Varamon!

Tid: 01:22:00
Datum: 2008-07-25
Kategori: Att leva med en synnedsättning

Idag var vi i Varamon! Det var nästan 2 år sedan jag var där senast nu. Förra året var det så dåligt väder så då var vi inte där en ända gång, men nu så =)
Det var första gången jag var där sedan jag började se såhär, så det var lite nytt. Jag hade inte klarat att bada själv kan jag säga i alla fall för jag hade näst intill ingen orientering alls åt vilket håll land var, men när jag badade med Emma och Shep gick det bra. T.o.m. mamma doppade sig och då ska det vara varmt för att hon ska göra det, så det var det.
Det var noh dock första gången som vi inte fick plats på stranden, det var så mycket folk. Vi fick ligga på gräset över strandpromenaden, men det gick bra det med =) men stranden är ju bättre =)

Efter det åkte vi till Engvalls och firade Adde och Danne. Vi åt grillat med klyftpotatis och en massa såser, spelade kort, lyssnade på när pappa och Mats pratade gamla Skänningebor och åt paj och drack kaffe. Vi satt ute ända tills vi åkte hem i princip vid 00:30. Jag fick en öl före maten, 2 glas vitt vin till maten + 2 glas vanlig cider, en Jäger efter maten och en Lennart när vi körde kort. På tal om kort så gick det inget bra för mig. Jag kom nest sist på 80 poäng på Plump med 7 kort. Vi var så många att det inte räckte till 10 kort var.

Det var en bra dag och igår hände det ingenting, därför skrev jag inget då. Imorgon skulle det bli fint igen så då blir det väl Varamon igen tror jag =)

Nu ska jag sova för nu är jag astrött.

Ska det här inlägget vara på "allmänt" eller på "ögonen"? Jag funderar på att sätta det på Ögonen, men i så fall så borde det andra inlägget jag skrev också ha varit på Ögonen för jag skrev väl ungefär lika mycket om ögonen här som där, men jag tror ändå att det här får ligga på "Ögonen". Det är ju med en mening om att bada som synskadad vilket kanske kan vara viktigt =P