Ojojoj!

Tid: 02:00:10
Datum: 2008-05-17
Kategori: Allmänt

Ännu en rysare! Först ett psykmål av Sverige i slutet av 1:a perioden till 1-1 och 2:a perioden, vilken period! Först 2-1 till Kanada, sedan 2-2, 3-2, 3-3, 4-3 och så 5-3-målet med 6s kvar.. Ett psykmål åt andra hållet. Sedan kom Sverige tillbaka lite igen i siste perioden, men tyvärr så räckte det inte ända fram..
Tellkvist höll i alla fall nollan, men Lundkvist var en stor del till att vi kom så långt som vi gjorde och han verkade inte vara 100% ikväll.. Det blir i alla fall bronsmatch mot Finland..

En lugn dag har det varit annars.. inget speciellt har hänt.. jag har kollat på 5 avsnitt av Hipphipp.. Det är bra =) svenska för nybörjare och Melodikrysset eller vad det är är ju bäst, men allt är bra =)

Just det ja, igår gjorde jag "listening" till nationella i engelska. Det var ganska lätt, men sista delen var jättesvår.. Det var en intervju om varför så många ungdommar slutar skolan efter, ja, vad det nu är för något, när de är 16 bast. Det var telefonintervjuer och massor, men jag tror det gick ganska bra ändå =P

Imorgon, eller idag då, har 3:orna bal som jag egentligen skulle ha gått på om min skolgång hade varit normal, men nu får jag vänta 2 år till.. mrrr =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: