19 år tågspår! =)

Tid: 19:39:36
Datum: 2008-06-21
Kategori: Allmänt

Idag fyller jag 19! Nu är det bara 1 år kvar tills man får gå på "godisaffären" hehe =P
Det har varit en bra födelsedag än så länge.
Vi åt inte pizza för en gångs skull. Jag vet inte hur många år sedan det var vi inte åt pizza på min födelsedag, men eftersom att jag redan har ätit det 2 gånger den här veckan så tyckte jag att vi kanske kunde äta något annat, så vi åt kyckling istället =)
Jag vaknade 5:20 imorse och kunde inte somna om. Jag låg och läste, Harry Potter och dödsrelikerna, och lyssnade på musik tills familjen kom med paket och grejor vid 9:30. Jag ville ha chokladpudding och juice, så det fick jag serverat på en bricka. I paketväg så fick jag följande:
ett durkslag och en spagettislev av Emma och Shep
En svartvitrutig skjorrta, gillar ju inte rutigt egentligen, men mamma tycker att jag ska ha det, men den var säkert snygg =)
En smalrandig T-shirt, gillar ju inte randigt heller egentligen, men samma sak där, mamma tycker att jag kan ha det och den var också snygg
2 tröjor varav en är korthetsvarning på. Den köpte mamma i Ullared så det var väl inte så farligt, men det kommer nog bli liten ganska snabby tyvärr, för den var skön
Ett par svarta lite finare jeans som var för korta, så de ska vi byta
Ett par shorts som, lyssna noga nu, var för smala! Det är inte vanligt i mitt fall, men de ska vi också byta.
Det var väl det jag fick. Det var bra grejor. Resten av släkten kommer imorgon och firar mig.

F1-kval till Frankrikes GP har det varit idag också och det är dubbelt Ferarri längst fram följt av Alonso och Trulli i andra startled vilka båda var lite överraskande. Kubica är 5:a och Hamilton, som egentligen skulle ha startat 3:a får starta 13:e för att han fick 10 platsers degradering på gridden som straff för att han körde på Reikkönen senast i Kanada.

Vilket folk det finns i världen alltså. Man kan ju undra hur vissa är funtade och om de har någon hjärna alls. Jag läste i tidningen förut att i Tjeckien var det en mamma som tillsammans med några släktingar hade torterat sina barn. De var med i någon säkt. De hade bl.a. bränt dem med cigaretter, försökt dränka dem + att de hade fått sitta inspärrade i hundburar. De hade även skurit av kött från deras kroppar med gafflar och ätit upp. Hur kan man ens komma på idén?
Inte nog med det, i Polen var det ett par som hade hållit deras dotter instängd i en garderob i 13 år. Det är ju inte heller riktigt friskt.
I England har man hittat en mördad svenska i en brinnande väska.
Man fattar inte hur folk tänker. Det finns verkligen folk till allt..

Nu är det plump med familjen

Kommentarer
Postat av: jojje

hej! grattis igen.;D jag vet, det där med pojkarna är jättehemskt kram

2008-06-21 @ 22:58:52
URL: http://jojjez.blogg.se/
Postat av: Vispen

Ja, det händer hela tiden en massa hemska saker!

2008-06-25 @ 15:39:12
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: