Goalball-camp, dag 3

Tid: 18:23:19
Datum: 2008-06-18
Kategori: Goalball

Då var det slut, men det har varit oerhört roligt och lärorikt :)
Så mycket som vi hade utvecklats på det år vi hade spelat före de här 3 dagarna, lika mycket har vi nästan utvecklats på 3 dagar! Man märker verkligen att vi har gått framåt.

Idag började vi med uppvärmning som vi, dagen till ära, fick hålla i. Albin skötte den biten.
Efter det tränade vi lite skott som egentligen är en del av själva uppvärmningen. Jag fick lite ont i låret. Det hade jag igår med, men det gick över. Det gjorde det inte idag, men jag kämpade på =P
Sen körde vi en övning där 2 av oss spelade på planen. De andra 2, för vi var bara 4 idag, stod vid 9m-linjen, alltså mittlinjen och sköt på oss. Den som räddade skottet passade till den andre som snabbt sköt tillbaka bollen till de i mitten och så sköt de igen. Snabbt skulle det gå.
Nästa övning fick jag stå över för att jag hade så ont i låret. Det var en övning där man stärker vrister och handleder. Vi, eller rättare sagt de, tränade bara vristerna. Då stod också en eller två personer i mitten och sköt åt det håll man slänger sig med benen. t.ex. om man slänger sig med benen åt höger så skjuter de ettor och kanske tvåor så att man får rädda med fötterna/vristerna och på så sätt stärker dem.
Sen pratade vi lite om skydd och skor och så innan vi gick och åt, pizza, precis som igår =)
På eftermiddagen var det dags för match med alla regler och allt. 2x10 minuter. Det var jag, Jennifer och Stefan mot Albin, Kevin och Micke. Albins lag ledde både med 6-3 och 9-6, men vi kom ifatt och tog ledningen med 12-11, men det sista skottet i matchen släppte vi in till 12-12. Det blev sudden där jag sköt första skottet och gjorde mål till 12-13 =)
Den andra matchen körde vi 2x7 minuter och den blev målsnålare. Vi vann till slut igen med 4-3. Det är riktigt bra. Bara 7 mål på 14 minuter.
Till slut varvade vi ner och stretchade lite något som vi glömde igår och det märktes kan jag säga. Vi pratade lite om hur det hade varit och det var helt enkelt skitbra! Vi har lärt oss massor! bättre skott, mycket bättre försvar, bättre passar, bättre sikte och bättre.. ja, allting =) Pelle skrev ner massor övningar och så som vi kan köra i höst när vi börjar igen. Fortsätter vi såhär så kan vi nå hur långt som helst! Siktet är inställt på paralympics 2012 haha =P kanske inte så snart, men kanske någon gång i framtiden. Det vore ju grymt kul! =)

Nu ska jag gå och äta. Mamma har tjatat i över 10 minuter nu =PDå var det slut, men det har varit oerhört roligt och lärorikt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: