2-0!

Tid: 23:37:44
Datum: 2008-06-10
Kategori: Allmänt

Ja, det började bra i detta EM för svensk del!
2-0 mot regerande EM-mästarna! Zlatan 1-0 och så Petter Larsson av alla 2-0!

Det var ingen vidare skoldag idag.. matten var inställd vilket ingen visste, så alla kom dit ändå. Jesper var på BB. Jag och Spike åkte till Donken och åt frukost istället. Eller han åt, jag hade redan ätit hemma, men jag fick i alla fall åka i hans nya Golf för första gången. En grön Golf är det, nersänkt med 17 tums fälgar och utan lister på sidan. Passagerarstolen sitter dock lite löst =P
Sedan på engelskan körde vi någon Jeopardyliknade grej med olika ämnen och så skulle man svara. Det gick väl sådär...

Ett möte med Peo lyckades vi få till i alla fall =)
Vi pratade om i höst. De hade tänkt att jag ska ha en assistent då med, vilket jag också tycker att jag behöver. Elisabet hade ringt och pratat med honom igår, om ledsagare antar jag, men han verkar fortfarande ha lite sama syn på det hela, att jag ska klara mig så mycket själv som det går och det ska jag ju också, men det handlar om trygghet också. Det känns ju mycket tryggare att gå med någon än att gå helt själv och för att jag ska kunna bli e aning mer självständig så måste jag känna mig trygg när jag går och det gör jag inte i dagsläget när jag går helt själv.
Jag tycker också att det både vore lättast och bäst om Dennis får vara kvar i höst. Det sa han t.o.m. själv idag att han gärna är kvar om han får, så om han inte får vara kvar nu, då är det riktigt dåligt.
Peo tyckte att jag ska ha en assistent, Dennis säger vi, som ska hjälpa till när jag behöver hjälp. Annars ska han göra annat, hjälpa till i kaffis, hjälpa till i bibblan m.m. men han ska ändå finnas där när jag behöver hjälp. Visst, det är väl helt ok för mig, bara det att Peo, även fast han inte säger det, tycker att Dennis ska pyssla mer med de andra sakerna än med att hjälpa mig som egentligen är huvuduppgiften. Dessutom tror jag, speciellt i början av höstterminen, att jag kommer behöva mycket hjälp med tanke på alla nya salar, alla nya ämnen och alla nya lärare.
Så visst, Dennis kan jobba med annat när han inte bejhöver hjälpa mig, men det blir nog inte så mycket sådan tid i början i alla fall.

Jag och Jocke fortsatte våra planeringar om att träffas alla 4 i sommar. Jag fick mail från Therese idag och hon var också på. Vi pratar om i slutet av juli början av augusti någon gång. Då ska The prepz återförenas =)
Problemet är bara vad och var vi ska ses och göra. Det vore kul att ses 2 eller flera dagar, men vi får se. Då måste vi se om vi kan sova hos Jessica och de i så fall.
Eller så drar vi på kryssning alla 4 som Jocke kom på. Det vore inte heller fel =)
Vi får se vad det blir av det hela =)

Alla treor verkar ha det så kul nu =) fester och klassträffar och ölbrännboll och en massa annat.. =)

Nu ska jag nog sova. Jag somnade 2 inatt så jag är ganska trött..

En grej bara, det går fortfarande skitsegt att logga in här och det tar dessutom ett bra tag innan det senaste inlägget publiseras..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: