Fruktansvärt lugn helg..

Tid: 19:21:23
Datum: 2008-05-18
Kategori: Allmänt

Ja, det har varit en fruktansvärt lugn helg. Inget har hänt, Det har varit dator dator och åter dator =P

Morsan och farsan åkte till England igår så jag och syrrorna är själva hemma. Eller var själva rättare sagt för mormor kom hit förut och ska vara här några dagar.
Vi festade till det lite igår och åt chokladpudding och idag åt vi glass =)
Jag, mormor och Shep körde Chicago förut. Mormor vann ganska överlägset. Hon fick fyrtal 2 gånger och nollade oss andra. Hon fick 56, jag 15 och Shep 5 =P

Sverige fick ju, som säkert bekantm stryk i bronsmatchen igår. Det var väl ingen vidare match att kolla på heller, men efter urladdningen i fredags skulle man väl inte vänta sig något större. Canada i semin, det var ju inte det lättaste motståndet och kollade man på pappret innan så var de ju ganska mycket bättre, men ändå blir det bara 5-4. Det är bra tycker jag =) Så det var ett godkännt VM ändå..

Jag och en kompis diskuterade piercingar förut. Hon skulle pierca om sig nu igen efter att ha tagit bort dem för ett tag sedan. Jag tycker att det borde göra ont, men det sa hon att det inte gjorde. Det tror i alla fall jag att det gör. Sticker man genom huden så är det klart att det känns?
Piercingar i läppen har fått en emostämpel enligt henne. Det är mest förvirrade 13-14-åringar som piercar sig hemma i läppen för att hitta en plats eller för att kanske bli någon annan. Det är säkert många som gör det, men jag tror att det är ganska många fler som inte är 13-14-åringar som tycker att det är snyggt med piercingar i läppen.
Skulle jag pierca mig så skulle det vara i läppen, men jag är ju inte emo för det. Tycker alla andra det så får de väl göra det då, men jag är ingen emo för det. Jag tycker att man ska ha piercingar för att man tycker det är snyggt och inte för att andra har det. Tycker man att det är snyggt att ha en piercing i läppen så ska man ha det och inte behöva vara emo för det.
Slutsatsen blir alltså att man får pierca sig var man vill bara man själv tycker det är snyggt. Sedan tycker antagligen inte alla runt omkring att det är snyggt eftersom att de har sin egen uppfattning om vad de tycker är snyggt och då får man respektera det. Det är samma sak som politik. Man får tycka vad man vill, men man kan inte begära att alla runt omkring ska tycka likadant. Att piercingar i läppen skulle vara en emostämpel tycker jag är helt fel och är det så idag så borde man försöka ändra på det. Man har sin piercing i läppen för att man tycker det är snyggt och inte för att man vill vara emo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: