Premiärbad =)

Tid: 00:28:51
Datum: 2008-06-09
Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sedan jag skrev =P

Vi har varit i stugan hela helgen. Jag hade ändå inget att göra så jag hängde med dit. Det var typiskt, för igår var det inte alls lika varmt som det har varit de senaste veckorna, så det var ingen hitt, men idag badade jag för första gången 2008, wohoo! 2 gånger till och med. Det är över 1 månad tidigare än vad jag badade första gången förra sommaren. Då badade jag bara 2 eller 3 gånger på hela sommaren. Det var ju så dåligt väder. Hoppas det blir bättre i sommar!
Det var första gången jag var i stugan sedan jag började se såhär och det var ganska frustrerande. Jag såg inte huset längre och var till slut tvungen att gå med käpp i trädgården.. Jag gick snett och gick in i trädgårdesbordet och massor annan skit. Ni seende har nog svårt att förstå hur frustrerande det är att inte längre kunna göra saker som man har kunnat göra tidigare. Man blir så sur och förbannad. Man tänker att varför just jag? Kunde det inte ha varit någon annan istället? Dessutom när man har sett ganska hyfsat tidigare i livet och bara ser sämre och sämre. Då känns det riktigt hårt. Jag hade vant mig vid att se dåligt efter den första försämringen. Så kommer då en till försämring, inte lika stor, men klart märkbar. Då blir man ledsen och arg och självförtroendet sviktar något fruktansvärt. Man tycker att man väl redan har haft nog med problem i livet och att det borde räcka nu, men icke. Bara mer och mer skit.
Nåja, till slut gick det väl ganska ok ändå ocjh jag hittade faktiskt ner till bryggan helt själv =)

Jag tänkte skriva i fredags innan vi åkte, men då hade den gamla servern stängts ner. Så jag var tvungen att ställa mig i kö för flytt.
Nu när vi kom hem hade den flyttats, men det gick inte lite segt att logga in här på den nya. En sak är bra i alla fall, man behöver inte verifiera längre! wihii =)

I fredags var jag på Ögon igen för att kolla varför det var svart på morgonen för. Vi fick åka upp till avdelningen istället eftersom att den vanliga ögonmottagningen var stängd för helgen. I alla fall så visste de inte vad det kunde bero på. Jag skulle öa dosen Kortison till 4 droppar om dagen istället och så skulle jag komma tillbaka imorgon och kolla det. Så imorgon är det Ögon igen, men nu har det faktiskt inte varit svart på morgonen, varken idag eller igår =)

F1 var det förut också. Hamilton hade ett bra läge från poal för första gången sedan i Australien, men den chansen slarvade han bort. En rejäl tavla var det, både från honom själv och från teamet. Någon hade kraschat så det blev pacecar. När den gick in gick de flesta bilarna in i depå, men när de skulle köra ut var det rött ljus för att de som inte gick in passerade. Det uppmärksammade både Reikkönen och Kubica, men inte Hamilton. De 2 andra hade stannat i pitlane för att vänta på grönt. Då kom Hamilton och körde rakt på Reikkönen så att båda fick bryta. En rejäl tabe alltså. Det spelade ju dock Robert Kubica i händerna. Han var på en tvåstoppare mot bl.a. Toyotorna, som hade legat hopplöst efter hela helgen, som var på en enstoppare. De var väl i och för sig inget riktigt hot, men hans stallkamrat Heidfeld var däremot ett hot. Han var också på en enstoppare och gick in och gjorde sitt stopp, men då var Kubica redan för långt fram så han klarade sig och vann racet. Det var både hans och Polens första F1-seger i historien + att det var BMWs första dubbelseger i historien, Heidfeld kom nämligen tvåa före Coulthard i Red Bull-bilen, Glock, Massa, Trulli, Barrichello och Vettel tog den sista poängen. Det var år och dagar sedan David Coulthard var på pallen och båda Toyotorna med Glock och Trulli tog poäng. Det var strakt gjort.
Noterbart är att bara en av de förarna som startade på de 5 första platserna kom bland de 5 första i mål. 3 av dem bröt och den sista, Rosberg, slutade 12:a tror jag efter alla möjliga problem.
De hade en tävling på Viasats hemsida där man kunde vinna en exklusiv resa med Eje och Janne till ett officiellt test på Hockenheim och kanske få göra sin egen intervju med någon av förarna. Det skulle vara riktigrt coolt, men jag tror inte jag skulle vinna. Det ända man skulle göra var att skriva en racerapport om racet och så utsåg de en vinnare.

I fredags var vi också och firade min kusin efter studenten i torsdags. Han gick en musik/teaterinriktning i Norrköping och har varit med och satt upp både Fame och Trollkarlen från Os. Han är jätteduktig.
I alla fall så var det första gången jag var i deras nya lägenhet, men jag har varit där en gång tidigare om jag inte misstar mig helt. En gammal kompis brorsa bodde nämligen där förut har jag för mig...
Vi fick en jättestor bufé, det var rostbiffm 2 sorters potatissallad, Brioosttårta, kycklingben, bagetter, sallad, Västerbottenpaj, vårrullar med något "goffs" i m.m. Det var jättegott.

Ett kul sammanträffande har inträffat också. Dennis fick ju reda på vad han som slog ner honom hette. I torsdags var morsan och syrrorna och firade en vi känner i Motala på hennes student. Då frågade Emma om hon visste vem han var eftersom att de bor i Motala. Hon inte bara visste det, hon skulle på studentfest hos honom senare på kvällen trots att hon inte tycker om honom egentligen.
Inte nog med det, Madde, en som Dennis var med då när han blev nerslagen, var också där för det var Johanns, som hon heter, kompis.
Så han som slog ner min assistent skulle Johanna på fest hos och hon som Denis var med då var Johannas kompis. Ganska coolt =)

Det får väl räcka för idag. Får se om jag lyckas logga in imorgon eller om det går lika segt då med..

Kommentarer
Postat av: vispen

Hej!

Åh, vad jobbigt det måste vara att hela tiden se sämre, hur mycket ser du nu? såg du fullt förut? Det måste absolut vara jobbigare än att vara blind hela livet. För mig blir det i alla fall inte annorlunda senare när jag vill göra saker.

Men hoppas att det går bra med ögonen.

Vad god mat ni fick på det där stället, jag blev jättehungrig när jag läste om det.

Jag badade bara en eller två gånger förra året, jag tycker inte om att göra det så mycket, vet inte varför. Men min lillasyster har badat jättemycket de senaste dagarna.



Och ja, jag har assistent i min skola men hon ville inte följa med på Gröna lund och när vi skulle sälja saker till klassen för att få pengar till klasskassan så kunde jag ju inte göra det eftersom det är svårt för mig att gå och ringa på dörrar. Och om man skaffar en ledsagare så får man inte ha den för att samla pengar har jag hört. Så nu sitter jag i skolan och tråkar, ska åka hem snart.

2008-06-09 @ 09:53:21
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: vispen

Det har förresten varit jättevarmt här i helgen också, det var nästan varmast hitills. När jag vaknade igår var det cirka 30 grader ute, vet inte om det var i solen eller i skuggan men ändå.

Jag har hört att vädret ska bli sämre och det känns ju så himla tråkigt för jag vill gärna att skolavslutningen ska vara ute nu när jag går ut nian. Men jag får se hur det blir.

Du går ut första året på gymnasiet va, eller?

Vad roligt att din kusin gick musik och teater på gymnasiet, jag kommer bara att gå musikinriktning.

2008-06-09 @ 09:56:14
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: