Äntligen lite sol =)

Tid: 15:39:04
Datum: 2008-06-28
Kategori: Allmänt

Ja! Det var länge sedan nu! Jag sitter ute på altanen, det är halvsoligt och blåser  men jag sitter ändå ute och det var ett bra tag sedan nu =)

Morsan och farsan åkte till stugan igår och Emma åkte dit med en kompis idag. Shep ska på avskedsfest hos en kompis som ska flytta uppåt till snart ikväll, så då blir jag ensam hemma..

Jag tänkte se på de avsnitt av Andra avenyn som jag ännu inte har sett igår, men det gick ju inte. SVT har tydligen inte rättigheterna till dem långre, så jag har missat 7 avsnitt =( men jag läste i alla fall lite på Wikipedia vad som hände i de sista avsnitten, så jag vet väl ungefär vad som har hänt.
Det verkar vara en hel del som inte kommer vara med i höstens avsnitt p.g.a. att de har flyttat till USA och Norge och så är det ju en som har dött också..
II alla fall så satt jag trots det uppe till runt halv 3 då jag gick och la mig. Sov dock ändå bara till 10:30..

Läste lite på Leksands hemsida för några dagar sedan att en tidning i Umeå redan har tippat Leksand som kvalserieklart. Det ska jag väl låta vara osagt, men förhoppningsvis så går det lika bra i serien som förra året + att det går lite bättre i kvalserien! Då är vi tillbaks! Jag tror att Leksand, Malmö och Mora kommer vara där uppe i toppen. Sedan blir det nog Björklöven, Västerås och faktiskt AIK + ett till lag som slåss om den 6:e och sista kvalserieplatsen. AIK blir nog faktiskt farliga i och med att de både har tagit hem Dick Ternström igen + Johan Ryno och Färjestads målvakt Heino Lindberg. Så de blir nog farliga, men de ska väl ändå inte rå på de 3 topplagen?

Lite mer musiknostalgi blev det igår. Johans mix 1 och 7 lyssnade jag på. 1:an var faktiskt ganska bra måste jag säga.

Gårdagens låt blev Driving one of your cars med Lisa Miskovsky. Den hade jag på hjärnan hela dagen igår och den är faktiskt bra.
Ska vi utse en dagen låt också så blir det nog faktiskt Another day in paradise med Phil Colins. Den spelade de förut på Lugna favoriter, så nu sitter den på hjärnan, men den är ju också bra.
Lugna favoriter är väl det bästa som finns att lyssna på i FM-nätet... Det vore ju kul om Playdio fick tillräckligt med pengar för att börja sända FM-radio, men det dröjer nog tyvärr..

Nu känns det mest som om jag bara skriver för att jag ska skriva. Inget vettigt alls här, så därför skiter vi i det här nu så får ni hålla er tills nästa inlägg =P
Jag drar ner rullgardinen för idag och hittar på något annat att göra, om det går.. Det blir väl dator ännu mer antar jag =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: