Skolavslutning för många..

Tid: 21:57:48
Datum: 2008-06-11
Kategori: Allmänt

Ja, idag gick bl.a. syrran min ut 9:an. Det var den 3:e och 2:a sista i den här generationen Petterssonar som går ut 9:an. Nu är det bara Shep kvar.
Vad tiden går och vad det förändras. Visserligen så är det bara 2 år sedan jag gick ut 9:an, men då tyckte man att man var nästan vuxen. Ännu värre var det i 7:an och 8:an. Då tyckte man också att man började bli stor, men det är ju bara 13-14-åringar! Det är ju bara barn. Ändå ska de hålla på och festa och massor, men då, när man gick ut 8:an, tyckte man ju att man var stor.
Man tyckte att de som tog studenten var vuxna, men nu, när jag skulle ha tagit studenten, känns det inte alls så. Jag känner mig inte alls vuxen. Inte på det sättet. Till en viss dek kanske, men inte helt och hållet.

I alla fall så kom moster och mormor m.fl. och firade Emma. Vi åt varm och kall smörgåstårta följt av fika med jordgubbstårta =) jag var så sugen på tårta att jag åt 3 bitar =P

Regnat har det gjort idag också. Det var ett bra tag sedan sist och det var ju typiskt att det skulle bli just idag när det var skolavslutningar, men det är väl som det brukar.

En meningslös dag var det i skolab idag med. 8:00 började vi och 9:30 var jag hemma igen. 1 lektion hade vi och på den gjorde vi bara en utverdering och funderade på vad vi ska hitta på åt våra kära ettor i höst =) sedan körde vi någon liknade grej sm det vi gjorde på engelskan igår fast bara med 2 lag idag. Halva klassen i ena laget och andra halvan i det andra laget. Grejen var bara att vi knappt ens var halva klassen idag, så det blev ju inte så många i varje lag, men ändå. Mitt lag vann ganska överlägset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: