och så går det såhär. Frågan är om han orkar komma tillbaka en gång till. Personligen så tror jag att han lägger av. Det är ju lite synd. Speciellt när man inte väljer det själv.
Sanna Kallur comebackade inte ens. Hon kände sig lite stel på warmupen och bestämde sig för att avstå tävlan eftersom att hon så gärna vill till OS. Skulle det hända något nu så skulle det nog vara kört med den saken.
Mostafa Mohamed var nära på att vinna 4000 meterloppet i alla fall, men han orkade inte riktigt de sista 100 metrarna och kom trea.
Stefan Holm vann i alla fall höjdhoppet, men bara på 2:30 före Linus Törnblad.
Jag vet inte hur det här kommer att arta sig till OS. Jag tror inte det blir något vidare OS, i alla fall inte från friidrottssynvinkeln. Christian Olsson är borta, Kajsa Bergkvist har lagt av och Klyft har börjat med längdhopp istället för sjukamp. Där ryker ju 3 givna medaljer känns det som. Klyft är ju visserligen kvar, men jag tror inte hon tar medalj i längdhopp. Emma Gren räcker nog inte heller ända fram till medalj. Johan Vissman kan kanske ha en liten chans, men jag tror det blir svårt. Musse har väl också en chans, men det blir nog också svårt mot de allra bästa. De ända riktiga hoppen är väl Stefan Holm och Sanna Kallur om hon lyckas få i ordning på sig själv till OS.

Jag hittade en helt sjuk hemsida förut. Det var på Tjuvlyssnat som någon hade kommenterat något om självmord och så. Han hade länkat till en sida som hette
www.sjalvmord.com
Nu blir säkert det där en länk också, men i alla fall, har ni svagt psyke, gå INTE in och läs där. Sidan är nämligen främst tillägnad de som har tänkt eller tänker ta sitt liv. Sidan är på svenska och det finns alla möjliga varianter att välja på och läsa om. Det finns vanliga sätt som hängning, överdos av tabletter/mediciner t.o.m. receptfria mediciner, förgiftning av olika slag, både med avgaser, med desinfektionsmedel, bakpulver, olika metaller m.m. Det finns alltså hur mycket som helst. Hoppa framför tåg, krascha med bilen, hoppa från höga byggnader/broar, skjuta sig, sprängmedel och t.o.m. någon slags hemmagjord pistol tror jag det fanns ritning till.
En helt totalt sjuk sida som man INTE bör besöka om man har lite svagt psyke. Själv tyckerr jag att det är helt bisarr, menh det är ändå kul att läsa, så jag ska nog läsa lite i alla fall, men observera kära läsare att jag absolut inte planerar att dö. Då skulle ni ju inte få något att läsa. Jag tänker på omvärlden =)
Jag lovar, ni ska få mer att läsa här på sidan, håll ögonen öppna =P

Det här inlägget borde egentligen ligga under kategorin "ögonen", men jag vet inte. Det känns inte riktigt rimligt. Jag skrev bara någon rad om ögonen här och ganska mycket mer om en massa annat, så det blir nog "allmänt" ändå..

En grej bara, har ni hört den här:
"Fåren går över min sommaräng, som maräng ser de ut"
Hahaha, så jävla bra alltså =) Det är Clas Eriksson, han är grym =)


Kommentarer
Postat av: jojje

tja hm sjalvmord.com, det lät dystert. ska gå in och läsa. ;D

2008-07-23 @ 11:32:23
URL: http://jojjez.blogg.se/
Postat av: jojje

en sjuk sida

2008-07-23 @ 12:02:32
URL: http://jojjez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: