Goalball-camp, dag 1

Tid: 18:12:45
Datum: 2008-06-16
Kategori: Goalball

Det här var nyttigt, men jobbigt värre =P
Fick gå upp 8:20 imorse och fixa mig. Sedan kom taxin som naturligtvis, nästan som vanligt, inte hittade dit. De åkte till Rydshallen som är där vid hangaren och det. Sådan tur var stod Jennifer där och väntade föe hon trodde också att det var där, men det var det inte. Det var på det vanliga stället, så vi fick skjuts av taxin dit och så började vi.
vi började med att värma upp på vårat sätt, stepups och lite rörelseövningar. Sedan spelade vi 2 matcher för att Micke och Stefan som höll i det hela skulle se hur vi spelade. Efter det körde vi lite försvarsteknik och explosivitet när man ligger platt på golvet och på en given signal ska springa iväg m.m.
Efter det 2h långa passet gick vi och åt kinamat =) och sedan var det dags för ett 2h pass till, men den här gången med Micke och Stefans uppvärmning. Den var ganska så mycket jobbigare än våran. Det var alla möjliga övningar och man blev helt slut =P sedan tränade vi skott. Alla i laget utvecklades bara på den lilla stunden. Micke och Stefan tyckte att jag hade ett bra skott =) och det har jag väl.. Jag skjuter ganska hårt faktiskt, men är det något jag behöver träna på så är det nog försvar. Jag släpper in för många lätta mål. I alla fall så sköt vi en hel del med massor bollar och jag fick till riktigt fina rullskott som går längs med golvet utan att studsa i början. Det gör att bollen inte tappar fart, men både Micke och Stefan tyckte att jag ska börja använda skor. Jag gillar inte det riktigt. Man får sämre orientering då, men det kan nog vara bra. På tävlingar är det ju trägolv och det kan nog bli lite halt utan skor..
Efter det slutade vi, men taxin kom ju inte så klart. Jag och Jennifer gick och letade lite och då kom de. De hade varit borta vid hangaren och det igen..

Det var en bra och lärorik dag, men jag kommer säkert att ha träningsverk imorgon. Visserligen stretchade vi, men jag är ju så mjuk och rörlig så det känns knappt något =P

Micke och Stefan ska vara med i Paralympics i september. Det är deras första OS, men de var med redan inför Sidny och tränade med landslaget. Båda två har spelat i ca 12-13 år, så vi har ju en bit kvar, men det skulle ju vara riktigt kul! Tänk att få åka till Paralympics någon gång! =)

Kommentarer
Postat av: jojje

hej;D det lät jättekul;D jag suger på att spela det men du verkar ju vara bra;D

2008-06-16 @ 20:26:46
URL: http://jojjez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: